Internet pe Iphone.., ..de unde si cum?
![]() ![]() ![]() |
Internet pe Iphone.., ..de unde si cum?
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Stai linistit ca nu mi-as asuma pentru nimic in lume raspunderea unei vieti omenesti. Sa raman dupa aia cu traume toata viata.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Draga Filip, esti prea ocupat sa arati cu degetul pacatele altora, insa ar trebui sa te apese mai tare pacatele tale. Doar oamenii mici se leaga de faptul altii fac grozavii mai mari decat ei.
This post has been edited by Diana: 30 Sep 2009, 15:18 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
Filip |
![]()
|
Perfect!
![]() This post has been edited by Filip: 30 Sep 2009, 15:24 |
--------------------
Renault
|
|
Diana |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(Diana @ 30 Sep 2009, 15:17) Draga Filip, esti prea ocupat sa arati cu degetul pacatele altora, insa ar trebui sa te apese mai tare pacatele tale. Doar oamenii mici se leaga de faptul altii fac grozavii mai mari decat ei. Am cam copiat la exaamene, injur foarte urat cand ma enervez, odata am aruncat o hartie pe jos, le-am spus alor mei ca ma intorc in juma de ora, dar m-am intors la 2 noaptea, am vrut sa calc un caine, tre sa ma spovedesc? ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
@Filip: Te-ai gandit la cei care au invatat tot timpul si s-au dus la examen, au scris, dar au luat o nota mai mica si nu au ajuns la liceul/facultatea la care visau sa ajunga pentru un bun crestin ortodox care bate tamtamuri in stanga si in dreapta a furat la examen si nu isi merita locul in care a ajuns?
Nu stiu la ce facultate vei ajunge, dar cu formule matematice presupun ca ceva Matematica/Inginerie etc Daca ajungi profesor cum e sa te prezinti in fata elevilor si sa o dai in diverse ca nu stii o formula banala? Daca ajungi sa proiectezi diverse structuri, cum e sa faci o greseala grava de care nu iti dai seama pe moment, dar care poate avea ca si consecinte prabusirea structurii si pierderea de vieti omenesti? Sau si atunci e prea putin grav ca sa nu poti dormi noaptea? Parca farisei li se spunea celor care bateau toba cu credinta lor nu? This post has been edited by bmwh548: 30 Sep 2009, 15:29 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Filip |
![]()
|
Diana, este clar ca avem gandiri diferite, asa ca este inutil sa incerci sa ajungi la vreun consens cu mine. Nu poti sa ma schimbi, asa cum nici eu nu am pretentia sa intelegi.
@bmwh548 - nu o sa devin profesor, nu o sa proiectez nimic, o sa devin inginer cadastral, si o sa ma straduiesc sa-mi invat bine meseria. Daca am trisat la examene, inseamna ca nu am voie sa dezaprob anumite comportamente si practici? Trebuie sa fiu de acord cu ce consider ca este rau? Eu nu cred. In fine, nu va contrazic. ![]() This post has been edited by Filip: 30 Sep 2009, 15:32 |
--------------------
Renault
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
hai sa nu o luam chair asa de tragic. In liceu desi am copiat la materiile putin importante (ex matematica, fizica la profil uman)la alea importante m-am straduit si daca nu am stiut nu am scris, asa ar trebui sa faca toti. si da am avut colege care nu stiau tabla inmultirii si au luat mult peste 9 la bac intrand la "fara plata". Acuma in facultate incerc sa retin esentialul. Sunt atatea lucruri care trebuie invatate incat nu te descuric si atunci selectezi ce e mai important iar restul le lasi naibii, mai copiezi etc. Acuma problema formulelor e chiar nasoala. Banuiesc sa zicem ca arhitect sau mai stiu eu ce inginer nu o sa trebuie sa proiectez o piesa intr-o ora, cu un supraveghetor langa mine.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Filip |
![]()
|
@Kog - ai perfecta dreptate (si nu zic asta ca sa-mi iau apararea, sunt un trisor ipocrit, faceti abstractie de mine). Competenta nu consta neaparat in cunoasterea pe derost a procedurilor, ci in aplicarea lor corecta.
|
--------------------
Renault
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
inca un topic care s-a dus dracu'...
era mai demult un topic "despre orice".. in care se putea abera pe marginea oricarui subiect (un fel de tweeter) so: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by skija: 30 Sep 2009, 15:43 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
kog |
![]()
|
io n-am telefon bengos cu net, da nici nu ma pot abtine sa nu postez...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Baai sa-mi bag plua
![]() ![]() ![]() Problema e ca vremea la care tre` sa apelez la cainii tineri pentru servicii adeca la pseudodoctori pseudoingineri pseudodascali care au facut scoala cu handsfreeul si cu copy paste a cam sosit si cand vad cata nestiinta si indolenta.... ![]() Ce grav ca tineretul canin nici macar nu stie ce nu stie.Sunt semidoctii perfecti. Au citit o jumate de articol pe net si cred ca stiu tot ![]() ![]() Singura alinare e ca la randul lor catelandrii vor beneficia de "serviciile" unei generatii mai inculte si mai incompetente ca ei |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Filip @ 30 Sep 2009, 16:41) Corect. Ca si exemplu, in anul 1 de facultate, la examenul de informatica mi-a picat un subiect in care trebuia sa scriu ecranul din norton commander. Ce dracu' eram chior?, nu-l vedeam cand deschideam norton-ul, la ce trebuia sa il invat pe de rost. |
--------------------
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(kog @ 30 Sep 2009, 15:46) Un N70 in stare decenta poti gasi pe la 120 ron. Dar oricum e un chin sa postezi pe Daciaclub de exemplu, chiar si de pe opera. Totusi se poate. @bion, mi-a mai descretit fruntea postul tau. ![]() This post has been edited by Filip: 30 Sep 2009, 15:54 |
--------------------
Renault
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Poate pentru ca primesti un telefon de la vreun amic cand esti prin oras si asta te intreaba: Ba' cum pisici era comanda aia sa formatezi partitia x in msdos etc etc... La care tu ii spui? Pai de unde dracu' sa stiu? Doar nu eram prost sa invat in facultate sa raspund la intrebari fara sa am calculatorul in fata.
bion: +1. Nu am varsta ta, dar gandim la fel. Si eu am o mare problema cand stiu ca ma duc la doctor si trebuie sa ii spun eu ce boala am si ce tratament sa imi prescrie, cand vad cum profesori de informatica sunt paraleli cu materia fara sa aiba cartea in fata si asa mai departe. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
@filip Bre aldeiubestecaii la cea am zis si la ce ai zis ar trebui sa cazi pe ganduri(vezi sa nu`ti rupi fun neuron ceva) si sa te incrunti .
![]() Da se pare ca la tine e ca Fericiti cei care ca Ulysse ![]() This post has been edited by bion: 30 Sep 2009, 16:14 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Filip |
![]()
|
Am inteles ce ai vrut sa spui, si ai dreptate. Insa abordarea m-a facut sa zambesc.
|
--------------------
Renault
|
|
Diana |
![]()
|
Un individ care copiaza din clasa a patra obtine note mai mari decat merita si intra la un liceu mai bun decat merita, dar in defavoarea unuia care a invatat cinstit si nu a copiat. Povestea este trasa la indigo si in liceu privind admiterea la facultate, dar individul care ii fura pe ceilalti pozeaza intr-un Crestin Ortodox. De aceea unii dintre noi privim cu dispret pe acesti hoti numiti Crestini Ortodoxi, cat si pe ceilalti hoti care ii pastoresc recte burtosii in sutana si patrafir.
Rusine lor! Rusine pe lumea asta, ca in Judecata De Apoi nici ei nu cred! This post has been edited by Diana: 30 Sep 2009, 16:13 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
Filip |
![]()
|
Diana, in teorie ai dreptate, insa in practica iar gresesti. Eu am intrat la liceu pe baza unui examen la desen, la care nu am trisat (nici nu cred ca aveam cum). De asemenea, la facultate n-am furat locul nimanui, am intrat la "cu plata" pe baza mediei de la bacalaureat (n-am copiat la bacalaureat).
Poti sa stai linistita, n-am distrus viata nimanui pana acum. ![]() ![]() This post has been edited by Filip: 30 Sep 2009, 16:22 |
--------------------
Renault
|
|
Diana |
![]()
|
Draga Flipper, stai linistit ca nu m-ai indignat mai tare decat te-au indignat pe tine cluburile!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
bion |
![]()
|
QUOTE(Diana @ 30 Sep 2009, 16:12) Un individ care copiaza din clasa a patra obtine note mai mari decat merita si intra la un liceu mai bun decat merita, dar in defavoarea unuia care a invatat cinstit si nu a copiat. Povestea este trasa la indigo si in liceu privind admiterea la facultate, dar individul care ii fura pe ceilalti pozeaza intr-un Crestin Ortodox. De aceea unii dintre noi privim cu dispret pe acesti hoti numiti Crestini Ortodoxi, cat si pe ceilalti hoti care ii pastoresc recte burtosii in sutana si patrafir. Rusine lor! Rusine pe lumea asta, ca in Judecata De Apoi nici ei nu cred! Asa fata mosului pe ei pe mama lor. Sfanta manie proletara ![]() De junghi sa aibe parte si de lance, De bata noduroasa si de spada, De palos zdravan, de carlig de cange, De ghiont cu ghioaga-n ghinturi ferecata, De sulita calita, de sageata, De furca, de tapina, de baltag, De hoti pandind la colturi de drumeag Sa-i hacuie, sa-i jefuie de punga, La beregati sa-i sangere putin, In beciuri de gheena sa ajunga Cei ce copiaza la examen ! ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Filip |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Diana |
![]()
|
Oops, Alydor a lovit sub centura!
![]() 30 Sep 2009, 17:33: Draga Flipper, si tu esti amuzant! Mai ales cand predici! Cu teoria stai foarte bine, cu practica insa sunt ceva probleme. This post has been edited by Diana: 30 Sep 2009, 16:33 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
Filip |
![]()
|
@Alydor - nu consider HTC mai prost decat Nokia, insa HTC nu este pentru mine (prea complicat).
PS: nu m-a lovit sub centura, ma lovea sub centura daca-mi tragea o zgarietura pe Dacie. Dar... de ce sa faci asa ceva? ![]() This post has been edited by Filip: 30 Sep 2009, 16:36 |
--------------------
Renault
|
|
Diana |
![]()
|
Flipper, mergi si spovedeste-te.
Gata pentru azi! Am plecat spre casa. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(ady77 @ 30 Sep 2009, 16:10) da ce mai sunt si alte zile ? ![]() ![]() ![]() QUOTE(Alydor @ 30 Sep 2009, 17:30) HTC-ul ala valoreaza cat doua dacii de-a lui ... Poate fac astia programul rabla si pentru telefoane... Dai o dacie si platesti avansul la HTC... Suma respectelor, Alydor bai sa moara papusa chichi,aveam un amic care avea n95 din naite sa se lanseze la noi romani,si el avea o dacie ca a lu filip asa. Era omu bazat costatelefonu mai mult ca masina ![]() This post has been edited by C@talin: 30 Sep 2009, 16:50 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.483 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 30 Sep 2009, 15:35) Aaaaa, imi rezerv dreptul de a-mi semnaliza intaietatea QUOTE(bucatzel @ 30 Sep 2009, 10:52) Si aici se pomeneste fix furatul ala de care vorbesc. QUOTE(kog @ 30 Sep 2009, 16:35) am avut colege care nu stiau tabla inmultirii si au luat mult peste 9 la bac intrand la "fara plata". Am avut doi colegi de facultate care numai ei si familiile lor stiu cum si-au permis sa se sustina financiar aia cinci ani de facultate. Noroc ca au intrat la facultate pe vremea cand se dadea admitere. Ca altfel, vreunu' ca tine le fura viitorul. Stiu cat de dramatic suna, dar asta-i adevarul. Asa ca poti sa micsorezi ciocu'. si nu mai fa atat pe lupul moralist, ca habar n-ai despre ce vorbesti. Si ca sa mai zic naibii si ceva on-topic. Nokia N900. Asta combina ce-i mai bun din toate lumile. - Most important. Are naibii tastatura. Sa vad eu propritarul de iphone care mai e in stare sa faca ceva dupa doua beri. - Pentru "adevarati". Are Maemo, adica o versiune de linux. Ceea ce inseamna ca poti sa-ti bagi nasul si sa faci modificari de soft cum te taie capul. - Pe scurt, poate tot ce poate Iphone-ul, are avantajele blackbery-ului, si toate astea la un loc. Pacat ca deocamdata e mai scump si decat o fost Iphone-ul la lansare |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 06:08 |