alegeri...alegeri..., cum ii ardem acum?
![]() ![]() ![]() |
alegeri...alegeri..., cum ii ardem acum?
Diana |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Votez eu, insa trebuie sa apara pe buletinul de vot.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Il treci tu cu pixul pe buletinul de vot.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() daca castig promit ca voi face sistemu de semaforizare care ma enerveaza si pe mine in bucale ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Filip |
![]()
|
|
--------------------
Renault
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si daca gasesc sa zicem 100 200 de voturi cu alecasi prieten imaginar
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Filip |
![]()
|
Pai ar fi minunat sa fie asa!
![]() |
--------------------
Renault
|
|
C@talin |
![]()
|
Sunt un politician sincer.Simbolul meu electoral e plua si sloganu partidului e ''Dau -uie poporului'' :
![]() Toti politicieni fac asta da nu zic,eu macar sunt sincer ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
[attachmentid=1627550217]
|
--------------------
.
.
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
S-a umplut "ticutzu" de ... "promisiuni electorale".
|
--------------------
.
.
.
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
referitor la titlul topicului, asa cum zicea si badea, tare mi`e frica ca ne "ardem" pe noi si nu pe ei. prefer sa merg sa pun stampila pe TOTI si sa scriu cu pixul jos o dedicatie.
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe vremea comunistilor, bunica mea se ducea si ea la vot si .... Vota... deh doar era obligatoriu.... Cred ca o sa aplic tactica ei care de fel era mai bisericoasa.... "Maica ii tai pe toti si le pun si o CRUCE"....
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Soliman aduce Zece mii de turci
Ștefan ii omoară si le pune cruci Soliman aduce-un milion de turci Ștefan ii omoară si le pune cruci Soliman a aflat pesemne Ca Ștefan nu mai are lemne Zece milioane Soliman aduce Ștefan ii omoară si le pune-o CRUCE. ![]() This post has been edited by kog: 9 Sep 2009, 12:51 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 4 Sep 2009, 14:06) Sunt un politician sincer.Simbolul meu electoral e plua si sloganu partidului e ''Dau -uie poporului'' : ![]() Zi-i Priap, ca nu te cenzureaza. ![]() In alta ordine de idei: noi, adica poporul, nu ne vedem interesul. Odata ca suntem needucati (ma refer la lipsa de cultura, informatii avem prea multe, de proasta calitate insa) iar coeziunea noastra tinde spre zero. Nu ne putem comporta ca un partener social. Mai pe șleau, avem burta plina -- ne doare in priap. Altii mai manifesteaza, se organizeaza, noi - n-ai cu cine. Io-mi aduc aminte de sedintele de scara unde trebuia fiecare sa scoata 10 lei pentru-o amarata de conducta sparta - nu se-ajungea la consens desi nu eram decat vreo 20. Injuram guvernul, asta ne satisface orgoliul si putem bea linistiti berea urmatoare. |
--------------------
-
-
-
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
C@talin |
![]()
|
Promit numai fete tinere ca administratori la bloc si la scoli,dam afara toati babalaci
![]() O sa fie si ziua regelui ma mai gandesc ce zi sa aleg. ![]() Atunci vom bea si vom face gratare pe bani publici . ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si cand te apuci de strans semnaturi?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
C@talin |
![]()
|
Pai trebuie sa incep,am recurat domnisoarele,da ma dat peste cap vremea asta rece si nu mai merge in costum de baie tinuta fetelor
![]() Acuma trebuie ceva sa le tina cald si sexy ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
c@taline ! o femeie e mai sexi imbracata decit dezbracata !
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
C@talin |
![]()
|
normal
![]() Ce ziceti merg tinutele astea ![]() sau vb.jpg This post has been edited by C@talin: 9 Sep 2009, 16:34 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
nu trebuie sa fie tinute , ci libere omule !
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
C@talin |
![]()
|
pai cand au semnat contractu cu mine scria undeva mic jos,ca-si vand sufletu
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
dariusz |
![]()
|
femeile nu au suflet omule ! cum dracu sa vinda ceva nu au ? ti-ai luat teapa breeeeeeeeeeee
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
tare asta dariusz !
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(C@talin @ 9 Sep 2009, 16:56) Pai trebuie sa incep,am recurat domnisoarele,da ma dat peste cap vremea asta rece si nu mai merge in costum de baie tinuta fetelor ![]() Acuma trebuie ceva sa le tina cald si sexy ![]() Am inteles bine? Le sugerezi sa se imbrace cu tine? On topic: Cum noi, ori pe cine am alege, ne dam singuri la gioale, macar sa alegem unul caruia-i place sa sa dea la gioalele colegilor. Ce ziceti de basescu? Nu vi se pare c-ar vrea sa-si ingroape ceva inamici politici? El, cumva-cumva, ar putea s-o faca, noi, nu ! Atunci sa-l ajutam sa-si implineasca visul. La alegerile viitoare victimele numitului nu vor mai fi prezente la apel. Dupa aia alegem pe cineva care sa dea in gasca opusa. Asa se naste autoreglarea politica. This post has been edited by corbex: 9 Sep 2009, 19:43 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Fara numar, fara numar
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Cum **** mea scapam de idiotul asta care sta la masa cu interlopii de ultima speta? Ce fata aveau aia, nu-mi vine sa cred.
A ajuns sa cerseasca voturi de la toate.... minoritatile etnice... This post has been edited by Executron: 10 Sep 2009, 09:00 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
C@talin |
![]()
|
hauleu manca-ti''ashhhh ,perlele alea erau banuiesc cumparate cu bani cinstiti
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Va imaginati ce show o sa faca Basescu daca mai prinde un mandat? Acum ca are si guvernul-marioneta la degetul mic.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 02:14 |