Dacia monvolum + logan facelift sau logan 2?, Prevestita printr-o macheta?
![]() ![]() ![]() |
Dacia monvolum + logan facelift sau logan 2?, Prevestita printr-o macheta?
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
"doar motorul e toyota restul e frantuzesc"
asta spune totul... |
--------------------
-
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ironick si cam care ar fi diferentele alea imense intre sandero si restul, care sa conteze pentru un utilizator normal?
siguranta? nu prea toate sunt in zona 3-4 stele. motoare moderne?...ala de 1,2 e europ 5 suspensie? sandero sta f bine la o utilizare de oras (ca na sunt masini de oras) zgomot interior? nu cred ca ati mers cu c1, 107 sa vedeti acolo zgomot de rasnita ... zgomot de suspensie, ac care zici ca pune frana, pastic de toata jena piese ieftine? nu stiu cum se face dar tot dacia este cea mai ieftina la intretine, mai ales ca la 107/c1 ai niste anvelope atipice si costa mai mult ca una de dacia.... sa nu uit. http://www.autozeitung.de/auto-vergleichst...os-im-vergleich bafta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mariuscomx @ 24 Aug 2011, 22:40) nu cred ca vreti sa conduceti un 107, c1, aygo. In afara de motorul de la toyota de 1 litru in rest e praf masina aia. Schimbator de viteza .. ca la dacia 1310. Bord-ul .. la fel. Pai cand eram prin showroom la toyota m-am urcat intr-un aygo si cand am dat sa schimb vitezele .. asa pe loc .. am ramas blocat .. nu imi venea sa cred. I-am intrebat pe cei de la reprezentanta si mi-au spus .. ce vrei .. doar motorul e toyota restul e frantuzesc ![]() Oricare dintre masinutele alea se misca excelent, se conduce foarte placut si usor, sta beton pe sosea, este insonorizata, are cv cu rapoarte lungi, consuma foarte putin. Oricand as prefera una in detrimentul unui logan(si sunt posesor...), chiar si in extraurban(mai ales virajat)... cu conditia sa nu fim 4-5 persoane. In viteze intra absolut fara probleme, nu stiu ce ai simtit tu pe loc... Si repet, consumul este excelent. QUOTE(Ampt @ 24 Aug 2011, 22:44) Am condus (nu doar urcat in reprezentanta) un 107 si sincer nu mi s-a parut deloc praf, dar ma rog, acum depinde si de standardele fiecaruia ! Nici nu e praf... This post has been edited by PaulT: 26 Aug 2011, 20:47 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(PaulT @ 26 Aug 2011, 21:37) Oricare dintre masinutele alea se misca excelent, se conduce foarte placut si usor, sta beton pe sosea, este insonorizata, are cv cu rapoarte lungi, consuma foarte putin. Oricand as prefera una in detrimentul unui logan(si sunt posesor...), chiar si in extraurban... cu conditia sa nu fim 4-5 persoane. In viteze intra absolut fara probleme, nu stiu ce ai simtit tu pe loc... Si repet, consumul este excelent. Nici nu e praf... Nu-i chiar asa, eu am testat un aygo, pe o distanta scurta, dar pot sa-ti zic 2 lucruri: e mai zgomotoasa ca loganul (insonorizare zero), iar interiorul (nu ma refer doar la bord) e la fel de urat si mult mai simplist, macar la logan au facut fete la usi care acopera toata usa, la toyota se vede tabla pe interior. Nu m-a impresionat cu nimic aygo. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Materialele sunt intr-adevar slabe. Dar, pozitia la volan e mai buna, scaunul este mult mai bine profilat, iar masinuta este o jucarie super pe curbe sau prin oras.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu am iesit din oras, pt. mine pozitia in scaun a fost mai proasta ca in logan.
Asa pot sa zic si de tico ca statea mai bine in curbe ca loganul Apropo, schimbatul vitezelor parea ca seamana cu dacia 1300. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
eu stau si ma gandesc cum tresara baietii buni cand vad ca apare pe home page DaciaClub - Forum Dacia latest news: Dacia monvolum + logan facelift sau logan 2?
![]() saracii de ei, au facut la prezentari de s-au saturat ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
IRONICK |
![]()
|
Tu ce crezi?
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
bre, da' esti culmea.... iar aparu acu' topicu' in home-page
![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
eu deja is plictisit. Niste imagini nu vedem si noi?Eventual interioare & co?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Logan_Stepway @ 30 Aug 2011, 00:01) bre, da' esti culmea.... oops!... I did it again ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
deci va rog eu, fara interioare ca iar o ia lumea pe aratura...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Dar de facelift pentru Sandero si Duster nu discuta nimeni? Hai ca la Sandero se stie, dar la exterior oare Duster cum arata ... ? tic, tac ...
![]() This post has been edited by IRONICK: 30 Aug 2011, 22:16 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.171 Joined: 13 October 06 ![]() |
multa vorbaraie, zero poze... imi aduce aminte de lansarea loganului, cand luau oamenii de pe strada sau de la siab, ii duceau legati la ochi ca sa le arate minunea in materie de design si sa-i puna sa-si dea cu parerea, apoi ieseau aia si povesteau pe la televizor, altii se straduiau sa deseneze ce-au vazut.... si in final a iesit loganul
![]() Oricum ultimele modele de la renault sunt cel putin discutabile dpdv design, mi-a ramas twingo fl pe retina, cu fata de inspiratie juke, rezultatul absolut ingrozitor... conceptele sunt interesante, desire e chiar frumos, pacat ca nu vor face nimic cu el. Dacia insa o sa puna accentul pe 'robustete' in materie de design, o filosofie total diferita de reno, asa grai van der acker, sper ca duster nu e un reper in sensul asta ![]() |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Ce face-lift la Duster ca abia a aparut. Iar la Sandero in exterior mai bine il lasa asa, sa lucre la interior. Valabil si la Duster asta ...
|
--------------------
------
------
------
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bogdan2001 |
![]()
|
![]() Daciot-Lastunar-Skodar Group: Members Posts: 620 Joined: 25 November 09 From: Satu Mare ![]() |
![]() This post has been edited by bogdan2001: 31 Aug 2011, 10:07 Attached thumbnail(s) Dacia_Popster.jpg ( Size: 46.52k ) Number of downloads: 731 dacia_popster_1.jpg ( Size: 37.62k ) Number of downloads: 757 popstermen.jpg ( Size: 17.53k ) Number of downloads: 749 |
--------------------
Skoda
Octavia
Business/2010
- SM06BMF Skoda S100 1976 SM03DZD
Dacia 1300 1978 SM02VVD Dacia Duster 2021 SM10BMF Dacia Solenza 2003 SM15BMF Si lista continua... |
|
IRONICK |
![]()
|
O dam deja in penibil, sunt deja poze care arata destul de bine pe langa realitate.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Sa stabilim niste premize:
Dacia Logan e la sfarsitul vietii ca model (7 ani), a avut parte de un facelift, iar din niste discutii cu cineva care sta in Germania am inteles ca acolo in multe dealership-uri nu se mai vinde. Din strategia de piata a Dacia pe piata romaneasca intelegem ca toata gama (Logan + Sandero) va fi schimbata. De ce? La ora actuala singurele motorizari care sa nu te ruineze la inmatriculare sunt: 1.2 16v, 1.5 dCi, nu stiu exact de 1.6 16v daca este E5 sau nu. Cand vine vorba de Sandero, el mai are decat 1.2 si 1.5 ca motorizari la care sa nu dai 1000E taxa de inmatriculare. Acum vreo 5-6 luni discutam cu cineva de la Honeywell (adica Garrett) care imi spunea, neoficial bineinteles, ca grupul lucreaza impreuna cu Renault la un motor cu cilindree sub 1L turbo (benzina) precum si la unul de 1.2 turbo pentru Dacia, care s-ar concretiza in 0.9 T de 70-80 CP si 1.2T de 100 CP. Luand in calcul ca e mai complicat sa ai 2 tipuri de faruri de capote de parte frontala, presupun (si ajutat de cate unii) ca la anu se va lansa un nou model de Dacie, care va inlocui Logan si Sandero, cel mai probabil va fi un model cu mai multe tipuri de caroserie: Sedan, Hatch, Break, Van dar poate si un Pick-up. Sper ca mi-am expus destul de bine punctul de vedere, fiind dispus la discutii ulterioare. This post has been edited by Alt_radu: 31 Aug 2011, 11:43 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
2005
- B-XXX-JIE Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(PaulT @ 26 Aug 2011, 21:51) Materialele sunt intr-adevar slabe. Dar, pozitia la volan e mai buna, scaunul este mult mai bine profilat, iar masinuta este o jucarie super pe curbe sau prin oras. Cam la orice masina mai moderna mai putin Loganul pozitia la volan e mai buna, la inapltimea de normala de 1.82 sa zicem daca dau scaunul si spatarul cat sa stau comod, trebuie sa tin mainile intinse sa tin volanul si virez din umeri, si ca sa tin volanul cum trebuie, virand din coate, adica sa stea mainile usor indoite cum spun toate turioalele de pozitia corecta la volan, nu-mi mai incap picioarele, e de rht intradevat cum e gandit. This post has been edited by argon: 31 Aug 2011, 11:53 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 30 Aug 2011, 23:16) Dar de facelift pentru Sandero si Duster nu discuta nimeni? Hai ca la Sandero se stie, eu nu cred ca mai apuca sa vina in Europa face-liftu' ala... iar spoilerul ala de la ph2, nu cred ca va fi omologat vreodata in Europa, ma refer la impactul cu pietonii, asa cum nici cel de pe SS ph1 de Brazilia nu a fost mai repede apare un B52 ![]() This post has been edited by Logan_Stepway: 31 Aug 2011, 23:31 |
--------------------
-
-
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
![]() Dai din casa? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
QUOTE(Alt_radu @ 31 Aug 2011, 12:42) motor cu cilindree sub 1L turbo (benzina) precum si la unul de 1.2 turbo pentru Dacia, care s-ar concretiza in 0.9 T de 70-80 CP si 1.2T de 100 CP. ![]() ![]() ![]() Alt_radu, bine ai venit! ne spunea userul cristic1982 aici ceva despre o noua motorizare 1,5 dCi cu Bosch, ce informatii ai tu / prietenul tau de la Honeywell (adica Garrett) ? This post has been edited by Logan_Stepway: 31 Aug 2011, 22:08 |
--------------------
-
-
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
La Honeywell nu am prieteni. In cadrul unei prezentari a lor, l-am tras pe unul din ei de limba intr-o mica pauza, intre 4 ochi.
Ce am auzit de prin mai multe parti e ca Reno ar lucra la un 1.6 dCi, necunoscand mai multe de atat, din punctul meu de vedere fiind mai mult un zvon pana la probe contrarii. Tot in perioada aceea am facut un tur al fabricii lor, si am vazut un panou cu motorizarile care se aflau in R&D, dar sincer sa fiu atunci eram mult mai curios de viitoarele modele de masini pentru care se facea dezvoltare, decat de motorizarile pentru care lucrau, OFF: Cert e ca in piata trendul este de downsizing si supraalimentarea BiTurbo, dar si supraalimentarea motoarelor aspirate. Orice e posibil, tinand cont ca Dacia nu a primit pana acum, un motor de generatie noua din prima, sau performant. Deci fiind posibil sa inlocuiasca Delphi cu Bosch. Cu toate ca sincer nu vad rostul schimbarii unei solutii tehnice ajunsa la maturitate din mai toate punctele de vedere. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
2005
- B-XXX-JIE Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
Supermotorul Energy cu care ameninta Renault de mult timp si nu se intampla nimic.
31 Aug 2011, 22:56: In mai aduce cineva aminte de "Renault Contrat 2009" al lui Ghosn? This post has been edited by IRONICK: 31 Aug 2011, 21:56 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:14 |