DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Legalizare arme, pareri pro si contra

skija
post 5 Sep 2009, 20:58
Post #91

proud not to be american

Group: Members
From: Bucharest/Buzau

QUOTE(radian @ 5 Sep 2009, 20:39)
Domnilor moderatori, ce parea aveti, postul de mai sus, al lui Skija este sau nu unul xenofob?
*

si daca e, ce? te oftici? paraciosule mic! imbratisare.gif pupi.gif console.gif

simpaticule... (editat de mine)

This post has been edited by skija: 5 Sep 2009, 20:59

--------------------
LOGAN MCV 1.5dci 2007 - BZ 80 SKJ
decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
zax
post 5 Sep 2009, 21:04
Post #92

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(radian @ 5 Sep 2009, 20:45)
Zau ca nu-i necesar, s-a priceput din prima...
*

Am vazut ce bine pricepi. Skija zice:
QUOTE(skija @ 5 Sep 2009, 20:29)
explicatie ptr. radian din petrosani: 500 de primate, din totalul de 20.000.000 vor coltul lor de cusca...
*

Si e evident ca prin cusca se refera la Romania iar prin primate se refera la cetatenii ei, iar tu pricepi:
- ungurii sunt primate,
*

Io zic ca te-ai cam fixat pe o idee si nu mai vrei sa fi atent.

This post has been edited by zax: 5 Sep 2009, 21:06

--------------------
Hyundai/ex Renault I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp aprilie 2022/iunie 2006
"Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
+
os
post 5 Sep 2009, 21:23
Post #93

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

Domnilor moderatori, ce parea aveti, postul de mai sus, al lui Skija este sau nu unul xenofob?
*

Dupa mine e cumva ca la fotbal - aplic "avantaj".

Cu alte cuvinte - las discutia sa curga, caci colegii care-si exprima opinii (la limita) sovine se incurca in propriile afirmatii.

Trebuie sa observam ca numitii colegi au cel putin meritul ca incearca sa argumenteze (ca n-au ce, e altceva).

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
radian
post 5 Sep 2009, 21:43
Post #94

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Sa argumenteze ce? Sa-si argumenteze ura rasiala?

"Ungurii sunt scarbosi" intradevar este un argument la limita sovinismului... Depinde insa din care parte privesti spre aceea linie de limita...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Jack Daniel's
post 5 Sep 2009, 21:50
Post #95

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Legat de arme, daca vrei cu adevarat poti, dar trebuie sa te usurezi de ceva bancnote, destule...va spun din experienta.

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
Victoras2001
post 5 Sep 2009, 22:05
Post #96

Membru autentic

Cat de profund...

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
skija
post 5 Sep 2009, 22:08
Post #97

proud not to be american

ba! da' voi ca atentati la integritatea teritoriala a statului? ptr. asta ar trebui sa va cereti autonomie intr-o celula de parnaie, ptr. ca acest lucru se pedepseste cu inchisoarea.

radiane.. lasa-ne frate... n-am ce sa argumentez.. orice as spune tu te ataci. si sunt ferm convins ca esti roman-roman, da' esti un Gica Contra.. zici si tu sa te afli in treaba...

imi cer scuze daca am jignit vreun etnic maghiar (care stie in ce tara se afla si care stie mai multe cuvinte in romana decat in ungureste)

Inca odata ungurii arata ca se trag dintr-un neam nomad, si se pare ca nici acum nu si-au gasit un loc in care sa se aseze. Hunii prin definitie erau un neam de salbatici, si se pare ca prea multe nu s-au schimbat.

PS: hai sa ne uitam la meci, ca-i 1-0 si jucam ca dracu'... sad.gif

--------------------
+
Filip
post 5 Sep 2009, 22:32
Post #98

Forumist

Armele letale nu trebuiesc facute accesibile cetatatenilor. Nu numai ca accidentele ar creste considerabil (sa nu uitam ca militari in termen sau politisti si-au impuscat camarazii, sau pe ei insisi din accident/neglijenta/cadere psihica), insa e pur si simplu periculos sa dai voie unui om labil psihic (e un exemplu - nu generalizez) o arma, iar atunci cand i se pare ca cineva se uita urat la el, sa il umple de plumbi. Armele letale trebuie sa intre doar in posesia armatei, jandarmeriei si politiei. Nici macar in cazul firmelor de paza si protectie nu trebuie ingaduita detinerea de arme letale de foc. Asta e parerea mea, nu dati cu pietre. smile.gif
Ps: unii sunt atat de teribilisti/instabili incat si masina devine o arma letala atunci cand este in controlul lor, asa ca ce sa mai zicem de pistoale/pusti.

This post has been edited by Filip: 5 Sep 2009, 22:33

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
radian
post 5 Sep 2009, 22:47
Post #99

Stramosii daci au fost un etalon al civilizatiei antice...

Bai, scuzele tale adresate eventualilor etnici maghiari care s-ar putea simti lezati, sunt ele insele o bataie de joc. Prin aberatiile pe care le sustii jignesti intreaga comunitate maghiara din RO.

Sunt cetatean roman, in rest, putin imi pasa ce crezi tu si ce nu.

Explica-mi si mie ce intelegi tu prin "antetat la integritatea teritoriala"? In fantasmele tale iti imaginezi cumva ca isi vor lua secuii HarCov-ul in spinare si isi vor continua migrarea?

Banuiesc ca te referi la punerea in discutie a conceptului de "stat national". Aici putem discuta, dar, in conformitate cu standardele UE, de stat national putem discuta doar daca comunitatea majoritara depaseste 99% din populatie. Daca ii iei in considerare pe unguri, tigani, restul minoritatilor etnice traditionale din RO + minoritatile in curs de formare (chineziii si arabii in primul rand, din care foarte multi au cetatenie romana), ai sa constati ca populatia majoritara, romanii, reprezinta undeva intre 75 si 80%. Astfel incat exista argumente puternice pentru a pune in discutie conceptul de "stat national".

Autonomie sub o forma sau alta vor toti cei din "provincie" indiferent ca vorbim de judetul Harghita sau de Botosani. Administrarea centrala, dictata de Bucuresti s-a dovedit de mult falimentara. Desi, ultimile 2, 3 guverne si-au propus descentralizarea, practic nu s-au facut prea multe, doar vorbe goale.

Ideea de stat in stat nu este agreata de majoritatea secuilor, dar asa cum existi tu si altii ca tine exista si omologii vostrii din comunitatea maghiara. Imi vine in minte o vorba a lui Mircea Dienscu de acum vreo 10 ani, legata tot de o discutie pe acesta tema: "D-zeu cand a impartit tampitii, le-a dat tutoror, in proportii egale"...

In alta ordine de idei, intr-un post anterior ai facut recomandarea atat de draga voua, ultrantionalistilor "daca nu va place in RO, luati-va bagajele si plecati la voi acasa". Daca ai amici care sa lcouiasca pe granita de vest, intreaba-i, si o sa-ti confirme, in numar mare exista si romani care isi stabilesc domiciliul in HU. Stii de ce? Fiindca traiesc mai bine acolo...

Am niste rude care s-au mutat de curand din Odorheiu Secueisc intr-un sat din HU, la circa 20 km de Oradea. In satul cu pricina, de cca. 3000 de lcouitori, la scoala, autoritatile locale au infiintat o clasa de predare in limba romana, pentru copii familiilor care nu stiu o boaba de maghiara. Pentru romanii aceia este mai bine sa locuiasca in HU si sa munceasca in RO, si nu dau oamenii doi bani pe cei ca tine...

P.S. Pentru cei care gandesc ca si tine, "primatele" care au huiduit-o pe Madonna, pentru un nevinovat apel la nedescriminare, am ajuns iar sa ne ia in tabarca toata presa internationala. "Primatele" huiduitoare si preseditnele tarii care i se adreaza unei jurnaliste cu "tiganca imputita".

This post has been edited by radian: 5 Sep 2009, 22:54

--------------------
+
skija
post 5 Sep 2009, 23:06
Post #100

proud not to be american

QUOTE(radian @ 5 Sep 2009, 22:47)
...1.  Daca ai amici care sa lcouiasca pe granita de vest, intreaba-i, si o sa-ti confirme, in numar mare exista si romani care isi stabilesc domiciliul in HU. Stii de ce? Fiindca traiesc mai bine acolo...

2. Am niste rude care s-au mutat de curand din Odorheiu Secueisc intr-un sat din HU, la circa 20 km de Oradea.
*

papusa, vad ca nu te lasi... exact cum ziceam mai sus.. sunteti pusi numai pe scandal...

1. Minunat.. GO Silver, awayyyy!
2. Ma bucur (ptr. ei)

Uite.. e randul tau... dar indiferent ce-ai mai zice, nu-ti voi raspunde... asa ca fii mai destept si intrerupe tu balacareala... nu o sa ajungem la niciun compromis... chiar n-are rost... din cauza unor nesatisfacuti sexual, sa stricam noi bunatate de topic...

PS: Stramosii ROMANI au fost un etalon al civilizatiei antice... ai auzit de Romani, nu? erau niste pankisti care au venit la un concert de opera in Dacia si au ramas aici... le-a placut in Vama Veche...

--------------------
+
Tiberiu-Andrei
post 5 Sep 2009, 23:08
Post #101

Om al muntelui

From: Sfantu Gheorghe

Radian bacsi, las-o moale ca nu stiu ce sanse exista sa si priceapa......prea vorbeste in necunostiinta de cauza si asta ma face sa ignor diversele aberatii demne de Vadim.

--------------------
Dacia 1410 1988 toamna1397 cmc - CV 03 MBO
+
radian
post 5 Sep 2009, 23:17
Post #102

QUOTE(skija @ 5 Sep 2009, 23:06)
papusa..
*

Ba gaozarule, papusa sa le zici celor la cale le-o sugi!

--------------------
+
os
post 5 Sep 2009, 23:18
Post #103

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

Si-uite-asa, cortina cade.

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
4 Pages « < 2 3 4
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 01:09
Forum Renault