294 pe motocicleta, ...Craova - Bals
![]() ![]() ![]() ![]() |
294 pe motocicleta, ...Craova - Bals
Diana |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|||
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Adevarul este ca romanii nici nu au educatia vitezei: nici aia care merg ca dementii si nici cei care merg asa-zis normal care se sperie cand vad unul ca merge tare; l-ar impusca, l-ar chinui, ii ureaza sa moara s.a.m.d.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Io am patiti intro depasire vroiam si io sa ies ca omu din coloana,ma uit nu se vede nimic.1 sec cat am dat semnal,si am tras de volan,am iesit jumate cu masina,si vad bmw langa mine care nustu de unde venise.
Nici macar nam tras de volan.In semn ca vai m-am speriat.am stat mam uitat la el.porma m-am bagat la loc ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 16 Sep 2009, 10:41) Deci eu nu vreau sa mai aud scuza asta ca ce-s eu vinovat ca nu l-am vazut daca accelereaza ca racheta? [...] D-aia ai oglinzi, sa te uiti. Nu poti sa intorci capul, du-te la doctor, nu te rezolva, stai acasa. Deci gata, mi-a ajuns... nu mai suport scuza asta. Hai sa facem asa.. tu cu motorul .. vii tare si eu trag putin de volan, mi-a fost lene sa ma uit TEMEINIC in oglinzi (ai fi uimit sa afli ca altii nu se uita nici macar cand fac manevre de parcare). Dupa ce te culeg cunostiintele de pe jos sa vedem daca mai mergi asa .. tare ca racheta. Voi (conducatorii moto) chiar nu intelegeti ca eu stau in 1400 de kg si tu doar in 250 ?!? Eu am 6 airbaguri si tu ai doar o jacheta cu o casca ? This post has been edited by Avani: 16 Sep 2009, 10:18 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica daca tu o ai mai mare, nu trebuie sa protejezi pe nimeni?
Nicio problema, avem un loc pentru tine in celula, sa vedem daca-ti mai vor proteja poponeata cele 1400 de kg ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Aha.. acum iti pasa de ce patesc eu.... ca atunci cand mergi ca racheta, nu prea te mai intereseaza de cei din jur.
Pacat ca tu nu o sa ma vezi, in schimb daca ai fost cuminte vei saluta toti Sfintii ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@catalin
Mi-e greu sa cred ca doar 1 secunda a durat manevra ta din momentul asigurarii si pana ai dat semnal si ma rog ai tras de volan. Daca ar fi fost ala cu BMW la 200 de metri de tine il vedeai. Daca avea 180 km/h facea aia 200 de metri pana la tine in 4 secunde. Pe A2 poti sa observi foarte bine comportamentul participantilor la trafic la viteza. Eu unul pur si simplu nu inteleg de ce cei care vor sa intre in banda 2 nu pun semnalul din timp si sa il lase sa mearga si in timpul asta sa se asigure cate secunde/minute vor pentru ca astfel vor fi mult mai usor vazuti de cei care asa-zis vin tare. Daca pui semnalul si te-ai si bagat, atunci e riscul mult mai mare sa fii surprins. Asta e parerea mea. @Avani Gresesti complet: ai obligatia indiferent ce vine sau nu. Dau doar 1 exemplu: va aduceti aminte cu totii accidentul acela de pe Sos. Alexandriei cu nebunul ala cu Audi A6 care a venit cu 260 la ora si baietii aia de ieseau cu un Opel Astra de la o unitate militara. Stiu zona cat de cat pe acolo. Fac pariu ca ala cand a iesit din unitate s-a asigurat mai mult din dreapta (ca el trebuia sa faca stanga) ca de acolo venea mult. De aia a fost surprins de ala cu Audi. Se asigura mai mult din dreapta si din stanga nu prea venea si atunci s-a intamplat ce s-a intamplat. This post has been edited by ionutctn: 16 Sep 2009, 10:28 |
--------------------
Dacia
1310
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Avani |
![]()
|
@ionutctn: nu cred ca ai inteles ideea. Se poate intampla absolut orice, oricand si oriunde.
Poti tu sa fi din tata-n fiu super conducator moto, daca a intervenit neprevazutul ... ![]() Nu vreau sa fiu inteles gresit... ii respect pe motociclisti cum respect si restul participantilor la trafic, dar nu am sa fiu niciodata de acord cu ideea de a pune viata altora in pericol. Repet, cu viata ta si sanatatea ta fa absolut ce te taie capul.. dar nu periclita sanatatea si viata altora ![]() This post has been edited by Avani: 16 Sep 2009, 10:31 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
mau77mau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 24 August 09 ![]() |
sunt motociclist de ceva vreme, si sofer deasemeni
motociclisti au dreptate ... soferi auto nu se asigura temeinic automobilisti au si mai multa dreptate ... motociclisti merg de multe ori mai repede decat posibilitatile fizice de asigurare si evitare a unui accident ca motociclist tre sa fi tare idiot sa mergi atat de tare si sa mai ai si pretentia sa fi vazut/evitat/acordat prioritate ... daca mergi atat de tare o faci 100% pe riscul tau si este culmea nesimtirii sa mai ceri sa fi si observat exista insa o mica problema ... nu este doar riscul tau ... la viteza aia ai toate sansele ca in accident sa mai angrenezi alti nevinovati ... deci esti doar un dobitoc care in mod normal nu ar avea ce cauta pe strazi PS - problema in Romania este si lipsa culturi auto si moto si a unor circuite unde adrenalina poate fi consumata in cel mai sigur mod. particip la organizarea curselor de scutere (pe circuite de carting) si motociclete (pe circuite din grecia, ungaria, serbia) si in proportie de 99% toti motociclisti care ajung la curse se linistesc total pe strada This post has been edited by mau77mau: 16 Sep 2009, 10:35 |
--------------------
dacia
logan
2005/1,4
- b75mac
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 16 Sep 2009, 09:41) Deci eu nu vreau sa mai aud scuza asta ca ce-s eu vinovat ca nu l-am vazut daca accelereaza ca racheta? Limita e doar la viteza, la acceleratie nu te limiteaza nimeni... asa ca pot sa ii dau un 0-60 in 2 secunde pentru ca tu trebuie sa nu te bagi ca melteanu' de pe straduta laterala, sa nu intorci sau cine stie ce dracu' sa te ia mai ai de gand sa faci si o faci fara sa te asiguri atent si temeinic. D-aia ai oglinzi, sa te uiti. Nu poti sa intorci capul, du-te la doctor, nu te rezolva, stai acasa. Judecata e foarte corecta, si teoria iti da dreptate, in practica s-ar putea sa apara ceva probleme. Un mic exemplu: mergi pe drum principal care se intersecteaza cu un drum lateral in curba. Pentru a preveni accidente, se pune limitare de viteza pe curba aia, sa zicem la 30. Acum, daca racheta vine cu 200 km/h, eu ca si automobilist/tractorist/carutas/(de ce nu) motociclist, n-am sansa fizica sa-l vad pe ala venind (pe motiv ca EL n-a respectat legea), deci nu pot evita accidentul (in care probabil amandoi ne facem ingerasi). Merita? As zice ca nu. Similar sta situatia daca de ex. intru intr-o depasire dupa o curba. La partea cu accelerarea si vizibilitatea, ce-am scris eu acolo sunt fapte din ciclul "iarna nu-i ca vara" care fac ca unii soferi sa fie surprinsi de moto. Si, fapt din acelasi ciclu, motociclistii sunt mai expusi decat automobilistii (6 airbaguri vs casca), chit ca unii nu par sa constientizeze. QUOTE(mau77mau @ 16 Sep 2009, 10:32) motociclisti au dreptate ... soferi auto nu se asigura temeinic automobilisti au si mai multa dreptate ... motociclisti merg de multe ori mai repede decat posibilitatile fizice de asigurare si evitare a unui accident ca motociclist tre sa fi tare idiot sa mergi atat de tare si sa mai ai si pretentia sa fi vazut/evitat/acordat prioritate ... daca mergi atat de tare o faci 100% pe riscul tau si este culmea nesimtirii sa mai ceri sa fi si observat ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
La peste 200 la ora poti sa stai numai cu ochii in oglina si tot nu o sa il vezi.
Dobitoci din astia nu ar trebui sa aiba permis nici A,B,C... sau daca au dupa o fapta din asta sa i se ia prmisul pe viata sa il plimbe masa sau taica-su. Eu eram pe A2, aveam 160 si depaseam coloana, a venit un dobitoc cu un A8, noroc ca l-am vazut din departare, am ajuns la 195 cand am terminat depasirea si el a tercut pe langa mine ca o racheta, banuiesc ca avea minim 250. This post has been edited by Wolverine: 16 Sep 2009, 11:21 |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(namidee @ 16 Sep 2009, 11:54) Un mic exemplu: mergi pe drum principal care se intersecteaza cu un drum lateral in curba. Pentru a preveni accidente, se pune limitare de viteza pe curba aia, sa zicem la 30. Acum, daca racheta vine cu 200 km/h, eu ca si automobilist/tractorist/carutas/(de ce nu) motociclist, n-am sansa fizica sa-l vad pe ala venind (pe motiv ca EL n-a respectat legea), deci nu pot evita accidentul (in care probabil amandoi ne facem ingerasi) ![]() Asta e valabil si pentru rachetele motociclete si pentru rachetele masini. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 16 Sep 2009, 10:41) ..... pot sa ii dau un 0-60 in 2 secunde pentru ca tu trebuie sa nu te bagi ca melteanu' de pe straduta laterala..... QUOTE(namidee @ 16 Sep 2009, 11:54) Incep sa ma mir tot mai tare. Unu' scrie ceva, celalalt REFUZA practic sa tina cont... Sau e reavointa (de situatia asta deja m-am lovit). QUOTE(Wolverine @ 16 Sep 2009, 12:20) am ajuns la 195 cand am terminat depasirea si el a tercut pe langa mine ca o racheta, banuiesc ca avea minim 250. Diferenta de viteza dintre voi atunci ar fi fost de 55km/h. Clar c-a trecut ca o racheta. Ruseasca pe deasupra. Asta-i ca "Numai o minuuuuuuuuuune a facut sa nu aiba loc o tragedie" - citat din stirile PROTV, atunci cand un oarecare a aruncat o coaja de banana pe jos. Minti spalate... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
[quote=ionutctn,16 Sep 2009, 11:22]
@catalin Mi-e greu sa cred ca doar 1 secunda a durat manevra ta din momentul asigurarii si pana ai dat semnal si ma rog ai tras de volan. Daca ar fi fost ala cu BMW la 200 de metri de tine il vedeai. Daca avea 180 km/h facea aia 200 de metri pana la tine in 4 secunde. Pe A2 poti sa observi foarte bine comportamentul participantilor la trafic la viteza. Eu unul pur si simplu nu inteleg de ce cei care vor sa intre in banda 2 nu pun semnalul din timp si sa il lase sa mearga si in timpul asta sa se asigure cate secunde/minute vor pentru ca astfel vor fi mult mai usor vazuti de cei care asa-zis vin tare. Daca pui semnalul si te-ai si bagat, atunci e riscul mult mai mare sa fii surprins. Asta e parerea mea. Nu era pe a2 ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
@Muttley: Daca melteanul din video (primul sau al doilea) mergea cu 60km/h, cum scrie vis-a-vis, nu cred ca mai dicutam discutii pe un topic. Si da, iti dau dreptate, al doilea e mai putin nebun ca primul, dar tot nebun de legat e. Oricand se poate intampla situatia descrisa de mine mai sus (intersectie cu drum lateral) care se poate solda, pe langa moarte aproape sigura pentru meltean, si cu moartea unor nevinovati. Asta-i baiul meu!
Altfel, de acord cu @mau77mau: vrei adrenalina, mergi nene pe un circuit si fa ce vrei acolo, dar nu te juca cu viata altora pe un drum public! Si sa mai pui si video pe youtube, asta mie mi se pare infantilism in stare pura. |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
QUOTE(Muttley @ 16 Sep 2009, 12:40) Incep sa ma mir tot mai tare. Unu' scrie ceva, celalalt REFUZA practic sa tina cont... Sau e reavointa (de situatia asta deja m-am lovit). Diferenta de viteza dintre voi atunci ar fi fost de 55km/h. Clar c-a trecut ca o racheta. Ruseasca pe deasupra. Asta-i ca "Numai o minuuuuuuuuuune a facut sa nu aiba loc o tragedie" - citat din stirile PROTV, atunci cand un oarecare a aruncat o coaja de banana pe jos. Minti spalate... ![]() Am zis ca avea MINIM 250 si din cauza lui a trebui sa accelerez de la 160 la 195, deci daca sunt 55km\h in plus fata de mine si dobitoc plus 35 care am bata talpa sa ma dau cat mai repede la o parte, cam ajungi la o diferenta de minim 90 de km\h. Si eu cred ca 160 e o viteza mai mult decat ok sa te angajezi intr-o depasire de coloana pe autostrada. |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Pentru groupies.Poate asa realizati la ce pericole va si ne expuneti. O zi buna |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
ionutctn |
![]()
|
QUOTE(Wolverine @ 16 Sep 2009, 12:56) Am zis ca avea MINIM 250 si din cauza lui a trebui sa accelerez de la 160 la 195, deci daca sunt 55km\h in plus fata de mine si dobitoc plus 35 care am bata talpa sa ma dau cat mai repede la o parte, cam ajungi la o diferenta de minim 90 de km\h. Si eu cred ca 160 e o viteza mai mult decat ok sa te angajezi intr-o depasire de coloana pe autostrada. Ti s-a parut mare diferenta pentru ca ala a venit lansat. Mi se pare totusi ciudat pentru ca stiu ca aproape toate masinile sunt limitate la 250 km/h in caz de puterea motorului permite mai mult. Inclin sa cred ca nu avea atat dar era pe aproape ceea ce este oricum foarte mult pentru A2 mai ales ca zici ca era trafic, nu gluma. Daca era liber in fata pe ambele benzi, putea sa mearga si cu 400. |
--------------------
Dacia
1310
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
partea hilara stii care e in clipul asta? Daca unu isi daduse acordul pentru donarea de organe si altul nu, cum alegeau care organ de unde e?
Desigur, tot un conservar era de vina si in cazul asta. N-am nimic cu motociclistii, le fac loc la semafor sa se bage, ca au cu ce, dar in mers am pretentia sa mearga la fel ca oricare alt participant la trafic, nu ma intereseaza ca ei prind suta in viteza 1. Capacitatea de "procesare" a motociclistului e aceeasi ca a unui sofer, poate chiar mai mica, din cauza castii si a "efortului" depus in ghidarea motorului. In masina stai totusi confortabil si linistit cand conduci. Eram pe splaiul unirii acum cateva zile, mergeam in paralel cu alta masina la 70 km/h, si printre noi trece cu vreo suta si ceva un motor. Daca imi atingea oglinda un pic se facea placinta pe jos. Nu m-as fi considerat vinovat catusi de putin. Motocicletele de viteza nu sunt pentru Bucuresti, si nici pentru mare parte a tarii asteia. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:14 |