[VAND] incalzire scaune
![]() ![]() ![]() |
[VAND] incalzire scaune
jordi |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|||
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
nu , nu merg
![]() |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
CHE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
As dori si eu un set. Mai e de actualitate oferta? Astept un PM daca se poate cu detalii despre livrare, pret, timp de livrare...
Multumesc. |
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi
2008
- B xx MAH / B xx MAH slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua |
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
ce preturi mai sunt ?
|
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
raresvintea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 29 July 07 ![]() |
mai e valabil?
|
--------------------
skoda
octavia
'03 elegance
- B72FAR
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Mai este valabil ? Ti-am scris mai multe mesaje PM. Nu mi-ai raspuns.
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
catalin_bbc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 29 June 05 From: Iasi ![]() |
Mai ai rezistente ?
Vreau si eu un set |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate Egee
- IS-99-CAT
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
alin nu te mai obosi sa imi trimiti, am facut rost din alta parte. Am asteptat destul 2 saptamani.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
REDDOG_23 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 3 November 07 From: BRAILA ![]() |
SKORPIO_BOG... te rog sa-mi spui de unde ai facut rost de incalzire in scaune ca am asteptat la ALYNUSH de mi-au sarit toti nervii !!! Pe alt site au inchis ptr. neseriozitate threadul lui !!!!
|
--------------------
dacia
logan
2007,LAUREATE/1,4MPI... cu multe imbunatatiri !!!
- BR ** ERG
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Stiu, pe loganclub idem. Ai pm de unde am luat, ca sa nu se considere reclama.
|
--------------------
Renault
|
CHE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
@ Skorpio:
as dori si eu informatia daca se poate. Si eu consider ca am asteptat destul dupa ''alin..'' Imi pare rau sa o spun dar ar trebui inchis topicul, si redeschis eventual cand are de gand sa vanda ceva. Multumesc. |
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi
2008
- B xx MAH / B xx MAH slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua |
|
oanadenisa |
![]()
|
RENAULT Group: Members Posts: 939 Joined: 19 April 09 From: Focsani ![]() |
o fi avand si el probleme numai de reno.ro nu sta el acum.sincer acum . astai problema .cand cumparati de la el era bine,ce sai faci asta e .un Up de la mine
This post has been edited by oanadenisa: 10 Dec 2010, 21:44 |
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
expresion 2003
- VN RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
REDDOG_23 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 3 November 07 From: BRAILA ![]() |
N-are nimeni nimic cu el personal !! Are cu faptul ca ar fi putut sa zica totusi daca are ceva probleme si lumea il intelegea !!!! DAR........
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007,LAUREATE/1,4MPI... cu multe imbunatatiri !!!
- BR ** ERG
|
|
aliosha |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 December 09 From: arges ![]() |
am asteptat si eu vreo 2 saptamani pana a raspuns, insa avea ceva probleme de sanatate omu' si a anuntat pe forum. am ridicat personal husele de la el si mi s-a parut foarte de treaba. probabil are aceleasi probleme si acum, zic si eu...
de ce nu il contactati pe telefon, pentru ca este afisat cate va posturi mai inapoi numarul?! eu unul sunt multumit de marfa achizitionata de la el. numai de bine sa auzim! |
--------------------
Renault
Megane 2.2 CC
2008
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
ma..., cel putin e lumea multumita de marfa..., daca nu va convine sa asteptati atat comandati prin curier..
|
--------------------
Audi
A4
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Azi i-am facut o vizita lui alinushy la Mioveni.. Rezultatul.. incalzire in scaune pe o noua masina a familiei.. despre vanzator si manopera nu pot sa spun decat.... JOS PALARIA!!!.. Multumesc lui alinushy si colegului sau pentru montajul profesional al sistemului de incalzire in scaune si nu in ultimul rand pentru pretul EXCELENT si soba calda..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
adio garantie?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
alinushy |
![]()
|
semit, cu mare placere si ms pt feedback
pai de ce adio, nu s-a umblat in nici un fel la instalatia electrica, tapiteria scaunului a fost prinsa la loc exact cum a fost la placarea din fabrica ![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
Mi-a sosit azi coletul cu inca 2 seturi. Comanda data ieri dupa amiaza, azi dimineata la 8 era baiatul de la curier la usa. Mersi inca odata alin.
|
--------------------
Renault
|
alinushy |
![]()
|
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
La mine a sosit ieri. Ca nu ai trecut numarul dupa strada. Era doar blocul si nu au stiut cei de la fancourier unde locuiesc.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
oanadenisa |
![]()
|
RENAULT Group: Members Posts: 939 Joined: 19 April 09 From: Focsani ![]() |
Am primit coletul si inca un Up de la mine
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
expresion 2003
- VN RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
Christian86 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 March 10 ![]() |
salut alin.nu am primit carenajele inca.am vb la tel si pe mail pt timisoara.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
Axelinooo |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 351 Joined: 3 September 08 From: Iasi ![]() |
Salut Alin,
Asi dori si eu doua kituri pentru renault ( intentionez sa montez un kit pe megane 2 si unul pe clio este acelasi kit ? ) Kit-ul contine: husele + butoanele + pini pentru iluminarea butoanelor ? Ai acei pini? Pret? Transport prin courier Se poate? Astept raspuns si trimit pe pm sau sms cu adresa Multumesc anticipat! |
--------------------
Renault
Scenic II -2008-Confort Expression 1.5 dci 106 CP
(78KW) // Megane - 2004 - 1.5 dci 82 CP (60KW)
- IS-88-ACS // ex Clio
|
|
alinushy |
![]()
|
suspendam pana dupa sarbatori, am prea multe pe cap si incurcam "borcanele" asa ca ma gasiti dupa 6-7 ianuarie, nu ma cautati pana atunci ca nu pot sa va ajut.
imi cer scuze pt eventualele neplaceri provocate Craciun Fericit si Un An Nou cat mai bun la toata lumea !!! This post has been edited by alinushy: 21 Dec 2010, 21:06 |
--------------------
Audi
A4
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
salut alin cat mai costa un set de incalzire?
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
alinushy |
![]()
|
Salut,
90 ron fara butoane, 100 ron cu butoane, 150 ron cu butoane si cu cartere(pt logan) Un An Nou cat mai bun la toata lumea !!! |
--------------------
Audi
A4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 03:11 |