[VAND] incalzire scaune
![]() ![]() ![]() |
[VAND] incalzire scaune
adiya |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|||
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
ai PM
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
up
|
--------------------
Audi
A4
|
|
oanadenisa |
![]()
|
RENAULT Group: Members Posts: 939 Joined: 19 April 09 From: Focsani ![]() |
sal
cartere pt scaune fara reglaj pe inaltime? |
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
expresion 2003
- VN RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
alinushy |
![]()
|
ai PM
|
--------------------
Audi
A4
|
|
alinushy |
![]()
|
up
16 Mar 2010, 21:35: OFERTA -set huse + butoane =110 ron -set huse + butoane + cartere = 150 ron transportul si-l plateste fiecare ![]() This post has been edited by alinushy: 16 Mar 2010, 21:35 |
--------------------
Audi
A4
|
|
alinushy |
![]()
|
oferta continua !!!!
|
--------------------
Audi
A4
|
|
alinushy |
![]()
|
salut, am huse si cartere, fara butoane
90 ron huse fara butoane 140 ron huse cu cartere fara butoane 50 ron cartere 150 ron montaj, dureaza aprox 2 ore, scaunele vor arata exact la fel cum au fost cand au fost noi, montez husele mele sau pe ale voastre |
--------------------
Audi
A4
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
pe laguna 2 ai facut vreodata? se poate face ceva?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
si eu sunt interesat pentru laguna...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
- TR-04-CWY NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
alinushy |
![]()
|
de montat n-am montat, dar ar trebui sa mearga
|
--------------------
Audi
A4
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
plasticul de la megane (de la cotiera) care sustine butoanele il ai la vanzare?
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
alinushy |
![]()
|
nop, sorry
|
--------------------
Audi
A4
|
|
c3h2o |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 3 March 08 From: Pitesti ![]() |
butoane pentru megane ?
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 1.5 dCi
- AG 70 HID
|
|
vicius_the_one |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 4 November 09 From: Constanta ![]() |
Sunt foarte bune, eu am pus pe VW Passat 2003 pe scaunele din spate. Le-am adaptat sa functioneze cu butoenele de incalzire originale ale masinii.
Recomand acest produs pentru ca sunt facute de aceeasi firma din Germania care produce rezistente de scaune incalzite si pentru VW. Difera un pic produsul fata de ce monteaza VW, dar calitatea e aceeasi. Uitati niste poze de la montajul pe masina mea : th_sezutdreaptaspate_7.jpg th_spatarstangaspate_1.jpg th_sezutstangaspate_5.jpg th_45.jpg th_53.jpg PS : Eu nu m-am folosit de termostatul de pe rezistente, ci l-am scos de tot si am atasat separat un termistor care indica constant o valoare in Ohmi influentata de temperatura rezistentei. Valoarea termistorului este constant citita de butonul de incalzire care are 5 trepte si pe orice treapta as seta incalzirea, butonul tine temperatura constanta aferenta treptei respective. Eu folosesc in genere pe treapta 2, dar aceste rezistente au rezistenta de Ohmi fata de cele OEM VW care au 15-18ohmi si astfel puterea calorica degajata e mai mica. Pe treapta 3 sau 4 sunt ok. Pe treapta 5 baga la maxim si e periculos sa le arzi. Asa sunt butoanele de incalzire la VW : Concluzie : recomand produsul in totalitate, pe mine m-a costat toata smecheria 160 lei cu tot cu butoane etc. Manopera am facut-o eu si am salvat banuti. ![]() This post has been edited by vicius_the_one: 3 Oct 2010, 08:10 |
--------------------
VW
Passat 3B6
2003
- LUC Diag vag 805.0, activez : alarma OEM,, roll up/down windows, rear windows autoroll up/down(HW+SW), senzori volum, alarma cu sirena/claxon si altele
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
alinushy |
![]()
|
salut, este setul pt 2 scaune
|
--------------------
Audi
A4
|
|
cristi.muresan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 260 Joined: 24 February 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Salut
Ma intereseaza si pe mine un set, vreau sa le pun pe spate. Poti sa imi spui te rog dimensiunile huselor? Si mai am o intrebare, pot sa decupez un pic din ele printre rezistente? |
--------------------
Renault
Laguna II
Exception 2006 1.9dCi 130cp
- CJ 13 BYZ
|
|
alinushy |
![]()
|
salut, uite dimensiunile la huse, atata timp cat nu tai nichelina sau legaturile care o tin prinsa de panza nu vad de ce nu ai putea taia din ele, dar vezi ca benzile alea portocalii sunt auto adezive si se lipesc pe burete ca sa nu "fuga" husa, asa ca vezi cum te incadrezi ca sa poti sa le si lipesti sa stea fixe
http://img43.imageshack.us/g/pb050338.jpg/ |
--------------------
Audi
A4
|
|
cristi.muresan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 260 Joined: 24 February 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Ti-am trimis un PM
|
--------------------
Renault
Laguna II
Exception 2006 1.9dCi 130cp
- CJ 13 BYZ
|
|
alinushy |
![]()
|
husele st in drum spre tine, bafta
|
--------------------
Audi
A4
|
|
gimianti |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 29 August 08 From: Lugoj ![]() |
Ma intereseaza un set pentru megane 2 cu tot cu butoane.
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2009
|
|
alinushy |
![]()
|
salut, huse + butoane = 100 ron + drum
|
--------------------
Audi
A4
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
mai ai incalzire in scaune?
|
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
alinushy |
![]()
|
salut, mai am
|
--------------------
Audi
A4
|
|
mariusa |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 18 November 07 ![]() |
salut
astept si eu un pm daca poti sa imi spui si mie ce e aia "cartere"? si cat e un set pe fata megane 2? |
--------------------
renault
megane sedan manager
2007, 1.5 dci, 85 cp
- is 76 aoc
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pe megane 1 montezi? cat ar fi cu totul?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
lasa-mi un numar de tel
|
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
alinushy |
![]()
|
mariusa
cartere doar pt logan sorin1983 nu montez decat pe logan adicorbos 0752110998 - Alin |
--------------------
Audi
A4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 16:24 |