666, imi apare de 2 ani si ceva foarte des
![]() ![]() ![]() |
666, imi apare de 2 ani si ceva foarte des
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
piuu drace ce de riplaiuri facui!sa inteleg ca va atrage dracimea!
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Nu de Diavol trebuie sa te temi!
![]() The Devil is a loser and he's my bitch For better or for worse and you don't care which ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by MadHawk1: 28 Aug 2009, 00:25 |
--------------------
.
.
.
|
|
lucifer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
BAU
![]() |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Unde e armata mea?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
fuck ce derutant e "poemul" de la motorhead... l-am ascultat la casti la maxim... imi bubuie capu
![]() ![]() i'm more like into this ![]() ![]() This post has been edited by SSilent: 28 Aug 2009, 04:49 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Cred ca ar merge un tratament cu 69. Eu in locul tau as incerca zilnic
![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
eu ma uit foarte des la ceas cand e si treisprezece ...
|
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
troleibuzu 69?????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
dar vorbind si serios:
" Daca Dumnezeu e pentru noi, atunci cine e impotriva noastra..." (Scrisoarea catre Filisteni)...Dumnezeu nu te va lasa. " Daca ai credinta cat un bob de mustar, poti muta muntii din loc" Dumnezeu nu te va lasa, nimic nu ti se va intampla...trebuie doar sa ai credinta... |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ovidiun |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 28 Aug 2009, 14:33) buna gluma, o stiam. Dar chiar am vorbit serios, chiar cred asta! Mintea omului functioneaza in feluri nestiute de noi, sub motivatia anumitor lucruri. Oricea te-ar determina sa faci un lucru bun, e binevenit. Si initiatorul topicului a vrut sa fim seriosi...asa ca hai sa-i respectam dorinta. This post has been edited by ovidiun: 28 Aug 2009, 14:46 |
--------------------
Dacia
berlina
|
|
Alydor |
![]()
|
Si sa nu uitam... Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita...
Suma respsectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ovidiun |
![]()
|
cred ca exagerezi, esti prea pesimist...parca te-ai fi uitat la stirile de la Protv...
![]() |
--------------------
Dacia
berlina
|
|
Alydor |
![]()
|
nu ma uit la prost teve... incercam sa mai descretesc si eu fruntile...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cum parinte..... tocmai mata esti cel care contesta puterea institutie numita biserica.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ovidiun |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
berlina
|
|
Alydor |
![]()
|
bre io-s popa-n berarie... nu in beserica. pot sa numar pe dejte de cate ori am fost la biserica. Numa' cand o fo' musai. Ca nu ma putea popa cununa in lipsa... si nici boteza. Si intre noi fie voba... sunt satul de prefacatoria popilor... pana peste cap. Si de minciunile bisericii....
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE(Alydor @ 28 Aug 2009, 14:49) foarte mare adevar, din pacate... QUOTE(ovidiun @ 28 Aug 2009, 14:51) asta nu e pesimism e realism, nu mai faceti confuzii ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
azi cand mi-am citit mail-urile aveam 668 necitite!
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
Alydor |
![]()
|
e un pas inainte... cu stangul ce e drept dar e un pas...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
adica tu ai 668 de mesaje in inbox zilnic, sau verifici lunar mailul?
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
C@talin |
![]()
|
damn,a renuntzat la tine,acuma cauta alt ales ,pick mee pick meee
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
adită |
![]()
|
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
C@talin |
![]()
|
haleluia praise the lord my niggars
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
adită sa nu ajungi ca Gore.. "nu ma atinge, nu ma atinge.. ptiei satana.. etc etc"
![]() http://www.daciaclub.ro/Gore-la-Nopti-Albe-t157432.html This post has been edited by jaf: 28 Aug 2009, 20:57 |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
sa nu-mi zici ca ai nr la masina xx 66 SAS
![]() mai tineti minte la gradinita.... 6 sasi in 6 saci..... ![]() This post has been edited by baranga: 28 Aug 2009, 21:05 |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Extraordinar filmu', recomand cu caldura! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(SSilent @ 28 Aug 2009, 05:41) ![]() ![]() QUOTE(Alydor @ 28 Aug 2009, 19:31) Bre, Nea Alidoare, vezi ce facusi? Acu' ii bagasi in cap alta superstitie: sa nu faca primul pas cu stangul! ![]() De parca nu era de ajuns "fixul" cu "666"! ![]() Adita, stai linistit! 666-le, prezent peste tot in jurul tau, nu inseamna ca ![]() ![]() ![]() This post has been edited by MadHawk1: 28 Aug 2009, 21:39 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:38 |