alegeri...alegeri..., cum ii ardem acum?
![]() ![]() ![]() |
alegeri...alegeri..., cum ii ardem acum?
Diana |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|||
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
ai nimerit la fix Diana ! e adevarat ca nu am suflet ! si nici inima ! stii de ce ? pentru ca apartin sotiei si copilului meu ! sunt ale lor !
asadar , daca ai fi sotia mea , iar sufletul si inima mea ar fi ale tale , ai mai incerca faza cu biciul ? apropo , ce fel de costum de piele ai ? ![]() ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Diana |
![]()
|
P.S.: L-am uitat pe Teodor melescanu care aflat intr-o emisiune televizata e salutat de un telespectator de culoare care intra in direct: Saru'mana, nasule! Raspunsul vine natural: Sa traiesti, finule!
10 Sep 2009, 14:02: QUOTE(dariusz @ 10 Sep 2009, 14:01) Naturala, insa sa nu ma parasti ecologistilor ca sa nu fiu nevoita sa-mi fac un costum si din pielea ta. ![]() This post has been edited by Diana: 10 Sep 2009, 13:02 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
si tot nu ai raspuns la intrebare ! moamaaaa da ce offtopic sunt !
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bai dariuz tu te dai la costumu natural a lu diana
![]() This post has been edited by C@talin: 10 Sep 2009, 13:14 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dariusz |
![]()
|
sa moara capra vecinului daca e asa !
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
@Dariusz - ți l-ai pus în cap pe C@tălin.
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Diana |
![]()
|
Mai usor cu hormonii ca nu sunt a niciunuia!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Spune-i asta și lu' hăndrălăul ăla cu Tico!
|
--------------------
.
.
.
|
|
dariusz |
![]()
|
ma , oare e el cu Tico , sau Tico cu el ?
unde vii cu sabia c@talineee ? ah , in vizita ? imi pare rau dar program de vizita am numai luni si marti de la ora 17 . pina atunci stai si freac-o bine . sabia bre , sa nu crezi altceva . sii , apropo ! nu e cazul , dar daca ar fi , nu mai bini lasi sabia la o parte si lasam fata sa aleaga ? ca doar e topic despre alegeri , ce naiba ! sa il arda ea pe unul dintre noi ! ![]() This post has been edited by dariusz: 10 Sep 2009, 13:54 |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
C@talin |
![]()
|
liniste muritorilor
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Diana |
![]()
|
Oare de ce la noi nu se poate asa ceva?
Fostul presedinte al Taiwanului a fost condamnat la inchisoare pe viata dupa ce o instanta din Taipei l-a gasit vinovat de coruptie. Chen Shui-bian a fost acuzat ca in cele doua mandate a delapidat peste 3 milioane de dolari dintr-un fond al Presedintiei, a primit mita in valoare de 9 milioane de dolari pentru a facilita o tranzactie cu terenuri si a primit alte 2,73 de milioane de dolari pentru a ajuta un om de afaceri sa castige o licitatie pentru un proiect al guvernului, transmite Reuters. Potrivit procurorilor, Chen este vinovat si de spalare de bani prin intermediul unei banci elvetiene si falsificare de documente. Procesul de coruptie a durat mai mult de trei ani, printre cei investigati aflandu-se si numerosi membri ai familiei. Fiul lui Chen si nora lui au pledat vinovati in fata judecatorilor. Sotia lui Chen a fost, de asemenea, condamnata la inchisoare pe viata. Ea primise deja o condamnare de un an pentru ca isi sfatuise fiul sa minta in timpul procesului. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu se poate asa ceva la noi, pentru ca la noi nu exista corupti, exista doar coruptie.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE O scolarita din Guangzhou a declarat ca, atunci cand va ajunge mare, vrea sa fie "un oficial corupt", transmite Southern Metropolitan News. Intrebati ce vor sa faca cand vor fi adulti, unii dintre colegii fetitei au spus ca vor sa fie pompieri sau profesori. Scolarita a spus insa ca vrea sa fie un "oficial corupt" deoarece acestia primesc o multime de cadouri. In Taiwan e najpa, China rulz. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
daca pierde psd-ul si moldova....
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
|
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Apropo de alegeri. Dupa umila mea parere, Oprescu, in caz ca ar candida iar la Capitala, i-ar bate la cur pe toti, de la distanta. Nimicul pe care l-a facut el parca e mai mic decat nimicul facut de predecesori.
Numai mie mi se pare asa? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Handicapati sint taiwanezii astia! La noi banii aia ii fura Oprescu numai din centru istoric.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:35 |