Passat B6. Fauvé-u Passat. B6, Pentru cei care "suporta" TDI-u'
![]() ![]() |
Passat B6. Fauvé-u Passat. B6, Pentru cei care "suporta" TDI-u'
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Maine o ridic. Deci, maine seara - primele impresii dupa 150-200 Km si primele imagini afara din showroom.
Nu sunt fan garaj, desi am o oferta, destul de avantajoasa. Adica, in afara de noapte, cand si pasarile dorm, cred, masina sta prin diverse parcari. Si care crezi tu ca e frecventa defecatiei la stolurile de pasari functie de noapte/zi? Si daca unul mai neatent mi-o atinge in parcare, la spital, ce rost are garajul? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Garajul este excelent: masina se murdareste mai greu, vopseaua rezista mai bine, se matuieste mai greu, la fel si interiorul(nu e batut de soare intr-una), iarna nu gasesti dimineata zapada si gheata de 20 de cm pe masina, vara nu o gasesti incinsa cu 70 de grade la interior, e ferita de diverse lovituri si chiar si gainati de pasare pe timpul cat sta acolo.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Si cand vii seara cu masina plina de namol, mazga si gheata, ce efect are asupra ei statul in garaj?
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Merita garajul daca il ai din vechi. Dar daca ti se ofera 10 mii de euro pe el (cum ajunsesera la un moment dat garajele la noi), merita si mai mult sa-l vinzi.
Altii tin masini de 100 de mii de euro in strada. Masina oricum e expusa la zgariere, murdarire, etc. |
--------------------
.
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 8 Sep 2009, 16:40) Si cand vii seara cu masina plina de namol, mazga si gheata, ce efect are asupra ei statul in garaj? Daca ai un garaj bine ventilat are un efect benefic - se fac curenti care usuca mai repede zonele afectate de sub masina. De asemenea e si mai cald decat afara si se duce gheata. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Bine, mai ma gandesc...
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai nu mergi cu loganul??? ca asa ziceai....
si credema daca ai chinion de un pom cu pasari apucate de diarie...ai... si mai nou au si gainat acid...daca nu speli pe loc...sa matuieste vopseaua... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
adica tu te duci cu loganul la tara...la drum lung..si tiai luat pissat tdi doar sa te plimbi prin tulcea...cu geamurile date jos...cu manele la maxim.... cu ghiulul bun la mana.....cu lantul de la cada la gat sa vaza lumea ca teai ajuns......???
naspa...ce sa iti zic...logica gandire... This post has been edited by b76bgaarh: 8 Sep 2009, 16:06 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Voi, in Bucuresti, mergeti la tara pe DN1, A2, etc. In provincie nu e intotdeauna asa.
Cat despre ghiuluri, da dom'le, am! Ar trebui un topic la Cafenea, ca ala cu ceasuri. De-abia astept sa clantan de frig cu patru geamuri deschise la 16 grade, dimineata sau seara. Da' cand ascult stiri cu Salam, despre De Vito si Guta parca simt un bufeu... si o exaltare, de-mi vine sa imi pun si un "sabvufãr" de mii de W Ce rau imi pare ca Vitanu' e departe! Ce mai pierdeam zile si nopti, in rezidentiat, gandindu-ma ce mai imi iau duminica... This post has been edited by mirceateodorescu683: 8 Sep 2009, 16:25 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io invart ghiulu pe volan de tico
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da cand o sami iau range rover sport V8 5.0 benzina
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Buei, io am dojde degete. La patru ghiuluri pe fiecare si al cerceii diversi, v-am taiat, buei, amaratilor...
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
C@talin |
![]()
|
dintele de haur cate e dintele ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Andy_ACS |
![]()
|
Daca as avea resursele financiare necesare sa imi cumpar o masina de peste 30.000E si de asemenea as mai avea o masina mai veche de ~4-5 mii de euro si eu as pastra masina veche pentru anumite drumuri/munci/iesiri la gratar. Ar fi pacat de cea noua si scumpa sa fie folosita in asa conditii, mi se pare normal, de bun simt din partea unuia care tine la noua lui masina si doreste sa o pastreze in stare excelenta pentru cat mai mult timp.
O gandire confor careia daca ai avut 30.000E sa dai pe masina inseamna ca iti permiti sa o repari sau ca posesorul a strans din fund sa isi ia masina noua si acum nu mai are bani de intretinere nu mi se pare corecta. Omul pur si simplu tine la masina lui noua si vrea sa o protejeze. Asa fac si eu - la nivel mult mai mic: de exemplu decat sa intru cu Loganul prin hartoape la gratar mai bine il las la 500m si merg pe jos, car toate cu spinarea. Pur si simplu tin la masina mea. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
e corect ce spui tu, dar parca nu prea-ti mai vine sa mergi cu aia ieftina si veche cand ai ceva nou
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Cand e sticla aia pe sosea, eu nu am incredere in ABS, ESR, ESP, AAC, EBD, AFU si altele. Cea buna frana e masina din fata sau gardu'.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
anvelope de iarna?????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
C@talin |
![]()
|
cu toate siteme p li pe sticla de gheatza te duci papa
![]() ia sa vezi la myth busters cum un porche mergand cu 90 mile/h dupa asflat uscat a intrat pe suprafata umeda,din drept ce era a inceput sa se invarta.fata a pierdut instant aderenta,si ptr ca avea tractiune doar spate. fundu a inceput sa o ia in fata botului ![]() Bmw ieri pe a2 tractiune spate. a derapat ![]() cu toate sistemele lui.Pe ploaie sa dus papa. This post has been edited by C@talin: 8 Sep 2009, 17:39 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 8 Sep 2009, 18:25) In mod sigur imi voi cauta jante si caucioace de iarna. Da' ele sunt bune pe asfalt uscat, la temperaturi mici, sau, un pic mai bune decat cele de vara, pe zapada afanata. Pe sticla "e" zero. Nu sunt un bun cunoscator, dar am auzit ca exista unele cu pini/cuie, pentru gheata. Chiar de-ar fi, nu-mi echipez masina cu asa ceva, clar! This post has been edited by mirceateodorescu683: 8 Sep 2009, 19:47 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Colega, o guma de iarna performanta o sa-ti ia maul pe pulei
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Ca utilizator, cunosc diferenta intre anvelopele vara/iarna. Dar permite-mi sa continui sa n-am incredere deplina in diversele "masuri" antipolei.
This post has been edited by mirceateodorescu683: 8 Sep 2009, 20:25 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Maine vii in Gl. sa o ridici ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Stii bine ca iarna nu-i ca vara
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Il luasi bre?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 8 Sep 2009, 20:45) Nu sunt un bun cunoscator, dar am auzit ca exista unele cu pini/cuie, pentru gheata. Chiar de-ar fi, nu-mi echipez masina cu asa ceva, clar! chiar daca ai da banii pe asa ceva... in mod sigur te-ar opri destul de repede politia ... iti dai seama ca poti distruge carosabilul cu asa ceva... nu? cum ar fi sa purtam toti anvelope cu cuie? cred ca ne-am intoarce in evul mediu cu infrastructura. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
cu niste anvelope de calitate de iarna poti merge/opri si pe patinuar
![]() |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:53 |