CLIMA pe Rapsodie, sa vedem ce iese....
![]() ![]() ![]() |
CLIMA pe Rapsodie, sa vedem ce iese....
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
ai uitat bre ca suntem doar 3 Turdeni SupeRNovisti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
![]() ![]() maskatule iartane da asta e ultima oara:)) sa mor io de mai fac offtopic:D This post has been edited by pician90: 15 Sep 2009, 17:54 |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
liviu242006 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 11 May 09 ![]() |
care stiti dsn are filtru in habitaclu ca solenza am inteles ca are
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
- gj-69-bic in femeie si in guvern sa nu ai incredere
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Nu are......din pacate.
Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
mi-am pus eu filtru calumea...l-am scos pe cel de hota care s-a facut negru in doar o luna....o sa vin cu poze maine....la imbunatatiri...promit
![]() dar va avertizez....arata ciudat ![]() Pician90...ti-am raspuns pe pm ![]() This post has been edited by Tince1290: 15 Sep 2009, 20:41 |
--------------------
-
-
-
|
|
Tince1290 |
![]()
|
imi cer scuze ca nu mi-am tinut promisiunea dar am uitat in ce topic am promis ca pun poza
![]() DSC00928.JPG ( Size: 82.12k ) Number of downloads: 213 inca se pot vedea urmele pe cutie de la vechea banda....care s-a lipit...nu gluma ![]() PS: copil copac....abia acum am citit mai sus...am zis ca pun la imbunatatiri....acum prea tarziu.... PS si offtopic: azi mi-am cumparat si montat (cu greu) baterie de 77 ![]() PS si ontopic: usita functioneza perfect...am facut montajul cu ea inchisa si am si testat-o....arata ciudat dar isi face bine treaba ![]() This post has been edited by Tince1290: 17 Sep 2009, 21:55 |
--------------------
-
-
-
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Ce fel de fitrul este, pt ce model ?
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Tince1290 |
![]()
|
nu stiu...l-am gasit intr-un magazin....nici vanzatorul nu stia....filtrul a fost mai mare....din el au iesit 2 astfel de filtre+ o bucata ramasa....era filtru dreptunghiular....nu rotund cum e cel de aer de la SN...dar cand o sa mai desfac filtrul de aer de la motor o sa ma uit.....e posibil sa fie aceeasi latime....daca ar fi asa....ati putea si voi (forumistii) sa luati un filtru de aer pentru motor si sa-l taiati sa aveti toti....v-ati intelege la intalnire....sau asa ceva
![]() scuze ca nu te pot ajuta mai mult...dar dupa forma as spune ca e de ceva.... ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Eu la a mea (la cele cu AC e un pic altfel, plus ca accesul e mult mai incomod), am pus filtru de polen de Solanza/Clio taiat in doua...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:37 |