Vecinul de oras
![]() ![]() ![]() |
Vecinul de oras
alex |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce tine bidoanele insirate..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai fa-i o poza si cand o freaca cu laveta.
Apropo de "zona civilizata": matizul are stergatorul stanga ridicat? ![]() This post has been edited by vijelie: 11 Oct 2009, 11:12 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
alex |
![]()
|
Prea tarziu, a terminat repede semn ca are antrenament. Imi pare rau ca nu l-am prins din spate cand i se vedea crapatura inteligentei.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Ce-aveti cu omul , spala si el masina , mare vrajeala.
|
--------------------
-
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Gratar zici? In unele zone se evacueaza TOATA parcarea si se fac nunti, botezuri, violuri etc.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Bine ca are Păsat TeDeI!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
alex |
![]()
|
Aaa, deci pot sta linistit, inca suntem in parametrii civilizatiei.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Daca spala o dacie mai postai ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
CGDragonBallZ, știi că ce face el este ilegal? Știm că visezi la un passat, dar chiar așa?
This post has been edited by C a t a l i n: 11 Oct 2009, 11:28 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
da e interzis spalatu pe domeniu public...
si scuza-ma pe unu cu dacia il inteleg, nu are bani, da' asta a dat 5-10.000 pe gioarsa aia si n-are 15 lei sa o spele la o spalatorie? Gizas! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
alex |
![]()
|
Postam si daca isi spala covorul fermecat. Un spalat exterior e 15 lei, cat o shaorma dolofana. Da probabil asta e: ala de-si spala masina in fata blocului e gospodar, nu primata nesimtita iar ala care se duce la spalatorie fraier cu ifose, nu om normal.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
vijelie |
![]()
|
Ceva bun simt are: nu a ocupat vreun loc de parcare
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ce bine ca am curte
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Din punct de vedere "tehnic" asa se distruge lacul vopselei. Nu apuca si nici nu reuseste sa o clateasca bine, daramite sa o spele bine de mizerie inainte sa aplice samponul, asta in cazul in care nu cumva folosea detergent de vase
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
cand trebuia sa o clatareasca striga nevasta sa arunce galeti cu apa de la balcon
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
mancati"ashhh am passat si nam bani de spalatorie.
daca era 1310 mai ziceam,ca nu merita,ca-i dubleaza valoarea ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Spalatul ca spalatul, dar cand un nesimtit din asta isi demonteaza motorul la A4 de 3 ani in parcare pentru ca l-a mancat fript cu motorina din furaciuni, ce ziceti ?
Uleiul de motor, motorina, antigelul, toate scurse pe asfalt, ca doar e tarlaua lu' ma-sa. Si nu a fost demontat doar o data, ci de vreo doua ori, ca si-a adus mecanic de mecanic prima oara si a trebuit sa repete opratiunea. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
kog |
![]()
|
am vazut si eu pe unul asa, langa facultate, schimba garnitura de chiuloasa la o dacie, "in parcare" adica pe marginea strazii
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
sa scumpit spalatul la spalatorie in Bucuresti?
![]() |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hmmm, pe langa poza, as fi investit in nenea ala si vreo 10-12 eurocenti, sa dau un telefon la Politia comunitara.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
le tragea si lor o spalare si scapa
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(alex @ 11 Oct 2009, 12:04) UE, Romania, Bucuresti, 2009, acolo unde anul trecut, personaje asemanatoare, iti cereau 150.000€ pe o cutie comunista din bca, bloc nou, din '79, zona civilizata Apropo ...Dictionar imobiliar - RO - RO “bloc nou” – bloc din 1981 (bucurestenii numesc “bloc nou” tot ce e dupa 1977) “fara imbunatatiri” – apartamentul arata ca o pestera, cu huma originala pe pereti (unde se mai vede de mucegai), linoleum in bucatarie, igrasie si tot tacamul “aproape de metrou” – locuinta este situata intr-un cartier care are la un capat metrou. ca tre sa schimbi un autobuz si 2 tramvaie pana la el, alta poveste. “fara probleme cu terasa” – ploua in casa cam in fiecare an, dar anul asta am zugravit si inca n-au venit ploile “se vinde mobilat” – am niste mobila ramasa de la bunica raposata, pe care nu vreau s-o car la gunoi “vedere mixta” – apartamentul e pe colt, sau daca e mare are 3 pereti afara, o sa-ti inghete curu’ iarna “proaspat renovat” – spoit recent cu cele mai ieftine materiale ca sa pot cere cu 10 000 in plus “finisat lux” – are arcade si spoturi, pereti de diverse culori, faianta rosie in baie “confort 1, sporit” – am spart debaraua “intim” – atat de mic incat nu intra mai mult de 2 persoane adulte “g,f,t,p,um” – mi-e atat de lene si sa scriu, negociaza tu singur si adu-mi banii la sfarsit. “stradal” – dupa 12 noaptea se aud motoarele enduro si liniutele, de la 5 dimineata tramvaiele. “Mariott” – Rahova “imbunatatiri” – faianta in baie si bucatarie, gresie in baie “adiacent” – strada pe care e imobilul se intersecteaza la un moment dat cu un bulevard mare “vedere lac” – tantari “2 boxe” – proprietarul a fost turnator la securitate si pupincurist la locul de munca “15 minute de centru” – cu elicopterul, in linie dreapta (de fapt o ora jumate cu masina cand nu ploua) “accept credit” – sunt disperat “bloc civilizat” – interfon |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Oameni buni, puteti sa-mi sariti in cap, insa si eu imi spal masina la curte, pe domeniul public. De ce? Pentru ca in curte apa s-ar strange si mi-ar omora florile si iarba, mi-ar otravi pamantul. Asa, o spal pe trotuar, apa se scurge la canal si totul e ok. Am spalat si un covor pe domeniul public, unde am trotuarul lat in fata portilor pe unde bag masina in curte. Ce vreti sa fac? Poate omul vrea sa-si spele personal masina, nu vad nimic rau in asta. Nesimtiti sunt cei ce scuipa coji de seminte pe strada, nu cei ce spala masini. Asta e parerea mea. Cu ce a poluat omul ala? Nu a ajuns ulei la canal (aia este o crima), a ajuns apa cu sampon. In canalizare ajunge si apa cu sampon folosita pentru spalatul parului, care este problema cu samponul auto? Este mai nociv?
This post has been edited by Filip: 11 Oct 2009, 18:51 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Comportamentele astea neanderthaliene pleaca de la un egoism suprem. Pentru astfel de specimene nu exista alta alternativa decat o pedeapsa pecuniara.
Una mare. Niste amenzi feroce. Confiscat masina. Bulău. Pana ne civilizam. (Omul se civilizeaza numai cu bîta. Nu sariti in sus, ca nu conteaza natia.) |
--------------------
-
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
hasule faceai o fapta buna daca ii cedai lu' gogu' din poza, apa care iti curge tie in beci.... Il scuteai de niste litri de pe conducta..
De aia e bine sa stai la casa... speli masina cand vrei, cum vrei, nu te intreaba nimeni... Sau mai bine e sa prinzi un contract cu o spalatorie auto care sa o spele gratis... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
mare branza, si eu am spalat masina azi in parcare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
radian |
![]()
|
Te manca in cur?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:03 |