Accident Urziceni
![]() ![]() ![]() ![]() |
Accident Urziceni
Bejenaru Ionut |
![]()
|
||
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte ... asta e problema pe acel drum , e PLIN de pomi ... daca iesi in decor sansele sa nu intrii in pom sunt f mici ...
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
''Datorita cretineilor astora, masina a devenit unealta de selectia naturala''
![]() ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
umbla vorba ca daca e masina de 5 stele se poate folosi coparseu deschis, cand colo ca era un mit
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
5 stele duse pe apa sambetei.voi credeti ca stiau cei aia centura de siguranta ? :|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Culmea e ca la stiri au spus ca acul s-a oprit la 90 la ora.E posibil sa se rupa masina in doua la o asa viteza? Eu am vazut un ford care la un impact lateral cu un pom la 200 la ora a ramas "intreg" (nu s-a rupt)(daca vreti va pun niste poze).
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
ce sa faci cu centura cand sa rupt masina in bucati?
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa jante pare Renault! Poti sa ai si mama stelelor si mama airbagurilor! Copacii nu iarta!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(C@talin @ 27 Sep 2009, 20:09) Ametitule , te-ai uitat la film inainte sa postezi ?! ![]() Tu te-ai uitat cum arata masina ?! ![]() ![]() ![]() QUOTE(Bejenaru Ionut @ 27 Sep 2009, 20:26) Culmea e ca la stiri au spus ca acul s-a oprit la 90 la ora.E posibil sa se rupa masina in doua la o asa viteza? Eu am vazut un ford care la un impact lateral cu un pom la 200 la ora a ramas "intreg" (nu s-a rupt)(daca vreti va pun niste poze). Acum s-a oprit la 90 de km pe ora DUPA ce a trecut prin parapeti si pomi ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Inconstienta nu iarta!Ce sa facem asa e in viata.Mai multe piei de miei in pod decat de berbec batran.Ustura si trece.Masuri nu se vor lua.Macelul va continua.Problema nu e ca au murit 5 inconstienti problema e ca parintii lor nu vor mai avea sprijin la batraneti ca doar de aia fac oamenii copii.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ba io zic ca problema-i ca puteam sa fiu io pe marginea drumului, in locul copacului, sa ma usurez, sau sa incerc un pepene. Sau puteai fi tu... Am mai spus. De viata lui nu ma intereseaza, cu conditia sa nu se atinga si de a altuia.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
Pacat de ei ca erau tineri. Sincer sa fiu, cateodata mi-e si frica sa plec la drum cu masina. Am facut naveta Bacau-Iasi cu masina timp de doi ani si am vazut foarte multe accidente provocate de pustani teribilisti. Poate cand or face astia autostrazi si drumuri de niver european
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(bulan @ 27 Sep 2009, 20:58) Problema nu e ca au murit 5 inconstienti problema e ca parintii lor nu vor mai avea sprijin la batraneti ca doar de aia fac oamenii copii. Care 5 ? UNUL era inconstient ! Soferul ! Probabil ai sa spui ca trebuiau sa mearga pe jos daca ala mergea tare ... da ... sigur ! Copii tai ar face asa ?! TU ( la varsta lor ) ai fi mers pe jos / la ocazie sau cu el ??? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bejenaru Ionut @ 27 Sep 2009, 20:26) Culmea e ca la stiri au spus ca acul s-a oprit la 90 la ora.E posibil sa se rupa masina in doua la o asa viteza? Eu am vazut un ford care la un impact lateral cu un pom la 200 la ora a ramas "intreg" (nu s-a rupt)(daca vreti va pun niste poze). ' sunt aproape sigur ca acul oprit la 200 nu reprezenta viteza adevarata... ca daca si-a luat zborul si a accelerat in continuare este foarte posibil sa fi ajuns la "viteza" aia. Eu iti pot arata poze cu un audi rs6 intrat in pom pe bune la 170 facut varza si imprastiat bine de tot. @argon: un espero cum se face cand intra intr-un pom la 20 de km/h? pe incercate ca arata cel putin la fel cu laguna asta? ![]() This post has been edited by rtBK: 27 Sep 2009, 20:38 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 27 Sep 2009, 20:15) Fii sigur ca ceilalti 4 nu l-au temperat nici unul pe sofer.Le-a placut la toti.Oricum nu era prima data cand faceau asta.In Italia se duc fiecare cu masina lui la discoteca si beau toti.Din cauza asta in fiecare sambata noaptea mor o gramada de tineri la intoarcerea spre casa de la discoteca.In Germania se duc doua perechi la discoteca cu o masina si soferul nu bea.Cuplati cate 4 le vine randul o data pe luna sa nu bea si sa isi duca prietenii la discoteca dar noi si italienii nu suntem nemti. |
--------------------
a
b
c
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
viteza bat-o vina , spre sfirsit unul din parinti spunea "cind mergeam cu masina zicea ca merg ca mosii cu 90 " cunosc soseaua care este extrem de buna fara absolut nici o denivelare de multi ani te imbie la viteza dar are si capcanele ei , eu personal nu merg mai mult de 90-100 , e periculoasa si pe timp de zi dar noaptea .
un interlocutor spunea ca aveau viteza foarte mare bine ca nu au venit si din sensul celalalt cineva ca ii faceau si pe ei praf This post has been edited by bygy007: 27 Sep 2009, 22:18 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(bulan @ 27 Sep 2009, 21:58) Esti tu sigur ca le-a placut ? Poate au incercat sa-l tempereze dar n-au reusit ... am mers si eu cu un kamikaze d-asta pt ca nu aveam de ales ... am incercat tot timpul sa-l conving sa lase mai incet , dar mai rau accelera ! Desi a avut un accident pe scuter in care a stat in coma 2 luni si s-a rasturnat o data cu masina , tot asa merge ! Era vina mea ( care am incercat sa-l conving sa mearga mai incet ) daca muream cumva ? Sau a lui ca accelera ca tampitul ?! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Problema este la parinti ca le dau masini tari la acesti pustani. Peste tot vad pustani cu masini bengoase si cred ca tot drumul e al lor. Cand am luat permisul nu-mi permiteam decat saraca Dacie 1300 la care trebuia sa fac pedale de frana sa se opreasca, poate si din cauza asta nu am mers tare cu Dacia mea. Dar in zilele de azi vezi numai BMW-uri, VW Golf 3 de 15 ani si merg toti ca nebunii. Parintii sunt de vina ca atunci cand le da sub cur o masina de 100 CP trebuie sa constientizeze ca intr-o zi s-ar putea sa nu mai vina acasa intregi. Dumnezeu sa-i ierte!
|
--------------------
Ford
Mondeo II
1997, 1.6 16V, 90CP
- MM 05 PMD
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(gruita2005 @ 27 Sep 2009, 22:59) Parintii sunt de vina ca atunci cand le da sub cur o masina de 100 CP trebuie sa constientizeze ca intr-o zi s-ar putea sa nu mai vina acasa intregi. Si eu cu troaca mea ( ma rog , a familiei ) la 75 cp nu pot sa mor ?! Cu o Dacia de 50 cp ( sau cat naiba are ) nu poti sa mori ? In orice masina mori daca esti imbecil / ai ghinion ! Poti sa ai accident la 200 km/h si sa n-ai nici macar o zgarietura sau poate sa te loveasca tramvaiul la 20 km/h si sa mori instantaneu ( sau sa lovesti un pom cu usa de la sofer , sa intre unul in tine , etc ) ! L.E. : da' de unde stii ca pustiul n-a fost in Spania pana acum si a muncit pt masina aia ? ( dau un exemplu doar ! ) This post has been edited by cosmin_2300: 27 Sep 2009, 22:07 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Bine ma Cosmine. Ai dreptate. Toti putoii merg cu 50 in localitate si cu 90 afara. Suntem noi hodorogi si carcotasi. Ieri noapte m-a depasit unu prin Rahova, sigur avea 150km/h intre doua semafoare pe rosu. Cu marele lui BMW. Jur ca nici 18 ani nu-i dadeam. Sa vezi ce mandru era de isprava.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Dumnezeu sa-i odihneasca.
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(gruita2005 @ 27 Sep 2009, 22:59) Parintii sunt de vina ca atunci cand le da sub cur o masina de 100 CP trebuie sa constientizeze ca intr-o zi s-ar putea sa nu mai vina acasa intregi. ![]() This post has been edited by M i h a i: 27 Sep 2009, 23:09 |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Asa e, orice masina poate ajunge la viteze foarte mari... Orice e peste 100 km/h e foarte mult pentru un accident si ce masini nu ajung la astfel de viteze?
Nu mai dati vina pe parinti, ei saracii ce sa faca? Daca nu le dau masina, sunt parinti rai. Daca le-o dau si fac accident, sunt parinti rai. Nu poti decat sa-ti educi copilul dar mai trebuie sa contribuie si el. Nu are 8 ani sa spui ca e vina ta ca n-ai fost atent si a furat masina. La 18 ani e destul de capabil sa faca singur alegerile. Asta e... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 27 Sep 2009, 23:30) Victoras , nici nu am sustinut asta ! Am spus doar ca parintii nu au nicio vina ! Oricat de educat ar fi acel copil , daca "are viteza-n sange" ( cum sustin multi ![]() ![]() ![]() Din punctul meu de vedere SINGURUL vinovat e soferul ! Chiar daca-ti spun pasagerii sa mergi cu 200+ , nu inseamna ca trebuie sa faci asta ! Si daca-i spunea cineva sa mearga mai incet , sigur baga replica " Daca nu-ti convine mergi pe jos ! Ce p**a mea ?! Imi zici tu mie ce sa fac ?! Crezi ca nu stiu sa conduc ?! " , asa cum fac mai toti increzutii ! This post has been edited by cosmin_2300: 27 Sep 2009, 23:37 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 27 Sep 2009, 21:04) Ba io zic ca problema-i ca puteam sa fiu io pe marginea drumului, in locul copacului, sa ma usurez, sau sa incerc un pepene. Sau puteai fi tu... Am mai spus. De viata lui nu ma intereseaza, cu conditia sa nu se atinga si de a altuia. Gandeste-te ca puteai fi chiar in masina... sau in masina in care se infigea daca o taia pe contrasens...La cum s-a facut masina iti facea si ingerasul ingeras. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 27 Sep 2009, 21:04) Mi-ai luat vorba din gura. Cine zice ca parintii n-au nici o vina nu stie ce vorbeste. Si nu vorbesc neaparat despre cazul asta. S-a umplut tara de rahati de 18 ani, tunati, toti piloti si plini de impresii ca le-a luat tata masina care prinde 200+! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Masina aia nu-i posibil sa mai fost odata dauna totala si apoi refacuta? Ca prea s-o rupt in doua ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
daca era laguna adusa de aafara la super oferta cu kilometrii dati inapoi de 3 ori,posibil
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Parerea Mea este ca tot parintii sunt de vina, in primul rand sunt de vina ca le-a data masina puternica si in al doilea rand, daca tot le-au dat masina puternica, nu au putut sa-i faca sa inteleaga ca viteza ucide. Sper ca respectati parerea mea si nu incercati sa ma convingeti ca nu este asa.
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
1997, 1.6 16V, 90CP
- MM 05 PMD
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
A ti se respecta parerea, nu inseamna obligatoriu a ti se da si dreptate.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:05 |