probleme cu R A R ?
![]() ![]() ![]() |
probleme cu R A R ?
stefy_stef_2010 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 14 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1997 /L
|
|||
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Bineinteles ca ti le da in cap, mai ales partea cu luminile.
Si de ce sunt numite astea imbunatatiri ? |
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(stefy_stef_2010 @ 25 Sep 2009, 12:54) cine unoaste mai bine despre imbunatatirile aduse masinilor , interzise de R A R ? cum ar fii - coada de rechin pe plafon -plasa metalica in loc de grila din fata -becuri nr inmatriculare, pozitii alte culori ( gen rosu/albastru) alte asemenea mici schimbari? Strict la ce am evidentiat mai sus: - Gigi Becali; - Traian Basescu; - Gutza; - Salam. Si or mai fi o tona, da' refuz sa mai deschid televizorul ori un ziar de foarte mult timp. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca (,) coada de rechin n-are luminite... te pica din prima.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
stefy_stef_2010 |
![]()
|
imbunatatiri pt forta aerului si mai ales la aspect .
ce obiecte unt permise? |
--------------------
Dacia
1310
1997 /L
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bai frate d unde apar astia
![]() doar cidita de rechin de origine e permisa ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
unt permise urmatoarele:
- idiu cu alam la oglinda. - cozile de rechin unt permie, dar numai ub bara fata (trebuie a directioneze aerul pre roti, a imbunatateaca racirea dicurilor de frana) - tergator Type-R doar impreuna cu hue, caune, volan i manon maneta viteza acelai model. - ticker Nai-ce pe luneta pate. ( cuze, mi -o tricat S-ul mic ) Uitaem de eleron. i cu de-ala e voie. This post has been edited by bucatzel: 25 Sep 2009, 13:53 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
bai nene, fa-ti tastatura aia, ca am ochii in 7
![]() Bur(s)a: vand S-uri de tastatura ! |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
"S"-uri are.
"s"-uri nu are! :-) |
--------------------
.
.
.
|
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
toate imbunatatirile de mai sus sunt acceptate de RAR doar daca sunt de uzina
![]() Bafta! |
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(stefy_stef_2010 @ 25 Sep 2009, 12:54) cine unoaste mai bine despre imbunatatirile aduse masinilor , interzise de R A R ? cum ar fii - coada de rechin pe plafon -plasa metalica in loc de grila din fata -becuri nr inmatriculare, pozitii alte culori ( gen rosu/albastru) alte asemenea mici schimbari? Pai le (s)tii bine, ce mai intrebi pe altii? |
--------------------
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Pentru o buna vreme ma intrebam de ce nu se fabrica becuri care sa produca lumina neagra. Inca sunt dezamagit de chestia asta. Nu are cine stie ce legatura cu topicul in sine, insa ma simt atat de bine caci mi-am luat piatra asta dupa inima. Acum stiti cine sunt defapt si cu adevarat.
This post has been edited by giany911: 25 Sep 2009, 15:27 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Dar noi (S)untem aici ca (S)a te ajutam
Sunt (S)i becuri cu lumina neagra. Sau macar, a(S)a le zice http://en.wikipedia.org/wiki/Black_light |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Iulikk |
![]()
|
Eu am vazut la un magazin de electronice\electrocasnice niste becuri d-astea economice care erau vopsite negru (atat sticla care lumineaza cat si plasticu dintre fasung <filetu, nu stiu daca am zis bine> si sticla).
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Sunt mandru ca traiesc in aceasi era cu oameni model "stefy_stef_2010".
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
asa va fi mereu,ca se transmite din tata cocalar in fiu cocalar
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
defineste mai clar "mici schimbari"
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(stefy_stef_2010 @ 25 Sep 2009, 14:28) Sunt permise: - modificari la centurile de siguranta; - inlocuirea manetei de schimbator viteze; - modificari de aerodinamica. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
stefy_stef_2010, ignora dujmanii!
Este niste invidiosi pe valoarea lu matale! Uite aici exemplu de barosan de unde sa te inspiri mancatz-ash: http://www.220.ro/RuuTpMMVMb/Cocalarul-Roman Iar daca cu smekeru ala nu te-am convins, ia de aci tuning: Bahtalo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by MadHawk1: 26 Sep 2009, 00:12 |
--------------------
.
.
.
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bucatzel, tu pui "s"-uri cu copy/paste?
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Bre buldoage, poantele nu se explica, ce
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
ce aveti mah cu coada de rechin, o fi avand omu GPS.
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de ala am avut si eu la o Dacie, emitator GPS , si se pune o mica antena de 2-3 cm undeva la luneta, pe interior.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Da bre Nea gaz rar da' aia nu stabilizeaza traiectoria masinii asa cum o face bucata aia de rechin!
![]() PS: QUOTE(argon @ 26 Sep 2009, 11:59) Tu vorbesti de sateliti? Ca altfel nu inteleg cum e "aia" cu "emitatorul"! ![]() ![]() This post has been edited by MadHawk1: 26 Sep 2009, 11:04 |
--------------------
.
.
.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mie chiar imi place Sport-ul ala din clip.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bucatzel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
stefy_stef_2010 |
![]()
|
topicul era despre LUCRURI ACCEPTATE DE RAR , nu despre ce am eu pe masina
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1997 /L
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:19 |