Cu bicicleta pe trecerea de pietoni, Am sau nu prioritate
![]() ![]() ![]() |
Cu bicicleta pe trecerea de pietoni, Am sau nu prioritate
M i h a i |
![]()
|
||
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(crisolro @ 24 Sep 2009, 09:19) acu' berbecii astia de trec pe trecere calare nu au prioritate in sensul adevarat al cuvantului da' nu ai ce face si trebuie sa-i lasi sa treaca; da' nici nu doresc nimanui sa loveasca vreunul in aceasta situatie caci e nasol rau pt. sofer - nici macar la culpa comuna nu se ajunge, tot pe sofer pica magareata - bikeru' clar nu a respectat legea mergand calare da' nici pe sofer nu-l vad bine nu-i nici un pericol pt. sofer, am spus mai inainte, in cazul unui astfel de incident (trecere de pietoni nesemaforizata) bikerul care a intrat din lateral in masina a platit reparatiile masinii + amenda de la politie |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
azi am fost la originea unui accident: traversam o trecere de pietoni - pe jos cu bicicleta langa mine - si un berbec de sofer cu o Vectra a franat brusc, ca m-a vazut mai greu. A oprit pana la urma insa in spatele lui unul cu o Octavia buuum!! - i-a dat un impuls - partea proasta ca l-a impins si un metru spre mine...daca mai il impingea inca unul ma atingea.
Ma si intrebam, daca eram pe bicicleta, acu eram in cel mai bun caz la spital! Deci practic iata un argument ca sa nu traversezi calare. In plus, daca esti pieton poti sa opresti traficul, daca esti calare trebuie sa cam astepti (sau sa strigi Banazaaaaaai!, sa strangi din buci si sa treci. ) |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.673 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
klaus, sa inteleg ca pe un copil de 12 ani il lasi sa se plimbe cu bicicleta pe carosabil, caci pe trotuar nu are voie? Sau ii duci cu masina pana in parc (unde are sau nu are voie......)?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
De unde dracu sa stiu ce intelegi tu? Tu intelegi dupa posibilitatile tale, nu ti-am fost psihiatru curant sa estimez ce intelegi.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da ainstaine. Pe finuta mea de 5 anisori o obliga legea sa mearga cu bicicleta pe carosabil, ca p-acolo e pista.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bogdan_F @ 24 Sep 2009, 22:38) azi am fost la originea unui accident: traversam o trecere de pietoni - pe jos cu bicicleta langa mine - si un berbec de sofer cu o Vectra a franat brusc, ca m-a vazut mai greu. A oprit pana la urma insa in spatele lui unul cu o Octavia buuum!! - i-a dat un impuls - partea proasta ca l-a impins si un metru spre mine...daca mai il impingea inca unul ma atingea. Ma si intrebam, daca eram pe bicicleta, acu eram in cel mai bun caz la spital! Deci practic iata un argument ca sa nu traversezi calare. In plus, daca esti pieton poti sa opresti traficul, daca esti calare trebuie sa cam astepti (sau sa strigi Banazaaaaaai!, sa strangi din buci si sa treci. ) FIX ASTA AM PATIT AZI. A venit un biciclist de pe contrasens si la trecerea de pietoni era si banda pentru biciclisti. Nici n-a stat pe ganduri si a tras de ghidon spre mine... eu neavand viteza am oprit imediat si a trecut prin fata mea, desi eu deja eram pe trecere.... am ramas fara cuvinte. In mod surprinzator trecerea nu e semaforizata si chiar ma gandeam dupa aia daca e normal sa treaca cu asa viteza strada ![]() This post has been edited by rtBK: 25 Sep 2009, 13:20 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
si de cate ori crezi ca-i merge treaba asta...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ar c-am trebui un curs si la biciclisti astia,sa le arate acidente cu bicla si masina
![]() Odata am tipat la o vaca e rosu nu vezi,ia da da bine,in sictir.DEmi venea sa dau cu spatele peste ea ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 03:23 |