Eroare de constructie?
![]() ![]() ![]() |
Eroare de constructie?
Rebox |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 March 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2008
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Am un prieten cu logan caruia tot la fel i-a fost sparta masina dar un pic diferit. In yala de pe partea soferului, a fost introdus un CUTIT, fortat un pic stanga dreapta si presto... a ramas fara cd player ( prima oara cand uitase fata pusa ) si nu avea nici alarma. S-au reprofilat hotii astia, de la 1310 au trecut la logan.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' isteti mai sinteti (puneti si poze eventual cu metodele de a "sparge" loganu')...
Vreti sa descriu si eu vreo 5 metode de a intra in Logan in max. 2 minute? Hai sa facem un topic pentru hotii gainari ca nu se prea descurca... @Rebox "...Nu inteleg care este motivul pentru care cineva, fara sa aiba cheia sau telecomanda, reusind sa forteze butucul usii, poate deschide portbagajul fara nicio bataie de cap...". Motivul este ca daca inchizi din greseala cheia masinii in portbagaj sa o poti recupera. |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pe principiul asta trebuiau sa doteze masina si cu un rand de gratii la toate geamurile plus cat un lacat la fiecare usa, doar asa pt. a demoraliza hotii.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Rebox |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 March 07 From: Bucuresti ![]() |
mariuscond, cum sa-ti inchizi cheia in portbagaj ? daca cheia e in portbagaj nu ai cum sa incui masina, nu e logic?
si da, dupa ce am scris mesajul, m-am gandit si eu ca pot da idei hotilor... si vroiam sa-l sterg. daca se doreste (si voi mai putea) voi reedita mesajul. This post has been edited by Rebox: 26 Sep 2009, 19:17 |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2008
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La loganu' meu (2006) puteai inchide cheile in portbagaj cu succes. La astea "mai noi" se pare ca e asa cum zici tu - poti inchide portbagajul, dar fara a-l incuia. Nu?
![]() |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Nu stiam ca hotii citesc aceste posturi pentru a invata cum sa deschida un logan,va faceti griji degeaba.Daca vrea neaparat sa-l deschida umbla la butuc sau sparge geamul
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
Rebox |
![]()
|
da, tocmai, ca la astea noi nu vad utilitatea posibilitatii deschiderii portbagajului si a usilor din buton fara a avea cheia. dar nici sa ramana cheia incuiata in portbagaj nu e posibil, fiindca nu se incuie singur...
|
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2008
|
|
ciprishor |
![]()
|
![]() Membru stang Group: Members Posts: 271 Joined: 18 August 06 From: Iasi ![]() |
Dati-mi voie sa va contrazic legat de problema descrisa. Dacia Logan incuiata folosind telecomanda originala anuleaza butonul cu lacat de pe consola centrala. Aceste redevine functional numai in momentul descuierii din telecomanda originala. Exceptie face echiparea ambiance care nu are telecomanda deloc.
Asa ca va urez spor la montat alarme si deschideri centralizare after market care vor anula si aceasta masura de siguranta a Loganului ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 2 Prestige, Easy-R 2016,
Clio IV 2019
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si la restul masinilor cum ii? Ar putea fi o eroare de constructie daca la restul masinilor ar fi invers.
Dar daca tu vrei ... poti sa-ti modifici instalatia electrica sa functioneze asa cum vrei tu. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Rebox |
![]()
|
@ ciprisor man, masina e noua, face lift, si asa e, cum iti zic eu. asa mi se parea si mie normal, ca din moment ce am incuiat-o din telecomanda si am plecat, chiar daca cineva deschide o usa cumva si apasa butonul din interior, acesta nu va functiona. DAR NU E ASA ! el functioneaza bine-merci imediat ce se deschide o usa, indiferent prin ce metoda... de aceea zic ca e o eroare de constructie. culmea ca si la preference-ul mai vechi se intampla la fel. verificati si voi. la Ambiance nu e valabil cred ca n-are inchidere centralizata...
si n-am alarma... poate daca aveam, ramaneam si cu roata... ![]() This post has been edited by Rebox: 26 Sep 2009, 20:39 |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2008
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca e o cerinta de securitate deschiderea usilor din interior in orice conditii. Ca sa nu mori ca sobolanii in caz de accident.
|
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu vad de ce ar fi o greseala. Sunt o gramada de masini care au buton pentru portbagaj in interior.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(ciprishor @ 26 Sep 2009, 20:17) Dati-mi voie sa va contrazic legat de problema descrisa. Dacia Logan incuiata folosind telecomanda originala anuleaza butonul cu lacat de pe consola centrala. Aceste redevine functional numai in momentul descuierii din telecomanda originala. Exceptie face echiparea ambiance care nu are telecomanda deloc. Asa ca va urez spor la montat alarme si deschideri centralizare after market care vor anula si aceasta masura de siguranta a Loganului ![]() Confirm ceea ce zice ciprishor: daca incui masina folosind telecomanda, nu mai poti folosi butonul de pe consola centrala. QUOTE(Victoras2001 @ 26 Sep 2009, 20:49) Inclusiv Loganul... daca-i pui ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Rebox |
![]()
|
functioneaza si daca nu e contactul pus, daca se deschide o usa dupa ce au fost inchise toate din telecomanda. inchideti-va in masina cu telecomanda, apoi deschideti o usa manual si vedeti ca o sa va functioneze butonul din interior apoi. so?
iar in caz de accident, ori le deschizi manual daca se poate, ori nu se deschid deloc, ca s-a strambat tabla... asa ca mai veniti cu argumente plauzibile... This post has been edited by Rebox: 26 Sep 2009, 20:59 |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2008
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
La mine ori il deschizi din telecomanda alarmei, ori din cheie. Daca uit cheile-n portbagaj, m-a vazut Al de Sus.
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cu voi cum o da omul nu-i bine, primele lgn se deschidea cu cheia si nu puteai deschide din interiorul masinii acum ca se poate nu-i bine.Auzi eroare de proiectare, nu zici ca tara asta-i plina de hoti...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
adrianpsk |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 29 October 06 ![]() |
la portbagajpoti sa ii pui lacat cu lant ca la 1300 si ai scapat de griji,ii mai pui oalarma de 130 ron sau interna cu senzor si ai scapat .. dar daca iti sparge jamu/lateral?????....
ASA CA IESI CU TOPORISCA in fistecare sara si pazesti Golanul././.. |
--------------------
dacia /logan
1300/ abs + 1.6 mpi
1972 recarosat 1990/.6.2007
|
|
Rebox |
![]()
|
n-as vrea sa cred ca imi racesc gura de pomana, era si un semnal de alarma pentru ceilalti care au aceasta versiune de Logan... verificati. unii au intr-un fel, altii in alt fel. dar dupa ce incuiati masina din telecomanda (din interior, ca altfel nu aveti cum s-o mai deschideti) deschideti manual o usa apoi verificati daca va functioneaza deschiderea din butonul de pe consola.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2008
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Ma rog, hai sa zicem ca implementeaza cineva ce vrei tu, daca nu cumva nu e deja valabil, cum zice ciprishor si confirma illusion. Dar la cum sunt butoanele de la usi, nu crezi ca se pot ridica manual cu mana?
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
La vw si audi mai noi daca incui masina din cheie nu mai poti deschide usile deloc nici din butonul din interior nici daca tragi de clapele de la usi
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Asta deja implica mult mai multe...
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
LA renault se numeste suprainchidere centralizata si e standard la masinile vandute in UK, unde e cerinta legala (are actuator suplimentar pentru a deconecta manerul din usa de incuietoare).
Lulumob, asa ziceam si eu. This post has been edited by einstein1984: 28 Sep 2009, 14:46 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 26 Sep 2009, 21:54) Inclusiv Loganul... daca-i pui ![]() Depinde de unde ii tragi alimentarea, la mine functioneaza tot timpul, ca n-am chef sa tot pun contactu/iau contactu ... plus ca merge si din telecomanda, ce fac atunci? Pun contactu si folosesc telecomanda? ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Illusion, nu prea-mi place sa desenez in paint. Toata treaba e in incuietoarea usii, ea contine actuatorii. Dai un search pe google cu supercondamnation si gasesti ceva.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
ma refeream la un printscreen
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
am facut si eu proba , odata inchisa din telecomanda nu mai functioneaza butonul din bord indiferent de situatie
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Confirm, la modelul din semnatura, ca butonul de pe bord se dezactiveaza dupa inchiderea usilor din telecomanda, dar se activeaza cand se deschide manual una din usi.
Dar parerea mea e ca eroarea de constructie este alta: daca la usi principiul esta ca la o usa inchisa manerele din exterior se misca in gol, mecanismul nefiind solicitat, deci neputand fi fortat, la incuitoarea portbagajului nu e asa - inchizand, butucul se blocheaza. Ar fi trebuit si acesta sa se miste in gol. |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:06 |