DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Closed TopicAdd Video ReplayStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> 294 pe motocicleta, ...Craova - Bals

M i h a i
post 15 Sep 2009, 15:21
Post #31

Group: Members

AlexanderCarstoc... ''''omul acela ar avea tot dreptul sa stea pe banda 2 pana isi termina depasirea.'''

sunt de acord...dar numai pana ce termina depasirea....care poate dura in functie de sofer sau masina....de la cateva secunde pana la minute intregi...

--------------------
------ ------ ------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Muttley
post 15 Sep 2009, 15:25
Post #32

From: -

Avani, eu ma consider foarte precaut, chiar daca multi n-ar fi de acord cu mine, si-n niciun caz nu traiesc in jocuri video.
Tipul din al 2-lea film, chiar daca merge al dracu' de tare, stie foarte bine ce face. Nu stiu cati ar intelege ceva din modu-n care ia ala curbele spre stanga.

In fine, risc o noua banare... 04.gif

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
Avani
post 15 Sep 2009, 15:36
Post #33

Membru autentic

From: Capitala gri

Nu intelegi ideea in sine.

Il vezi pe Hamilton protagonist in vreun film de`asta ? NU.. asta inseamna ca el nu poate ?

Poti sa te joci cu viata ta cat vrei, e doar a TA, dar nu te juca cu viata celorlalti.

Pentru mine nu esti doar un sinucigas.. esti direct UGIGAS !!!

Multi ani de inchisoare fara suspendare....

--------------------
. . .
Think forward !
+
Serje
post 15 Sep 2009, 15:39
Post #34

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Si Donkey stie al dracului de bine, poate cel mai bine de pe planeta asta, dar ... pentru asta tot mai este cand mai scapa motocicleta, si un handicapat deasta care merge ca tembelu' nu poate sa o scape?

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
tudor.
post 15 Sep 2009, 15:51
Post #35

satisfied renault owner

From: Bucuresti

QUOTE(Muttley @ 15 Sep 2009, 15:25)
... stie foarte bine ce face...
*

Nu stie, ca altfel nu ar face.

Dar daca ii iei apararea, explica-mi te rog eu ce sa fac? Sa nu mai ies cu familia pe strada?!

This post has been edited by tudor.: 15 Sep 2009, 15:52

--------------------
Renault/Volvo/BMW Clio III/S40/X5 2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
+
vis-a-vis
post 15 Sep 2009, 16:10
Post #36

DaciaClubber

Dar nici sa-ti ie motor ca de curse si sa mergi cu el cu 50 in localitate si 90 p-afara...

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
maryusuku
post 15 Sep 2009, 16:29
Post #37

Membru autentic

sunt curios daca venea alt meserias de pe contrasens,ce iesea....

--------------------
renault 19 1989/phase1/1721 txe - BT 04 CVR
+
Lostboy
post 15 Sep 2009, 16:36
Post #38

Finding my way!

QUOTE(vis-a-vis @ 15 Sep 2009, 17:10)
Dar nici sa-ti ie motor ca de curse si sa mergi cu el cu 50 in localitate si 90 p-afara...
*

...mai poți să rulezi și cu 130.

--------------------
. . .
+
bucatzel
post 15 Sep 2009, 16:36
Post #39

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

Bai tata, da' greu ii la deal...

Mick Doohanii astia, si in mai mica masura Muttley si vis-a-vis (care cred ca fac si ei pe gica-contra) nu iau in calcul un lucru. Partenerii de drum (ca asta-i termenul pentru aia pe care-i pufneste rasul) nu sunt toti trecuti pe la scoli de raliuri. Unii injura, altii se sperie. Daca ai geamul deschis cand te depaseste un rachetomobilist de asta, ingheata c****u in tine. Nu-mi spuneti vreunul ca nu-i asa, ca nu va cred. Si nici comentarii de genu' "Daca se sperie, n-are ce cauta pe drum" nu au vreun rost.

In plus, cate un dement de-asta poate sa provoace un accident pe langa care sa treaca zburand. Au mai fost cazuri, chiar pe aici pe forum, in care cel care a provocat accidentul nu a fost atins, iar cei care l-au evitat si-au paradit troscoletele. Si avand in vedere ca juvetele ala mergea mai mult pe contrasens in clip, e mai degraba minune ca n-o scos pe nimeni in sant.

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
Fratzica
post 15 Sep 2009, 16:37
Post #40

Zen

QUOTE(maryusuku @ 15 Sep 2009, 17:29)
sunt curios daca venea alt meserias de pe contrasens,ce iesea....
*

La viteza aia iesea ce nu le-a iesit alora cu acceleratorul de particule de la geneva. O gaura neagra...

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
adip
post 15 Sep 2009, 17:00
Post #41

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(vis-a-vis @ 16 Sep 2009, 00:10)
Nu, pui bani cu ceilalti prieteni cu mobre si inchiriati undeva. Nu e normal sa mergi pe drum public cu o viteza muuult diferita fata de media traficului de pe bucata respectiva.
Vrei sa te dai? Ok, fa-o, dar nu pe unde ma dau eu cu familia, ce e asa de greu de inteles?

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
vis-a-vis
post 15 Sep 2009, 17:01
Post #42

DaciaClubber

QUOTE(bucatzel @ 15 Sep 2009, 17:36)
Partenerii de drum (ca asta-i termenul pentru aia pe care-i pufneste rasul) nu sunt toti trecuti pe la scoli de raliuri. Unii injura, altii se sperie. Daca ai geamul deschis cand te depaseste un rachetomobilist de asta, ingheata c****u in tine.
*

Veneam cu loganu pe Cheia. Eram cu nevasta. Are carnet de mai mult timp ca mine si e una din femeile alea care chiar stiu sa conduca. Bine, nu i-am spus-o niciodata, ca sa nu i se suie la cap, tot o trimit la cratita cand mai face cate o greseala.
Si cam scartaiam eu cauciucurile la frigider pe curbele alea, dupa ce m-am chinuit sa depasesc un tir, al carui sofer se oprea in curbe cand vedea ca e groasa si s-ar putea sa se loveasca de cei de pe contrasens.
In fine, ideea e ca-i dadeam in goarna pe curbe si in spate s-auzea pe serpentine venind motoare. Eu cu pedala blana intr-a 3-a, am vazut in spate luminile venind puternic. Au trecut aproape dar eu m-asteptam, dar nevasta-mea a sarit ca arsa. Imi inchipui ce fel ar fi facut daca era la volan. Era un Ducati care suna demential si cred ca un CBR.
Asa ca la faza asta iti dau dreptate.
Imi fac si mea culpa pe aceasta cale, ca trec cam aproape de oglinzile partenerilor la trafic cand ma duc la munca dimineata. Insa sa iesi pe contrasens asa milimetric, e riscant. Oricat de putin ti-ar atinge ghidonul din sens invers, e fatal... esti pe jos in secunda 2.

15 Sep 2009, 18:05:
QUOTE(adip @ 15 Sep 2009, 18:00)
Nu, pui bani cu ceilalti prieteni cu mobre si inchiriati undeva. Nu e normal sa mergi pe drum public cu o viteza muuult diferita fata de media traficului de pe bucata respectiva.
Vrei sa te dai? Ok, fa-o, dar nu pe unde ma dau eu cu familia, ce e asa de greu de inteles?
*

Aidi ma?! Tie cand iti vine sa mergi mai tare asa, tragi repede la circuit?

This post has been edited by vis-a-vis: 15 Sep 2009, 17:05

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
AlexanderCarstoc
post 15 Sep 2009, 17:06
Post #43

Membru autentic

From: B u c u r e s t i

Nu apuci secunda 2 ca sa iti dai seama ca esti pe jos...

--------------------
>> Renault-uri 11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<< Giant Escape M8
+
Avani
post 15 Sep 2009, 17:13
Post #44

Membru autentic

From: Capitala gri

Nu cred ca are rost sa discutam aici pe contre auto Vs moto... desi daca ma uit pe la semnaturi cam asa vad.

Ideea topicului trateaza o singura problema... un IDIOT ! death.gif gun3.gif 166.gif

Daca ma exprim asa cum simt acum pentru specimenele alea prezentate mai sus ....imi iau sigur "vacanta".

--------------------
. . .
Think forward !
+
Jack Daniel's
post 15 Sep 2009, 18:21
Post #45

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(Fratzica @ 15 Sep 2009, 17:37)
La viteza aia iesea ce nu le-a iesit alora cu acceleratorul de particule de la geneva. O gaura neagra...
*

Tare asta.

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
ArtVandelay
post 15 Sep 2009, 18:25
Post #46

Anytown, USA..

From: Craiova

calitate mai buna biggrin.gif

--------------------
Ford focus 2001
He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.

I got 99 cookiez cause a bitch ate one.
+
ionutctn
post 15 Sep 2009, 19:13
Post #47

Membru cu TDI

Taberele fiind impartite pe aici, sa imi fie iertat dar nici unii si nici ceilalti nu au dreptate 100%. Pe de o parte si cei care conduc cu o medie de viteza relativ normala nu se duc la circuit. Depasesc viteza legala pe drumurile publice atunci cand au chef. Pe de alta parte sa ai un asemenea motor (gen CBR, Hayabusa si eu mai stiu ce) este ca si cum ai avea Ferrari ca masina: acceleratia si franele sunt ca de curse in conditiile in care motocicleta e pusa la punct. Solutia este undeva la mijloc: sa mearga cu viteza undeva pe autostrada unde cat de cat pericolul de accidente este mai mic. Cel putin acolo sensurile de circulatie sunt separate.

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
Jack Daniel's
post 15 Sep 2009, 19:47
Post #48

MEMBRU DE LA INCEPUT!

La secunda 51 pe partea dreapta il astepta moartea, daca se baga ala? ph34r.gif

--------------------
. . .
+
Muttley
post 15 Sep 2009, 21:04
Post #49

QUOTE(Muttley @ 15 Sep 2009, 15:50)
Aia cu "Valea Oltului" ..... eu o vad ca un exemplu elocvent de "asa da".
*

QUOTE(bucatzel @ 15 Sep 2009, 17:36)
se sperie. Daca ai geamul deschis cand te depaseste un rachetomobilist de asta, ingheata c****u in tine.
*

bucatel, uita-te la filmul la care ma refer eu si spune-mi secunda si sutimea de secunda la care ala depaseste pe careva.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
namidee
post 15 Sep 2009, 21:55
Post #50

Membru autentic

From: Frankfurt

Muttley, imagineaza-ti ca in fata lui intra unul (legal) in depasire, unul care nu prea avea cum sa vada racheta. Consecinte: motociclistul 99,99% in lumea celor drepti, ala de depaseste cu niscaiva probleme legale din care are toate sansele sa scape. Avem doua cazuri: uno, moto ii intra drept in spate, caz in care n-a respectat distanta; due, ii intra in lateral, caz in care, daca cel lovit supravietuieste (greu de crezut) dupa cateva luni prin justitia romana poate demonstra ca omeneste n-a avut cum sa-l vada; in plus, daca ne amintim ca motociclistul e mort si se stie ca la noi mortul e mai tot timpul de vina, e clar rezultatul. Amu, problemele cu moto sunt cel putin doua: sunt mai putin vizibile ca masinile si accelereaza mult mai repede, si astea doua chestiuni puse una langa alta te duc la concluzia ca o motocicleta te poate lua prin surprindere mult mai usor ca o masina. Daca adaugam si viteza maxima ametitoare si prohibitiva pentru masini, viteza traficului, strazile destul de nasoale, instabilitatea motorului, plus factorul risc (si Rossi isi mai ia trante - pe circuit), concluzia care se impune de la sine e aia pe care a scris-o un coforumist mai sus: daca ala stia ce facea, nu mergea in halul ala!

This post has been edited by namidee: 15 Sep 2009, 21:56

--------------------
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008
+
Muttley
post 15 Sep 2009, 23:22
Post #51

QUOTE(namidee @ 15 Sep 2009, 22:55)
justitia romana
*

Nu... n-am cu cine radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

Si totusi ma uimeste ca persist a scrie ajdep..a oara acelasi lucru...
Exista DOUA filme in topicul supus atentiei publice forumiste in acest gratios topic.

UNO: roman cretin, tampit, lua-l-ar dracu'.
DUE: strain dilau, da' care-n nebunia lui e nebun cu cap.

Mergeti cu Domnu'

This post has been edited by Muttley: 15 Sep 2009, 23:25

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
Jack Daniel's
post 15 Sep 2009, 23:43
Post #52

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Amin. smile.gif

--------------------
. . .
+
C@talin
post 15 Sep 2009, 23:48
Post #53

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

Am vazut o faza dementiala mai acu 2 saptamani in fata mea pe drum.In fata aveam un tir,eu si inca o masina.
Depasesc tiru ca venea din contrasens un scuter care mergea pe mijlocu benzi lui,departe.Termin se baga si cel din spatrele meu,un megane era.Ala cu scuteru tot pe mijlocu soselei,viteza era peste 80 .
Nu o sa va vina sa credeti ce a vrut sa-i faca pasageru dupa scuter celui cu renou.
SA ii dea cu palma in parbriz ,ala sigur se facea praf daca atingea masina,care in depasitre avea peste 90 rolleyes.gif .Cred ca ramanea fara mana. icon_mrgreen.gif
DEci idioti sunt peste tot.

<span class='edit'>16 Sep 2009, 00:50:</span>
PS sa va mai aud pe voi astia ca vai ne omorati conservari pe cei cu motoare.PAi la rachete dastea ce sa vezi ? .Te asiguri in spate e liber.si in 1 sec e ala langa tine. mellow.gif

Io nu pream dau seama ce atentie distributiva mai are el la 250 la ora ,sigur se bazeaza poate scap. radmasa.gif DAca iesea unpic mai mult ala cu scoka era la cimitir asu asta radmasa.gif

This post has been edited by C@talin: 15 Sep 2009, 23:53

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
A l e x
post 16 Sep 2009, 00:35
Post #54

Showing the fangs of rage

De cate ori e un astfel de clip, incep discutii "conservar vs. donatori de organe."

Mie nu mi se pare totul atat de alb si negru. Ca ori e asa, ori e altfel.

Sunt tot felul de soferi de toate categoriile, de toate etniile si cu tot felul de IQ-uri si din pacate foarte multi isi risca viata, si mai grav, o risca si pe a celor din jurul lor, facand tot felul de nebunii pe sosea. Ca e categoria A, B, C sau D la permis, nici nu conteaza.

Tipul din clip e un nebun absolut si cine neaga acest lucru probabil e la fel. Nu exista niciun fel de scuza pentru un asemenea mod de a conduce si faptul ca motorul "poate" nu inseamna ca trebuie sa mergi asa.

De acord cu Muttley ca si eu de as avea motor, probabil as merge tare. De asta nici nu vreau, ca sigur nu ma voi putea stapani si o voi "calca." Dar macar eu recunosc asta, si recunosc ca nu e normal sa mergi intr-un asemenea fel, MAI ALES pe strazile din Romania. Si doar ca si eu probabil mi-as forta norocul pe un asemenea motor (desi mi-ar placea sa cred ca nu as fi chiar atat de idiot) asta nu scuza atitudinea celor care fac lucruri asemanatoare, cum nu ar scuza-o nici pe a mea.

Duceti-va in Germania pe autobahn pe portiunile fara limitare de viteza, asteptati sa fie liber si mergeti acolo pana decolati. Sau macar daca ramaneti pe frumoasele strazi ale patriei, asteptati si voi sa se elibereze putin drumul. Dar sa inteleg ca daca nu sunt si alte masini, nu are farmec, eh?

Si apoi cand unul de asta intra in alta masina, evident, masina e de vina, ca nu l-a observat in trafic.

Eu nu spun ca toti soferii de masini sunt sfinti. Din contra, foarte multi sunt inconstienti. La fel cum nu toti motociclistii sunt niste nebuni. Dar din pacate vad ca soferii prudenti sunt in minoritate si de cand cu internetul, esti chiar tare daca-ti filmezi propriile nebunii... Nu numai pe motor...

In alta ordine de idei, sa terminam cu certurile si limbajul obscen de pe aici. Am facut curatenie, dar data viitoare se impart vacante.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Jack Daniel's
post 16 Sep 2009, 01:23
Post #55

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Asta zic si eu, in primul rand nu avem infrastructura pentru asa ceva.
Recunosc, veneam o data de la Dresda, autobahn cat vezi cu ochii, seara, trei benzi pe sens si practic pustiu, a urmat..Maaaxim. Nu am mers ca supersonicu', pentru ca mai mult de 220 nu a vrut masina, daca aveam vreun ferrari tot maxim ii dadeam. smile.gif Drum bun si Doamne fereste de asa ceva ca specimenu'.

--------------------
. . .
+
bucatzel
post 16 Sep 2009, 07:43
Post #56

Membru plictisit

From: Timisoara

QUOTE(Muttley @ 16 Sep 2009, 00:22)
UNO: roman cretin, tampit, lua-l-ar dracu'.
*

Aici e toata lumea de acord tongue.gif. Si oricum, eu de el vorbeam.

QUOTE(Muttley @ 16 Sep 2009, 00:22)
DUE: strain dilau, da' care-n nebunia lui e nebun cu cap.
*

Da, recunosc ca e bun ca si chilot, si ca s-o dat pe un drum muuuult mai liber. Si valea Oltului aia arata a fi prin Franta, asa ca probabil ca nici sperante la gropi n-avea. Dar fix curbele alea la stanga pe care observai cat de bun este sunt fix alea in care asemenea manevra poate sa il termine. Pentru ca la viteza lui, daca-i aparea ceva din sens invers (si combinatia viteza+munte pe partea stanga + curba la stanga face toti banii), se replia in prapastie. Nu mi s-o parut sa-l vad taind curbe, dar nici departe nu era. Asa ca singura mare diferenta intre el si juvetele nostru e ca in caz de "nesansa", al nostru mai lua pe cineva cu el, pe cand ala se ducea singur.

Da, probabil ca l-as inghiti. Dar in afara de cazul in care o avut un "iepure" in fata care sa-i faca un review cu starea traficului, si el si-o asumat destule riscuri.

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
Muttley
post 16 Sep 2009, 08:55
Post #57

Tipul NU taia curbele de stanga, tocmai ca sa nu moara, la asta ma refeream. E o regula sfanta asta, pe care nu stiu cati o cunosc. Pe cele de dreapta le taie.

De riscuri nu stiu... S-a tot invocat obsesiv faptul ca si Rossi mai cade. Pai Rossi merge la limita limitei, c-asa-i pe circuit. Cumatrul din filmul al doilea (eu doar la ala am facut referire) nu era grabit de nimeni, nici nu-i musai sa-si fi asumat riscul sa cada.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
Diana
post 16 Sep 2009, 09:10
Post #58

Membru incepator

Group: Banned

Oare ce s-ar fi intamplat daca baiatul ala care se grabea spre Bals ar fi nimerit un caine mort pe asfalt? Nu ar fi omorat si el niste oameni?

--------------------
Dacia Solenza 2004 - B-€€-€€€
Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE
+
Muttley
post 16 Sep 2009, 09:12
Post #59

Nu sunt caini morti pe asfalt in Romania. Aia-i "mocheta" smile.gif

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
vis-a-vis
post 16 Sep 2009, 09:41
Post #60

DaciaClubber

Deci eu nu vreau sa mai aud scuza asta ca ce-s eu vinovat ca nu l-am vazut daca accelereaza ca racheta?
Pai mai nene, asa era si pe timpul carutelor cand au aparut primele masini si treceau ca rachetele si se propteau carutele cu oistea-n gard.
Asta-i evolutia. Limita e doar la viteza, la acceleratie nu te limiteaza nimeni... asa ca pot sa ii dau un 0-60 in 2 secunde pentru ca tu trebuie sa nu te bagi ca melteanu' de pe straduta laterala, sa nu intorci sau cine stie ce dracu' sa te ia mai ai de gand sa faci si o faci fara sa te asiguri atent si temeinic.
D-aia ai oglinzi, sa te uiti. Nu poti sa intorci capul, du-te la doctor, nu te rezolva, stai acasa.
Deci gata, mi-a ajuns... nu mai suport scuza asta.

Si da, nici eu nu-s de acord cu ce face ala in primu' clip... dar ala e sport extrem, eu unul recunosc ca mi-ar fi tarsa sa fac asta... dar daca ma gandesc bine, cu putin antrenament m-as risca pt o suma anume tongue.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
3 Pages < 1 2 3 >
Closed TopicAdd Video ReplayTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 20:06
Forum Renault