Cerem respect nu miracole, apel la bunul simt
![]() ![]() ![]() |
Cerem respect nu miracole, apel la bunul simt
TheFastOne |
![]()
|
||
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|||
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 24 Sep 2009, 11:40) Si nu mi-am facut cont pentru a-mi vinde csenoanele. Am cont aici inca de pe vremea cand aveam supernova si apoi solenza. Oare de ce nu esti credibil? Pentru ca inca de la primele postari aruncai cu noroi in posesorii de Logan? Sau poate pentru ca inca de la primele postari iti laudai TDI-ul de 105 CP. ![]() ![]() QUOTE Nu inteleg de ce te simti frustrat. Ai logan si cu asta gata. Mergi pe banda I si inghiti. Nu e cazul sa deschizi un flame pe tema asta. Daca te-ai gandit ca e mai buna masina asta pentru tine inseamna ca stiai la ce sa te astepti de la ea. Motorul de 1,9 TDI pe langa faptul ca are 105 CP la ~2500 rot/min mai are si un cuplu demn de invidiat si anume peste 200 Nm wink.gif Motorului astuia i-as zice oricum numai puturos NU. QUOTE Credeam ca-mi schimb parerea despre voi dar se pare ca sunteti la fel de ingusti la minte cum imi inchipuiam si la fel de aroganti si frustrati. Raman la parerea ca Loganistii sunt o specie aparte de soferi, si cu regret constat ca pe cale de inmultire. Aceleasi frustrari pe care le vad in trafic le vad si aici, acelasi fals sentiment de suprematie. Argumentele mele se pare ca pe langa faptul ca nu sunt luate in considerare, sunt luat in deradere. Atitudine tipica de loganist. Ingrijoratoare atitudinea unora dintre voi. Ganditi-va ca soseaua a fost construita ca suport pentru deplasarea autovehiculelor si NU cu scopul de a fi transformata intr-o pista de curse. Ganditi-va ca de cele mai multe ori nu sunteti singuri in masina si pe langa faptul ca va riscati propria viata o mai riscati si pe cea a celorlalti pasageri si inclusiv a celorlalti participanti la trafic. 2 airbaguri si o centura nu vor sta niciodata in calea mortziii. @Ice, nu vad de ce-as face de rusine vwforum. Oricum m-am retras definitiv. Este pur si simplu o lupta cu morile de vant. Oamenii astia pur si simplu nu pricep sau nu vor sa priceapa. Inteleg ca nu ai postat nimic cat aveai Supernova si Solenza, dar cand ti-ai atins idealul suprem si ai cumparat VW ai considerat ca trebuie sa le arati daciotilor cine esti tu. :group pointing: Remarcam ca ti-ai mentinut neschimbat stilul peiorativ si la fel amenintai si atunci ca pleci, dar nu plecai. ![]() This post has been edited by Diana: 24 Sep 2009, 11:31 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
E din categoria demisia in 5 minute
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Diana |
![]()
|
Ma scuzati! N-am stiut ca e domnul Basescu, desi dupa coerenta trebuia sa-mi dau seama. Probabil ca si dupa damful de alcool.
This post has been edited by Diana: 24 Sep 2009, 11:31 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 24 Sep 2009, 11:13) N-ai asa o senzatie vaga ca te cam pisi in contra vantului? Daca 3 oameni iti zic ca esti beat, te duci acasa si te culci, sau, ma rog, iti sustii aberatiile pana in panzele albe... QUOTE(TheFastOne @ 24 Sep 2009, 11:21) ... Daca de obicei nu parchez pe locurile cu H o fac din constiinta civica si respect pentru persoanele cu dizabilitati... Nu ajunge "de obicei", dar esti pe calea ce buna, try again... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
Mai usor cu aluzile "basesciene" ca sunt penibile ca Gadea si "invitatii".
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
Diana |
![]()
|
Unii prefera damful de motorina.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
Poate cuplul maxim il are de la ~2500 rpm... puterea maxima... ma indoiesc.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Vad ca unii chiar ii mai citesc emanatiile...
Incet-incet, chestia aia din capul lui ori va sublima, ori se va usca si gata. Eu am dat un click pe 'Manage Ignored Users' si gata. Nu-l mai vad pe direct, dar n-am ce face in privinta citatelor. Ignore.JPG ( Size: 110.33k ) Number of downloads: 130 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da..cu diana ce avusi????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Acest topic se inchide aici. Consider nivelul unor useri mult sub minimul acceptabil de inteligenta si educatie .. iar circul asta nu mai poate continua.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 11:40 |