DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cu bicicleta pe trecerea de pietoni, Am sau nu prioritate

M i h a i
post 24 Sep 2009, 15:59
Post #61

Group: Members

QUOTE(MAERSK @ 23 Sep 2009, 17:03)
Viteza nu se măsoară în km... Iar ortografia are tainele ei... Deci mai ușor cu "boul"...
*

Nu suntem pe forumul dex.ro ...mai sunt unele scapari..oboseala poate fi de vina..asa ca ai grija de vaslitul tau..si nu mai face pe desteptul.....cumva un inceput de minte odihnita?..... ce deranj a fost cand am zis ''boul'' ? era cumva ruda cu tine biciclistul de ai fost asa lezat? eu am incheiat aici...incearca sa nu ma dai quote la posturile mele ca imi provoci alergie..da un ignore te rog.....

--------------------
------ ------ ------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kaspersky
post 24 Sep 2009, 20:43
Post #62

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

QUOTE(crisolro @ 24 Sep 2009, 09:19)
acu' berbecii astia de trec pe trecere calare nu au prioritate in sensul adevarat al cuvantului da' nu ai ce face si trebuie sa-i lasi sa treaca; da' nici nu doresc nimanui sa loveasca vreunul in aceasta situatie caci e nasol rau pt. sofer - nici macar la culpa comuna nu se ajunge, tot pe sofer pica magareata - bikeru' clar nu a respectat legea mergand calare da' nici pe sofer nu-l vad bine
*

nu-i nici un pericol pt. sofer, am spus mai inainte, in cazul unui astfel de incident (trecere de pietoni nesemaforizata) bikerul care a intrat din lateral in masina a platit reparatiile masinii + amenda de la politie

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
Bogdan_F
post 24 Sep 2009, 21:38
Post #63

Membru autentic

azi am fost la originea unui accident: traversam o trecere de pietoni - pe jos cu bicicleta langa mine - si un berbec de sofer cu o Vectra a franat brusc, ca m-a vazut mai greu. A oprit pana la urma insa in spatele lui unul cu o Octavia buuum!! - i-a dat un impuls - partea proasta ca l-a impins si un metru spre mine...daca mai il impingea inca unul ma atingea.

Ma si intrebam, daca eram pe bicicleta, acu eram in cel mai bun caz la spital! Deci practic iata un argument ca sa nu traversezi calare. In plus, daca esti pieton poti sa opresti traficul, daca esti calare trebuie sa cam astepti (sau sa strigi Banazaaaaaai!, sa strangi din buci si sa treci. )

--------------------
Ford Fiesta 1.4 TDCi 2006
+
einstein1984
post 24 Sep 2009, 22:01
Post #64

fan Dacia

From: Bucuresti

klaus, sa inteleg ca pe un copil de 12 ani il lasi sa se plimbe cu bicicleta pe carosabil, caci pe trotuar nu are voie? Sau ii duci cu masina pana in parc (unde are sau nu are voie......)?

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
klaus
post 25 Sep 2009, 00:32
Post #65

步步

Group: Moderatori

De unde dracu sa stiu ce intelegi tu? Tu intelegi dupa posibilitatile tale, nu ti-am fost psihiatru curant sa estimez ce intelegi.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Victoras2001
post 25 Sep 2009, 05:43
Post #66

Membru autentic

Da ainstaine. Pe finuta mea de 5 anisori o obliga legea sa mearga cu bicicleta pe carosabil, ca p-acolo e pista. radmasa.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
rtBK
post 25 Sep 2009, 13:18
Post #67

Unique like everyone else

QUOTE(Bogdan_F @ 24 Sep 2009, 22:38)
azi am fost la originea unui accident: traversam o trecere de pietoni - pe jos cu bicicleta langa mine - si un berbec de sofer cu o Vectra a franat brusc, ca m-a vazut mai greu. A oprit pana la urma insa in spatele lui unul cu o Octavia buuum!! - i-a dat un impuls - partea proasta ca l-a impins si un metru spre mine...daca mai il impingea inca unul ma atingea.

Ma si intrebam, daca eram pe bicicleta, acu eram in cel mai bun caz la spital! Deci practic iata un argument ca sa nu traversezi calare. In plus, daca esti pieton poti sa opresti traficul, daca esti calare trebuie sa cam astepti (sau sa strigi Banazaaaaaai!, sa strangi din buci si sa treci. )
*

FIX ASTA AM PATIT AZI. A venit un biciclist de pe contrasens si la trecerea de pietoni era si banda pentru biciclisti. Nici n-a stat pe ganduri si a tras de ghidon spre mine... eu neavand viteza am oprit imediat si a trecut prin fata mea, desi eu deja eram pe trecere.... am ramas fara cuvinte.

In mod surprinzator trecerea nu e semaforizata si chiar ma gandeam dupa aia daca e normal sa treaca cu asa viteza strada mellow.gif

This post has been edited by rtBK: 25 Sep 2009, 13:20

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
caktuss
post 25 Sep 2009, 20:54
Post #68

Membru autentic

From: Iasi

si de cate ori crezi ca-i merge treaba asta... radmasa.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16v 05-2005 - numar cu gaura
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
C@talin
post 25 Sep 2009, 23:20
Post #69

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

ar c-am trebui un curs si la biciclisti astia,sa le arate acidente cu bicla si masina wink.gif .DA cum la noi sar si pietoni in fata masini ,si vad babele cum injura ca atatea masini de nu mai pot si io sa merg pe strada.
Odata am tipat la o vaca e rosu nu vezi,ia da da bine,in sictir.DEmi venea sa dau cu spatele peste ea 04.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th July 2025 - 03:23
Forum Renault