Ce boxe mi-ati recomanda in 150 Ron?, Pt PC
![]() ![]() ![]() |
Ce boxe mi-ati recomanda in 150 Ron?, Pt PC
solenza_scala |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Lasa Philips si Sony, uita-te spre MicroLab, Genius, Altec Lansing, Logitech ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Mi-ar place Microlab, dar mi se pare cam slaba calitatea materialelor: plasticul, panza si telecomanda aia.... Dar banuiesc ca daca suna perfect, pot trece peste astea cumva...
This post has been edited by solenza_scala: 4 Sep 2009, 21:26 |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu le-ai vazut pe viu si ti se par slabe din punct de vedere calitativ?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
solenza_scala |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 4 Sep 2009, 22:25) Din ce au zis altii... L.E.: De modelul asta ce parere aveti?(tot microlab): https://www.eflamingo.ro/magazin/online5/PC...lab_M_-_500_34W |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca esti d-ala care tine subwooferu' de pomana pe masa, ca sa poti sa umbli la potentiometru' de volum, ia-ti d-ala.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Va rog, nu trageti, domnule comisar!
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Merced |
![]()
|
N-a tras nimeni cu nimic, doar ti-am zis.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Da' cam cat ar fi de lung cablul ala? Poate ajunge de pe podea, sa zic, pana pe birou?
This post has been edited by solenza_scala: 4 Sep 2009, 21:34 |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Merced |
![]()
|
Cablul cui nene? Telecomenzii de la M-820?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Da.
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
E clar, suntem luati la misto!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Multumesc mult, Markos, dar eu chiar vreau sa iau ceva k lumea, ca nu imi permit sa le schimb toata ziua buna-ziua...
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ok, atunci daca vrei ceva decent si ieftin (cu conditia sa nu vrei sa dai petreceri cu ele), suficiente pentru o camera de bloc, iti recomand astea.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Daca e telecomanda tu ce zici, ajunge pe birou?
Ajunge lejer la mine si subwooferu' e la aproape un metru distanta in lateral fata de locul unde tin telecomanda. Uite o poza mai veche cu layout-ul de pe birou' meu. 2813235149ce08c766305.jpg. Subwooferu' e sub monitor, mai inspate un pic. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
solenza_scala |
![]()
|
M-am lamurit, mersi. Daca toate sunt bune si frumoase(si sunt chiar asa bune), le cumpar pe astea (numai sa fie in stoc) pentru ca vechile boxe (Genius - ceva stereo slabe) deja fac diverse sunete.
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu am Logitech x210 (2 boxe + subwoofer) si sunt multumit de ele. Sunt cam 2 milioane, le-am primit cadou. Inainte aveam si eu 2 paraitoare de la Genius (au fost 30 de lei
![]() EDIT: 130 de lei: http://www.pcgarage.ro/boxe/logitech/x-210/ This post has been edited by Iulikk: 4 Sep 2009, 23:29 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Merced |
![]()
|
Parca X-210 n-are potentiometru de bass sau retin eu gresit?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
eu am altec lansing VS2421Altec_Lansing_VS2421.jpg
si le recomand... pret , 1,5-2mil parca... This post has been edited by sonykel: 5 Sep 2009, 07:58 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
eu zic sa iei microlaburile. Astea mai bine zis. Boxe 2.1 Microlab M – 500 34W.
e totusi un sistem 5.1. ![]() boxe.jpg ( Size: 306.74k ) Number of downloads: 277 Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
solenza_scala |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 5 Sep 2009, 10:14) e totusi un sistem 5.1. ![]() boxe.jpg ( Size: 306.74k ) Number of downloads: 277 Suma respectelor, Alydor Pe astea le-am vazut si eu. Pai cum e totusi: 5.1 sau 2.1? This post has been edited by solenza_scala: 5 Sep 2009, 10:10 |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
dupa poza e 2.1, dupa ce zice in caracteristici la aia de vand (care este neste dubitoci) e 5.1, dupa caracteristicile de pe pagina producatorului e 2.1
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
solenza_scala |
![]()
|
Dar sunt la fel de bune ca M-820?
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Merced |
![]()
|
M-500 sunt doua din cate vad: 2.1 la un pret care se incadreaza in bugetul tau dar care au aceleasi probleme ca si alea 5.1 care sar si bugetul si tot asa, prezinta aiurea controalele pe subwoofer.
Si ca sa se inteleaga de ce e important sa nu fie asa. Eu unul am gasit sub birou o pozitie ideala pentru subwoofer, care amplifica mult de tot bass-ul fata de orice alt loc. Chiar recent l-am pus in alta camera in timpul renovarilor si am fost nevoit sa dau dau mai tare bass-ul din cauza ca nu prea i se mai simtea prezenta. Eh din pozitia aia daca as avea controlul de volum pe subwoofer, probabil ar trebui sa-mi mut trei degete de la mana pe piciorul drept ca sa manevrez treaba asta. La bass umbli mai rar, pana la urma gasesti un reglaj uzual pe care probabil il lasi cu lunile, dar de volum ai mai mereu nevoie. In plus sunt dintr-o categorie un pic mai slaba, au difuzorul subwoofer-ului pus pe laterala si sistemele de acest gen de la Microlab nu prea m-au impresionat cand vine vorba de bass, asta ca o parere personala. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
biker17 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 25 February 07 From: tg-jiu ![]() |
http://www.dc-shop.ro/prod-12553-Sistem%20...W5.1%201500.htm asta il am eu de 2 ani si se aude f bine
Ce parere ai? This post has been edited by biker17: 6 Sep 2009, 09:50 |
--------------------
Dacia
1310 Li
2000
|
|
Markos |
![]()
|
vezi si aici, poate mailasa din pret.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 21:10 |