Vreau sa ma laud, - din alt topic de tuning -
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa ma laud, - din alt topic de tuning -
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Mah, dar la 1.000 ron pe luna nu ai dreptul sa visezi frumos???
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
andrei.cirstea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 28 June 09 From: Timisoara ![]() |
AG09KLU daca zici ca lucrezi la banca, poate tinem legatura si ma anunti si pe mine cand sunt oferte avantajoase pt. persoane fizice.
Shush ... nu e nevoie sa beau cafeaua pe dorobanti, la mine in Timisoara la terasa unde beau eu cafeaua, e 4,5 lei una, deci in concluzie pot merge de 11 ori la cafea. |
--------------------
Dacia
Logan
2006, Ambiance
- TM 53 XUL
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Nu am cuvinte... in primul rand, la salariul tau ar trebui sa ai alte prioritati (zi mersi ca ai facut rost de Logan) - daca nu e lovit macar n-ai probleme cu rugina, piesele o perioada de timp. Nu modifica masina, n-o mai forta, asta e o masina economica, pentru cei care au nevoie de transport din punctul A in punctul B. Ai niste vise fanteziste pentru masina ta, sa ajunga la 280 km/h?? Ce-i aia? Dintr-un 1.4, masina cu tractiune pe fata? Pai nici masinile super-sport britanice gen Ariel Atom, super-usoare cu motoare de 300 CP nu ajung la asemenea viteze, si alea sunt proiectate pentru performanta. Se bat cap in cap o gramada de lucruri la tine - ai o masina gandita pentru scopuri diametral opuse. N-o sa rezolvi nimic. Macar nu dezasambla masina, foloseste-o asa cum e, sa macar da-o la parinti, s-o foloseasca ei, ca pe mainile tale... si la cum ai zis chiar tu ca conduci... nu stiu cat o sa mai treaca pana o sa o sifonezi cel putin. Scuza-ma ca vorbesc asa... insa gandesti ca un copil.
Ai masina, concentreaza-te sa-ti faci o casa. Iti spune asta un om cu 3 ani mai tanar decat tine, cu casa si masina. Lasa-te de imprumuturi, vrei sa muncesti ca un sclav pentru ce? Sa dai 50 din suma bancii? Nu ai salariul destul de mic? 1500 RON e o nimica toata din pacate, asa se castiga la noi, macar nu mai irosi banii. Daca vrei casa, mai bine intreaba in familie daca aveti vreun pamant/imobil de vanzare. Evita creditele la banca! Eu incerc sa-l conving pe tata sa nu-si dea Dacia 1300 la remat, sa ia Logan 1.4 in rate, si sa repare 1300-le (costa vreo 20 mil tinichigeria). Si el are salariul dublu. Si nu mai fuma. Nu e sanatos, si costa bani. Nu te supara pe mine, insa iti dau niste sfaturi... daca vrei sa le asculti bine, daca nu... macar nu te supara, iti zic de bine, nu te invat la rau. Cred ca esti exact opusul meu. ![]() This post has been edited by Filip: 5 Sep 2009, 21:52 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Topicul asta e CRIMINAL.
![]() ![]() ![]() Nene andrei.cirstea, daca esti din Pitesti, vorba aia de pe forum, pot sa te ating? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Filip are perfecta dreptate
Andrei nu mai visa, da-ti 2 palme si trezeste-te, esti in 2009 in plina criza financiara, nu iti va da nimeni 200.000. euro nici acum si nici la anu, ce sa mai zic de dobanda pe care ti-o ia si platesti inapoi 350-400.000 euro,deci repet NIMENI!!!! Si in + chiar daca ai avea salariu mare(tu oricum nu ai) locurile de munca, majoritatea dintre ele nu sunt sigure, nici cele de la stat nu mai sunt sigure ce sa mai zici de firme.. Apoi ai sa te lovesti de faptul ca prietenena ta si parintii tai nu or sa vea asta.. sa bage atataia bani intr-un logan, sa faca atatea sacrificii, pentru a merge odata pe an la mare sau la munte si pe buna dreptate ca nu merita,cati km mergi tu pe an cu masina?? Fac pariu ca pana in 7.000. maxim. te poti deplasa si cu cea pe care o ai fara sa zbori cu 250 pe ora. Decat sa bagi 30.000 intr-un logan cu brizbrizuri si sa mai omori si lumea pe strada cu ea mai bine de banii aia te duci linistit in toata tineretea ta in fiecare week-end la mare-munte unde vrei tu.. Decat sa te strangi atat, va mai trebui sa faci si o nunta daca vrei sa feci credit cu prietena ta(ca nici ei nu-i convine sa nu aibe acte cu tine si sa se arunce la vr-un credit oricat ar fi de mare sau de mic creditul) si sa contribuie si ea.. si multe alte lucruri.. si mai bine va luati o casa da-le in colo de fiare.. A.. ca sa te multumesti mai bine vinzi loganul pe care il ai si iti iei unul 1.6 in 16 valve de 105CP si zboara mai tare decat al tau, care are 75CP banuiesc si oricum merge cu 170 ai zis... 1.6 16V si 105CP ajunge pana la 210 la bord, insa gandeste-te la siguranta ta si a celor din jur nevinovati, si ca poti plati cu viata circuland la asemenea viteze. Te rog trezeste-te!!! Iar pentru ceilalti.. mai bine treziti omul la realitate cu argumente decat sa radeti de el, e prieten de-al nostru de pe daciaclub, detine o daciuta.. haideti sa il ajutam sa devina cu picioarele pe pamant ![]() Si a.. Andrei.. daca nu ne asculti pe noi care vrem sa te trezim din vise, ai sa te trezesti singur cand ai sa te dai cu capul de muuuulte probleme, te legi la cap fara sa te doara, treaba ta.. numai sa nu ne dai dreptate mai tarziu cand iti vei da seama ca ai facut o gresala si nu poti da timpul inapoi.. cunosc multi care s-au incurcat cu banca si acum regreta cu varf si indesat si totul pentru o pasiune de moment ![]() This post has been edited by panter1: 5 Sep 2009, 22:22 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andrei.cirstea @ 5 Sep 2009, 18:35) Avem un salar de 1.000 RON, 250 se duc pe tigari, 150 pe telefoane, 500 chirie + mancare, 100 alte chestii. Maestre, daca matale ai acel salar, cu parere de rau te anunt ca ai 70% din salarul mediu pe economie. Iar eu, care am un salar ceva mai mare dect a lu' matale, nu dau pe telefoane 150 ron/luna si nici 250 ron/luna pe tigari. Un pachet de tigari (bune) pe zi nu ti se pare cam mult?QUOTE(andrei.cirstea @ 5 Sep 2009, 18:35) 50 un suc sau o cafea ocazional in orash, [...]100 tot in banca (alt cont) pt. vacante?! 1. sa iesi in oras la o cafea nu inseamna sa te duci la magazinul din oras, sa iei 30 gr. de cafea varsata si sa te intorci acasa sa o faci.. Iar aia cu 100 roin/luna pentru vacante: ![]() QUOTE(andrei.cirstea @ 5 Sep 2009, 18:35) Tu consideri un venit de 1.500 - 2.000 lei ron mare? Da tu in ce lume traiesti, a venitului minim pe economie?QUOTE(andrei.cirstea @ 5 Sep 2009, 19:48) dar la anu, impreuna cu prietena si parintii chiar o sa vreau sa scot un credit de 200.000 de euro, sperand sa ajung la un salariu de 1.500 de ron eu + 1.000 de ron prietena. Deci din 2.500 de ron ne-am putea permite o rata de 800 de ron Ba sa moara veta arbaleta, tu esti mai tare-n calcule ca_calculatoru' lu' NASA. Ia zi mai, materialistu' si eficientu' lu tata, in cati ani dai tu inapoi un imprumut de 200.000 euro la o rata lunara de 190 euro (800 ron), cu o dobanda preferentiala de 5%? Pai sa-ti spun o treaba din lumea reala: numai dobanda la 200.000 este de 833 EURO pe luna. Iar rata nu poate fi mai mica decat prima dobanda. Si tu, realistul in silapi vrei sa dai 800 ron pe luna? ![]() ![]() QUOTE(andrei.cirstea @ 5 Sep 2009, 18:35) Mai, sa ti-o spun pe romana: tu nu ai bani sa treci strada, d-apai sa-ti faci casa. Onorabilul tau tata are o berlina din 1900 toamna, deci nici el n-are bani de unde sa te ajute, tu d-abia te-ai strins in fund sa iei o coaja de masina da visezi palate de printi si craiese...QUOTE(panter1 @ 5 Sep 2009, 23:04) O fi prieten cu matale, eu nu tin minte sa fi baut o cafeluta cu deliratu'. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andrei.cirstea @ 5 Sep 2009, 17:35) . Nu ar fi mai bine: 250 tigari, 100 telefoane, 200 rata la banca (pt. casa si masina PERSONALA; nu ca sa dau la chirie la altii), 250 mancare si restu de 200 impartiti asa: 50 un suc sau o cafea ocazional in orash, 50 bagati in banca ca si rezerva si 100 tot in banca (alt cont) pt. vacante?! Fratele meu dar ce mananci tu de 250 de ron pe luna? Sau mergi pe principiul ai bani mananci, n-ai bani nu ti-e foame ![]() Iar aia 50ron pt suc si cafea in oras ocazional..inseamna ceva de genul ocazional odata la o luna ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
poate dai si tu o cafea prietenilor tai cand iei aia 200.000 E din banca...
esti cel mai tare user de pe dacia club in opinia mea ![]() |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(andrei.cirstea @ 5 Sep 2009, 13:22) Deci oameni buni, iata ce vreau eu: Comfort: Cam asta vreau, cine vrea sa-mi dea sfaturi utile le accept cu mare placere. Cer prea mult?! Eu nu cred. Un sfat util ar fi sa pui mana pe "citire". In rest? Te amuzi copios, a? Ca nu pot crede ca vorbesti serios. QUOTE(einstein1984 @ 5 Sep 2009, 14:27) Domnu' geniu, "toamna" domnule, "toamna". Ca tot ii trimiti pe altii sa invete engleza. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
L-a intrebat cineva pe initiator daca isi permite macar plinul la Ambiansu' din dotare?
Sa dai un sfert din salariu pe tigari....gizasss ![]() Sfatul meu: daca vrei tuning, intai monteaza un Ac pe masina. Asa vei gandi mai la rece si iti vor mai zbura din ideile basite. Succes. Da-le dracu de faruri de tuning, cu lupa sau mai stiu eu ce, alea sunt pentru fraierii care nu inteleg ca farurile originale sunt cele mai bune. |
--------------------
.
.
.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Nene, bani din banca nu poti sa iei...
Poate "donezi" organe... dar sa nu fie creier, ca nu ai suficient nici pentru tine. Inainte de a lua in serios ideea, gandeste-te daca dupa aia mai ai voie (medical) sa conduci supercarul pe care-l realizezi... Daca crezi ca da, e clar ca ai o problema psihica... This post has been edited by DannyY: 6 Sep 2009, 09:48 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
daca iti pui faruri cu lupa si ai drum prin brasov sa treci pe la mine sa le gravam. Scriem pe ele mare se se vada "Dectane". Bolduit. Si daca vrei iti fac niste abtibilde pe masina. Cu "BOSS", "NIKE", ce vrei tu. Si pe capota sau mai bine pe portiera scriem frumos cu ceva refletorizant, pe toti aia de contribuira la fabricarea lu' cotetzu. Aka. Filips, OCC, OZ. WC - C, si mai gasim noi inca vre-o cativa. Daca nu ii lamuresti ii cautam pe gugle si ii trecem de acolo. Sa vezi ce or sa se bata astia sa iti dea bani ca i-ai trecut pe masina. Era unu care si-a scos la licitatie cravata si a primit 1000 de euro pentru saptiu publicitar... si cat e o cravata? 8x35 cm? Pai iti dai seama cati bani scoti din masina??? O sa iti ajunga sa faci vila, piscina, si cont in Elvetia in banca... Or sa se bata astia sa iti dea bani sa le pui reclama pe masina. Si pe vremea asta de criza.... Poti sa incerci sa mergi pe la banci si sa le zici ca le faci reclama pe masina ta daca si sa iti plateasca partial costurile. Cred ca pentru proiectul asta ai putea sa iei legatura cu Dacia direct. Ca ar trebui sa iti dea o caruta de bani ca le promovezi masina. Si daca nu ma insel parca ai dreptul la niste fonduri europene nerambursabile. Ca parca dau astia ceva bani daca vrei sa deschizi o productie de serie. O sa ma interesez si o sa te anunt.
Nu-i baga in seama pe astia ca habar nu au ce vorbesc. Eu intrevad un potential fantastic in tine. Astia de aici sunt doar amatori si diletanti invidiosi. Habar nu au cata sudoare tre depusa pentru a face ceea ce vrei tu... Duma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 6 Sep 2009, 09:55 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
pa burta
![]() sfat pt initiatoru topicului,... frate , vinde loganu si cumpara o cojoaca ca tot vine iarna ![]() |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
Alydor |
![]()
|
Sunteti niste insensibili fata de necesitatile omului...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Hei, andrei, nu e de mirare ca esti asa de _________, fiind din TM (sa nu se supere restul membrilor din TM, vreau doar sa-l enervez pe asta micu'
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.356 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu mai stiu cine face misto de cine aici.
Marty, de ce report domle, de ce? Ca te stiam baiat cultivat si saritor, speram ca poate il ajuti si pe baiatul asta sa-si indeplineasca visul. Victoras, merci. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(DannyY @ 5 Sep 2009, 14:28) Illusi0n, si eu sunt total impotriva acestei atitudini nihiliste. Omu' are nevoie de ajutor de specialitate si il cauta pe forum. Lasa-ne sa-l sprijinim in eforturile lui. Cand va reusi, poate ne vedem cu totii la televizor, ProTV, ora 17:00, vedete. Iar copacul de "franare" pe ce parte va fi?... Stanga ori dreapta. Cat priveste creditul, pentru o rata de 800 RON / luna si tanand seama de varsta ta frageda (21 parca ziceai), ai putea lua daca nu acum, atunci in viitorul apropiat (cand vor mai scadea dobanzile) vreo 20.000 de EUR pe care sa ii restitui pana la pensie. This post has been edited by dacis: 6 Sep 2009, 10:49 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Alydor |
![]()
|
daca apeleaza la fondurile nerambursabile s-a scos... ca nu mai tre sa ii dea inapoi. Dar tre sa faca linie de productie...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Pt.initiatorul topicului:trezeste-te pana nu e prea tarziu........
Ce vrei tu......e sf pur.........mai ales la puterea ta financiara. Cauta-ti de munca,zi mersi ca ai masina(pe care ai putea sa o folosesti la job),du-te la mare,la munte,distreaza-te cat mai poti. Daca vrei sa mai faci diverse imbunatatiri realizabile si de bun simt(financiar),citeste pe forum.....o sa fii surprins cate se pot face si cu bani putini. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
de EinarN va mai aduceti aminte?, de Sven va mai aduceti aminte? si mai sunt....da astia-s deia de pus in rama......
![]() |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Hai ma ca face la misto. N-are cum sa existe asa ceva!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
Eu cred ca-i pe bune asa ca de cate ori deschid topicu' asta, de atatea ori ma doar burta de ras.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Pt initiator: Daca nu-ti place Romanica, muta-te in Anglia, ca tot ai rude acolo. Si, daca vrei un Logan pe care nimic sa nu fie facut in RO, ei bine.... NU POTI! Ca si caroseria e facuta in RO..... deci TOTUL e cel putin asamblat in RO. Strange bani si ia-ti un BMW si mai lasa-ne...
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
De mult nu m-am amuzat in halul asta.
Uite... daca treci prin Roman iti pun un soft gratuit, asta pt ca m-ai facut sa rad de dimineata. Asta e cam tot ce poti face in materie de performanta la un Logan. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Un fleac. L-ati ciuruit...!
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Alydor |
![]()
|
Iti pot pune la dispozitie documentatia pentru realizarea proiectului tau. O gramada de informatii utile gasesti pe serverul de la dacia. Poti sa vorbesi si cu mecanicii de la dacia, pentru 100-200 de ron iti spun aia tot. Si nu te lua dupa uraciosii de pe forum si atehnicii astia. Ca habar nu are. Uite ca sa vezi ca-s baiat de cuvant iti pot da GRATUIT niste benzi din alea albe ca sa le pui de pe capota pana pe portbagaj. Sunt facute dintr-un material special care permite o alunecare mai usoara a aerului si elimina efectul de vortex creat dupa masina, efect care se stie foarte bine ca are consecinte negative in ceea ce priveste inaintarea masinii. Prin aplicarea benzilor castigi cu aproape 0.4 % mai mult in aerodinamicitate, ceea ce face ca cuplul la roata sa creasca proportional cu aproximativ 5.34%. Printr-un calcul simplu prin cresterea cuplului la roata se castiga si in cai-putere, acestia fiind mai mari cu 6.23 % decat in cazul in care nu sunt aplicate benzile speciale.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Merced |
![]()
|
Eu stau si ma gandesc ce Logan rasturnat sau cu lonjeroane schimbate dupa vreun accident a luat el la pret de pomina de la "firma" ca nu mai aveau aia ce face cu el.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Uite de ce am pierdut o gura de bere, pierdut find putin spus ca am suflat-o pe monitor de ras!
This post has been edited by giany911: 6 Sep 2009, 12:35 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:18 |