666, imi apare de 2 ani si ceva foarte des
![]() ![]() ![]() |
666, imi apare de 2 ani si ceva foarte des
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tu de ce crezi ca nu mor de foame psihologii si pashihiatrii????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
mau77mau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 24 August 09 ![]() |
Totul este in mintea ta ...
si mie mi se intampla des sa imi cumpar ceva si apoi sa observ de 10 ori mai des ca inainte acel obiect la cei din jur ... in realitate nu sunt mai multe obiecte de acest gen in jurul meu ... pur si simplu subconstientul meu este responsabil ca face conexiuni mult mai usor avand acest reper |
--------------------
dacia
logan
2005/1,4
- b75mac
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Asta vine de la prea multe sau prea putine pilule
![]() secretoarea firmei arunca o geana p`aci si zise: unora le trebe` izolirband la neuroni. Daca colegu` chiar are problema respectiva il sfatuiesc la modul serios sa caute un sprijin medical. ![]() This post has been edited by bion: 27 Aug 2009, 17:32 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da de ce ,daca omu are un dar sa vada in perspectiva ? :| de sa-i fie luat cu droguri,din cate vad e farmacist
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
rog moderatotii sa inchida acest topic!a fost o mare greseala sa il deschid!cum am putut gandii macar o clipa ca as putea gasi sprijin aici!unii dintre voi nu puteti raspunde la o simpla intrebare pusa de vreun incepator fara sa faceti putin misto! multumesc celor ce au incercat sa ma ajute!va salut
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Du-te domnule la doctor ca mai ajungi fereasca Dumnezeu sa incurci retetele ca o sa vezi vreun cod cu 6
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, eu il inteleg perfect, fara misto! Uite, si eu, de o luna incoace, unde ma intorc, numa' arabeste aud...
Si de la nasu' mare, fara numar! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
Daca te apleci o sa si aprofundezi harapeasca
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Adita...nu mai cauta sensibilitate pe aici.Pe aici e ceva de genul:
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io am crezut ca toata asta era la misto, da' acu', c-am vazut-o si tradusa, m-am kkt pa mine de ris si mai tare!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
radeam ca tampitu in ore urmarind grozavia
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(adită @ 27 Aug 2009, 16:19) am o presimtire ciudata ca se va intampla ceva nasol la nivel mare!(da stiu parca as fi Hincu)dar asta simt! iar iese Basescu?.. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io cred ca presimtirea ui e ca sa amanat sfarsitu din 2012 din cauza crizei.Toti demoni au facut greva.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Coincidente. Saptamana trecuta m-am dus pana acasa al turda. Pe drum am verificat la un moment dat kilometrajul partial Era... 666. Am ras si am trecut mai departe. Dupa un timp ma uit la autonomia pe care o aveam conform CB. 666. Pe undeva pe traseu altitudinea 666. M-am intors si pe drum am oprit la o benzinarie de-am luat cate ceva apa, chestii de rontait, deodorante pentru masina total 66.6 ron... si multe altele... acu ceva vreme aveam o perioada cand prindeam ceasul la si 59 stiu ca vre-o 3-4 zile ma uitam la ceas si prindeam 9.59,10.59,11.59... etc. Si pentru asta uite ca am crescut mare si frumos si destoinc patriei.... Sau ai prea mult timp liber, sau incepi sa cauti (involuntar) numerele astea. Intre noi fie vorba niste numere nu au nici o putere. Iti recomand o lectura aici
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Eu nu demult mi-am luat un cub V6. Adica un 6x6x6. Deci... 666. E bai ?
![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
nu e bai pentru ca 6x6x6=216...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Marty |
![]()
|
wtf e un cub V6?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C@talin |
![]()
|
cub cu motor V6 ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Eu ma bucur ca am scapat.
![]() De fapt e V-Cube 6, vezi aici. Hai ca stric topicul omului si pe urma vad eu 666... ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Come to the dark side, we have cookies!
![]() Eventual evita o vreme sa privesti cifre pe cat se poate(ceas,telefon,kilometraj,etc) si vezi daca obsesia dispare. Daca tot nu dispare ti-as recomanda o vizita la psiholog........asta inainte sa-ncepi sa killeresti in numele SATANEI. ![]() This post has been edited by Tiberiu-Andrei: 27 Aug 2009, 20:32 |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Iar incerc un pic de seriozitate
![]() Daca ti-a intrat in cap ceva care te deranjeaza/fascineaza ( o idee, un obiect, o masina etc) atunci subconstientul tau iti va aduce in atentie tot mai des acel element. De exemplu inainte sa conduc Dacia Nova nu prea observam nicio Nova pe sosele (nu eram atent dupa ele, nu imi pasa). Sau cand invatam n concept nou la facultate (care mi se pare interesant) in zilele urmatoare parca tot timpul se discuta la stiri ceva legat de acel subiect. Asa si cu tine. Cand ti-a intrat in cap un numar (initial probabil din pura coincidenta) atunci il vei vedea in mod repetat. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
era de asteptat sa nu tina mult topicul
mergi la o biserica, la o manastire, la o plimbare eventual mai discuta cu cineva, un psihiatru, psiholog sau cineva cu care sa te asculte... gaseste ceva sa ocupi vremea si eu radeam de 666 din bordul masinii si cum ma uitam la cifre nu am vazut ca se face curba deosebit de periculoasa dar am ridicat nasul din bord chiar la timp poate si cam sgur e o simpla coincindenta |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
C@talin |
![]()
|
e ca in filmu 23 care mi-a placut la nebunie
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca tot iti apar 6, 6, 6,... apuca-te de barbut!
![]() Serios acum, eu nu cred ca ar trebui sa-i ignori pe cei care au facut glume, ci sa inti in spiritul lor, adica ia-o si tu in gluma si nici ca te va mai stresa. Daca insa continua, mergi la un psiholog. This post has been edited by VladG: 27 Aug 2009, 21:07 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Marty |
![]()
|
Daca stau sa contorizez un pic, reiese ca ajutorul medical de specialitate a fost sugerat de mai multe ori decit biserica, de unde rezulta ca romanii au mai multa incredere in sistemul medical decit in biserica!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(C@talin @ 27 Aug 2009, 17:29) da sunt dejamagit,credeam ca io sunt printu intunericului,care va fi paci sef in 2012 ![]() ![]() eu vreau sa spun duar atat: astia toi sunt niste impostori iar eu n-am trimis pe nimeni QUOTE(VladG @ 27 Aug 2009, 22:05) are dreptate omu', apuca-te de baut! o sa uiti de toate astea cu magie neagra si numere. This post has been edited by cristianco2002: 27 Aug 2009, 21:16 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Nu te apuca de barbut ca s-ar putea pe langa 666 sa mai vezi si buzunarele goale mai mereu.
La modul serios(desi nu imi sta in caracter): Incearca sa realizezi ca totul este in mintea ta.Cine drak zice ca 666 este nr lu' drak? Daca alegi varianta cu biserica...ignora popii care sunt niste japcari.Mergi acolo spune o rugaciune si valea. Daca mergi la doctor...o sa iti iasa din cap treaba cu 666 cand o sa vezi ca pe langa ghinioane mai ramai si fara bani de paine(anumiti doctori isi cumpara passat de pe urma consultatiilor care ar trebui sa fie gratuite). Sunt ferm convins ca daca ti-ar intre in cap faptul ca 666 iti aduce noroc nu s-ar mai intampla decat lucruri bune(ceva legat de subconstient si autosugestie) Eu am o probema cu numarul 22. Sunt nascut pe 22-02.Am dat de permis de ziua mea cand am implinit 22 de ani si eram ferm convins ca voi lua permisul din prima.Lucru care s-a si intamplat. Mergi acolo unde a inceput toata treaba cu 666.Daca cineva ti-a bagat in cap ca asta aduce ghinion mergi dupa ala(sfat neortodox) si bagai si tu ceva in...cap! s-ar putea sa te simti mai bine. Uite de asta nu vorbesc eu serios prea des.Ca ma intind la barfa si risc sa nu ma fac inteles... This post has been edited by iulian sn2001: 27 Aug 2009, 21:37 |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:23 |