294 pe motocicleta, ...Craova - Bals
![]() ![]() ![]() ![]() |
294 pe motocicleta, ...Craova - Bals
M i h a i |
![]()
|
||
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Avani, eu ma consider foarte precaut, chiar daca multi n-ar fi de acord cu mine, si-n niciun caz nu traiesc in jocuri video.
Tipul din al 2-lea film, chiar daca merge al dracu' de tare, stie foarte bine ce face. Nu stiu cati ar intelege ceva din modu-n care ia ala curbele spre stanga. In fine, risc o noua banare... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Nu intelegi ideea in sine.
Il vezi pe Hamilton protagonist in vreun film de`asta ? NU.. asta inseamna ca el nu poate ? Poti sa te joci cu viata ta cat vrei, e doar a TA, dar nu te juca cu viata celorlalti. Pentru mine nu esti doar un sinucigas.. esti direct UGIGAS !!! Multi ani de inchisoare fara suspendare.... |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si Donkey stie al dracului de bine, poate cel mai bine de pe planeta asta, dar ... pentru asta tot mai este cand mai scapa motocicleta, si un handicapat deasta care merge ca tembelu' nu poate sa o scape?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
tudor. |
![]()
|
![]() satisfied renault owner Group: Members Posts: 132 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault/Volvo/BMW
Clio III/S40/X5
2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar nici sa-ti ie motor ca de curse si sa mergi cu el cu 50 in localitate si 90 p-afara...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
maryusuku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 904 Joined: 24 January 09 ![]() |
sunt curios daca venea alt meserias de pe contrasens,ce iesea....
|
--------------------
renault
19
1989/phase1/1721 txe
- BT 04 CVR
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Bai tata, da' greu ii la deal...
Mick Doohanii astia, si in mai mica masura Muttley si vis-a-vis (care cred ca fac si ei pe gica-contra) nu iau in calcul un lucru. Partenerii de drum (ca asta-i termenul pentru aia pe care-i pufneste rasul) nu sunt toti trecuti pe la scoli de raliuri. Unii injura, altii se sperie. Daca ai geamul deschis cand te depaseste un rachetomobilist de asta, ingheata c****u in tine. Nu-mi spuneti vreunul ca nu-i asa, ca nu va cred. Si nici comentarii de genu' "Daca se sperie, n-are ce cauta pe drum" nu au vreun rost. In plus, cate un dement de-asta poate sa provoace un accident pe langa care sa treaca zburand. Au mai fost cazuri, chiar pe aici pe forum, in care cel care a provocat accidentul nu a fost atins, iar cei care l-au evitat si-au paradit troscoletele. Si avand in vedere ca juvetele ala mergea mai mult pe contrasens in clip, e mai degraba minune ca n-o scos pe nimeni in sant. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 16 Sep 2009, 00:10) Dar nici sa-ti ie motor ca de curse si sa mergi cu el cu 50 in localitate si 90 p-afara... Nu, pui bani cu ceilalti prieteni cu mobre si inchiriati undeva. Nu e normal sa mergi pe drum public cu o viteza muuult diferita fata de media traficului de pe bucata respectiva.Vrei sa te dai? Ok, fa-o, dar nu pe unde ma dau eu cu familia, ce e asa de greu de inteles? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 15 Sep 2009, 17:36) Partenerii de drum (ca asta-i termenul pentru aia pe care-i pufneste rasul) nu sunt toti trecuti pe la scoli de raliuri. Unii injura, altii se sperie. Daca ai geamul deschis cand te depaseste un rachetomobilist de asta, ingheata c****u in tine. Veneam cu loganu pe Cheia. Eram cu nevasta. Are carnet de mai mult timp ca mine si e una din femeile alea care chiar stiu sa conduca. Bine, nu i-am spus-o niciodata, ca sa nu i se suie la cap, tot o trimit la cratita cand mai face cate o greseala. Si cam scartaiam eu cauciucurile la frigider pe curbele alea, dupa ce m-am chinuit sa depasesc un tir, al carui sofer se oprea in curbe cand vedea ca e groasa si s-ar putea sa se loveasca de cei de pe contrasens. In fine, ideea e ca-i dadeam in goarna pe curbe si in spate s-auzea pe serpentine venind motoare. Eu cu pedala blana intr-a 3-a, am vazut in spate luminile venind puternic. Au trecut aproape dar eu m-asteptam, dar nevasta-mea a sarit ca arsa. Imi inchipui ce fel ar fi facut daca era la volan. Era un Ducati care suna demential si cred ca un CBR. Asa ca la faza asta iti dau dreptate. Imi fac si mea culpa pe aceasta cale, ca trec cam aproape de oglinzile partenerilor la trafic cand ma duc la munca dimineata. Insa sa iesi pe contrasens asa milimetric, e riscant. Oricat de putin ti-ar atinge ghidonul din sens invers, e fatal... esti pe jos in secunda 2. 15 Sep 2009, 18:05: QUOTE(adip @ 15 Sep 2009, 18:00) Nu, pui bani cu ceilalti prieteni cu mobre si inchiriati undeva. Nu e normal sa mergi pe drum public cu o viteza muuult diferita fata de media traficului de pe bucata respectiva. Vrei sa te dai? Ok, fa-o, dar nu pe unde ma dau eu cu familia, ce e asa de greu de inteles? Aidi ma?! Tie cand iti vine sa mergi mai tare asa, tragi repede la circuit? This post has been edited by vis-a-vis: 15 Sep 2009, 17:05 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Nu apuci secunda 2 ca sa iti dai seama ca esti pe jos...
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Nu cred ca are rost sa discutam aici pe contre auto Vs moto... desi daca ma uit pe la semnaturi cam asa vad.
Ideea topicului trateaza o singura problema... un IDIOT ! ![]() ![]() ![]() Daca ma exprim asa cum simt acum pentru specimenele alea prezentate mai sus ....imi iau sigur "vacanta". |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
calitate mai buna ![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Taberele fiind impartite pe aici, sa imi fie iertat dar nici unii si nici ceilalti nu au dreptate 100%. Pe de o parte si cei care conduc cu o medie de viteza relativ normala nu se duc la circuit. Depasesc viteza legala pe drumurile publice atunci cand au chef. Pe de alta parte sa ai un asemenea motor (gen CBR, Hayabusa si eu mai stiu ce) este ca si cum ai avea Ferrari ca masina: acceleratia si franele sunt ca de curse in conditiile in care motocicleta e pusa la punct. Solutia este undeva la mijloc: sa mearga cu viteza undeva pe autostrada unde cat de cat pericolul de accidente este mai mic. Cel putin acolo sensurile de circulatie sunt separate.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
La secunda 51 pe partea dreapta il astepta moartea, daca se baga ala?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Muttley @ 15 Sep 2009, 15:50) QUOTE(bucatzel @ 15 Sep 2009, 17:36) se sperie. Daca ai geamul deschis cand te depaseste un rachetomobilist de asta, ingheata c****u in tine. bucatel, uita-te la filmul la care ma refer eu si spune-mi secunda si sutimea de secunda la care ala depaseste pe careva. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Muttley, imagineaza-ti ca in fata lui intra unul (legal) in depasire, unul care nu prea avea cum sa vada racheta. Consecinte: motociclistul 99,99% in lumea celor drepti, ala de depaseste cu niscaiva probleme legale din care are toate sansele sa scape. Avem doua cazuri: uno, moto ii intra drept in spate, caz in care n-a respectat distanta; due, ii intra in lateral, caz in care, daca cel lovit supravietuieste (greu de crezut) dupa cateva luni prin justitia romana poate demonstra ca omeneste n-a avut cum sa-l vada; in plus, daca ne amintim ca motociclistul e mort si se stie ca la noi mortul e mai tot timpul de vina, e clar rezultatul. Amu, problemele cu moto sunt cel putin doua: sunt mai putin vizibile ca masinile si accelereaza mult mai repede, si astea doua chestiuni puse una langa alta te duc la concluzia ca o motocicleta te poate lua prin surprindere mult mai usor ca o masina. Daca adaugam si viteza maxima ametitoare si prohibitiva pentru masini, viteza traficului, strazile destul de nasoale, instabilitatea motorului, plus factorul risc (si Rossi isi mai ia trante - pe circuit), concluzia care se impune de la sine e aia pe care a scris-o un coforumist mai sus: daca ala stia ce facea, nu mergea in halul ala!
This post has been edited by namidee: 15 Sep 2009, 21:56 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(namidee @ 15 Sep 2009, 22:55) Nu... n-am cu cine ![]() ![]() ![]() Si totusi ma uimeste ca persist a scrie ajdep..a oara acelasi lucru... Exista DOUA filme in topicul supus atentiei publice forumiste in acest gratios topic. UNO: roman cretin, tampit, lua-l-ar dracu'. DUE: strain dilau, da' care-n nebunia lui e nebun cu cap. Mergeti cu Domnu' This post has been edited by Muttley: 15 Sep 2009, 23:25 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Amin.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Am vazut o faza dementiala mai acu 2 saptamani in fata mea pe drum.In fata aveam un tir,eu si inca o masina.
Depasesc tiru ca venea din contrasens un scuter care mergea pe mijlocu benzi lui,departe.Termin se baga si cel din spatrele meu,un megane era.Ala cu scuteru tot pe mijlocu soselei,viteza era peste 80 . Nu o sa va vina sa credeti ce a vrut sa-i faca pasageru dupa scuter celui cu renou. SA ii dea cu palma in parbriz ,ala sigur se facea praf daca atingea masina,care in depasitre avea peste 90 ![]() ![]() DEci idioti sunt peste tot. <span class='edit'>16 Sep 2009, 00:50:</span> PS sa va mai aud pe voi astia ca vai ne omorati conservari pe cei cu motoare.PAi la rachete dastea ce sa vezi ? .Te asiguri in spate e liber.si in 1 sec e ala langa tine. ![]() Io nu pream dau seama ce atentie distributiva mai are el la 250 la ora ,sigur se bazeaza poate scap. ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 15 Sep 2009, 23:53 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
De cate ori e un astfel de clip, incep discutii "conservar vs. donatori de organe."
Mie nu mi se pare totul atat de alb si negru. Ca ori e asa, ori e altfel. Sunt tot felul de soferi de toate categoriile, de toate etniile si cu tot felul de IQ-uri si din pacate foarte multi isi risca viata, si mai grav, o risca si pe a celor din jurul lor, facand tot felul de nebunii pe sosea. Ca e categoria A, B, C sau D la permis, nici nu conteaza. Tipul din clip e un nebun absolut si cine neaga acest lucru probabil e la fel. Nu exista niciun fel de scuza pentru un asemenea mod de a conduce si faptul ca motorul "poate" nu inseamna ca trebuie sa mergi asa. De acord cu Muttley ca si eu de as avea motor, probabil as merge tare. De asta nici nu vreau, ca sigur nu ma voi putea stapani si o voi "calca." Dar macar eu recunosc asta, si recunosc ca nu e normal sa mergi intr-un asemenea fel, MAI ALES pe strazile din Romania. Si doar ca si eu probabil mi-as forta norocul pe un asemenea motor (desi mi-ar placea sa cred ca nu as fi chiar atat de idiot) asta nu scuza atitudinea celor care fac lucruri asemanatoare, cum nu ar scuza-o nici pe a mea. Duceti-va in Germania pe autobahn pe portiunile fara limitare de viteza, asteptati sa fie liber si mergeti acolo pana decolati. Sau macar daca ramaneti pe frumoasele strazi ale patriei, asteptati si voi sa se elibereze putin drumul. Dar sa inteleg ca daca nu sunt si alte masini, nu are farmec, eh? Si apoi cand unul de asta intra in alta masina, evident, masina e de vina, ca nu l-a observat in trafic. Eu nu spun ca toti soferii de masini sunt sfinti. Din contra, foarte multi sunt inconstienti. La fel cum nu toti motociclistii sunt niste nebuni. Dar din pacate vad ca soferii prudenti sunt in minoritate si de cand cu internetul, esti chiar tare daca-ti filmezi propriile nebunii... Nu numai pe motor... In alta ordine de idei, sa terminam cu certurile si limbajul obscen de pe aici. Am facut curatenie, dar data viitoare se impart vacante. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Asta zic si eu, in primul rand nu avem infrastructura pentru asa ceva.
Recunosc, veneam o data de la Dresda, autobahn cat vezi cu ochii, seara, trei benzi pe sens si practic pustiu, a urmat..Maaaxim. Nu am mers ca supersonicu', pentru ca mai mult de 220 nu a vrut masina, daca aveam vreun ferrari tot maxim ii dadeam. ![]() |
--------------------
.
.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Muttley @ 16 Sep 2009, 00:22) Aici e toata lumea de acord ![]() QUOTE(Muttley @ 16 Sep 2009, 00:22) Da, recunosc ca e bun ca si chilot, si ca s-o dat pe un drum muuuult mai liber. Si valea Oltului aia arata a fi prin Franta, asa ca probabil ca nici sperante la gropi n-avea. Dar fix curbele alea la stanga pe care observai cat de bun este sunt fix alea in care asemenea manevra poate sa il termine. Pentru ca la viteza lui, daca-i aparea ceva din sens invers (si combinatia viteza+munte pe partea stanga + curba la stanga face toti banii), se replia in prapastie. Nu mi s-o parut sa-l vad taind curbe, dar nici departe nu era. Asa ca singura mare diferenta intre el si juvetele nostru e ca in caz de "nesansa", al nostru mai lua pe cineva cu el, pe cand ala se ducea singur. Da, probabil ca l-as inghiti. Dar in afara de cazul in care o avut un "iepure" in fata care sa-i faca un review cu starea traficului, si el si-o asumat destule riscuri. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Muttley |
![]()
|
Tipul NU taia curbele de stanga, tocmai ca sa nu moara, la asta ma refeream. E o regula sfanta asta, pe care nu stiu cati o cunosc. Pe cele de dreapta le taie.
De riscuri nu stiu... S-a tot invocat obsesiv faptul ca si Rossi mai cade. Pai Rossi merge la limita limitei, c-asa-i pe circuit. Cumatrul din filmul al doilea (eu doar la ala am facut referire) nu era grabit de nimeni, nici nu-i musai sa-si fi asumat riscul sa cada. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Oare ce s-ar fi intamplat daca baiatul ala care se grabea spre Bals ar fi nimerit un caine mort pe asfalt? Nu ar fi omorat si el niste oameni?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
Muttley |
![]()
|
Nu sunt caini morti pe asfalt in Romania. Aia-i "mocheta"
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Deci eu nu vreau sa mai aud scuza asta ca ce-s eu vinovat ca nu l-am vazut daca accelereaza ca racheta?
Pai mai nene, asa era si pe timpul carutelor cand au aparut primele masini si treceau ca rachetele si se propteau carutele cu oistea-n gard. Asta-i evolutia. Limita e doar la viteza, la acceleratie nu te limiteaza nimeni... asa ca pot sa ii dau un 0-60 in 2 secunde pentru ca tu trebuie sa nu te bagi ca melteanu' de pe straduta laterala, sa nu intorci sau cine stie ce dracu' sa te ia mai ai de gand sa faci si o faci fara sa te asiguri atent si temeinic. D-aia ai oglinzi, sa te uiti. Nu poti sa intorci capul, du-te la doctor, nu te rezolva, stai acasa. Deci gata, mi-a ajuns... nu mai suport scuza asta. Si da, nici eu nu-s de acord cu ce face ala in primu' clip... dar ala e sport extrem, eu unul recunosc ca mi-ar fi tarsa sa fac asta... dar daca ma gandesc bine, cu putin antrenament m-as risca pt o suma anume ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:06 |