Au demisionat "PSD-ii" din Guvern.
![]() ![]() ![]() |
Au demisionat "PSD-ii" din Guvern.
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Asa si? Cu ce o sa-mi fie mai bine? Eu zic sa emigram... ultimu` sa stinga lumina!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da mi frica pe intuneric, pot sa stau cu lumina aprinsa?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
@Serje: Nu! Musai s-o stingi!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Vrea sa stea cu ea aprinsa "ca sa ne organizam".
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Serje |
![]()
|
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Stergem tabla istoriei o dam inapoi cu 140 de ani si o luam de la capat.
![]() Io ma duc sa-mi fac actele la Viena ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
nu se poate sterge threadul asta? ca mi-e rau si o sa vomit daca mai citesc ce se intampla prin tara
This post has been edited by kog: 1 Oct 2009, 15:47 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg cum nici acum, unul precum Marius, pe care eu il consider cerebral, poate sa mai "tina" inca cu Basescu.
Frate, trezeste-te la realitate, nu conteaza cine si ce zice, e treaba de bun simt. S-a dus dracu' si ultima farama de speranta cu nenorocitii astia. Nu vreau sa ma mai sacrific doar pt ca sa faca ei puIa mare. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca nu te-as cunoaste as zice ca lucrezi la stat ... in vreo agentie si castigi peste 5.000 lei.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tribunul @ 1 Oct 2009, 15:58) Sunt sanse mult mai mari sa castigi la privat peste 5.000 lei decat la stat. LE: La stat trebuie sa faci foarte multe compromisuri sa ajungi la veniturile alea. This post has been edited by ionutctn: 1 Oct 2009, 16:05 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi sa nu...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Serje |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 1 Oct 2009, 16:51) Eu nu inteleg cum nici acum, unul precum Marius, pe care eu il consider cerebral, poate sa mai "tina" inca cu Basescu. Io nu pot intelege cum cineva o putut sa "tina" vreodata cu bașescu, un betiv sa ajunga presedinte ... si dupa 5 ani de batjocura sa mai aiba sustinatori? Chiar in halu asta de prosti sunt prin romania si asa de multi? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
tribunule, si eu am crezut in basescu. Acum imi vine sa vomit in buzunaru' lui.
Am scris mai sus. Au mai fost lupte intre putere si opozitie. Dar de cand a aparut basescu asta, sunt adevarate maceluri. Asta nu e om, e diavol. Asta nu inseamna ca mor dupa pesedei, da basescu nu pupa vot de la mine, chit ca-l votez pe gigi becali. Ala macar atata poate, atata face. Da basescu-i diavolul pe Pamant. Astia-si dadeau demisia din Guvern, iar basescu se prinsese-n hora. Unde esti tu tepes Doamne Ca punand mana pe ei Sa-i imparti in doua cete In smintiti si in misei Si in doua temniti large Cu d-asila sa-i aduni Sa dai foc la puscarie Si la casa de nebuni. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
Cu cine votez?
Cu PD-L? Nu, ca au mai fost si n-au facut nimic! Cu PSD? Nu, ca si astia au mai fost si tot nimic n-au facut! Cu PNL? Poate, pentru ca Crin pare un tip OK, dar oamenii din jurul lui au mai condus tara si n-au facut nimic... deci NU! Cu PRM? Doamne fereste! Cu Becali? Nici atat! Cu UDMR? Nu! Motivele le stiti si voi! Cu Oprescu? Nu! Cine-i asta? Un medic!? O fi Romania "bolnava", dar nici chiar asa! Cu alt candidat independent? Nu! Cine mai sunt si astia? (o sa fie mai multi ![]() Concluzie: In ziua alegerilor o sa stau acasa si-o sa beau! ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 1 Oct 2009, 16:28 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Serje |
![]()
|
Ba PSD-ul o facut ceva ... ca sa aiba de unde fura
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Micutzu_BH @ 1 Oct 2009, 16:27) foarte bine, asa o sa voteze altii ptr tine stric la acest subiect, PSD-ul nu a invatat nici acum in ceasul al 11-lea, ca nu prea e "constructiv" sa te pui la contre cu base, .... au uitat de votul elor 322 de parlamentari, vot sanctionat negativ de catre popor acum vre-o 2 ani Ptr mine acum Base este prese4dintele care nu s-a lasat santajat, ce ati fi vrut sa faca? sa se lasea santajat? Restul pacatelor lui raman, dar in aceasta situatie nu a gresit cu nimic, poate data viitoare PSD-ist or sa vina cu solutii la o astfel de pba si nu cu santaje |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Din pacate au demisionatce cei ce mai aveau o farama de democratie in sange. Se alege praful de democratia noastra .
|
--------------------
-
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(tarzy @ 1 Oct 2009, 17:54) ...poate data viitoare PSD-ist or sa vina cu solutii la o astfel de pba si nu cu santaje Mă scuzați că mă bag în seamă: care problemă? Că i s-a pus pata lu' marinelu', pardon, marinalu' pe Nica? ![]() QUOTE(CGDBZ @ 1 Oct 2009, 17:56) Din pacate au demisionatce cei ce mai aveau o farama de democratie in sange. Se alege praful de democratia noastra . Matale despre ce film povestești? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
@cgdbz Nepoate si unii si altii adeca FSN aveau SANGE PE DEMOCRATIE ORIGINALA(1989.1990)
![]() Dragose nu te fa ca nu pricepi. Marinalu` vrea sa fie sigur ca mai apuca cinci ani de carne moale ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Nu fac parte din nici un partid , nici nu am facut si nici nu o sa fac parte, un lucru stiu , pdl-ul nu a facut decat rau in tara asta
|
--------------------
-
-
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
E, prosti gramada om fi daca mai apuca asta un mandat. Io nu-l mai suport. Sa-mi spuna cineva ce-a facut in afara de-a sacrifica tara pentru bataliile lui politice.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
a duso pe fiisa la bruxeles....sau e strasbourg......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
@tarzy: Si pe cine sa votez? Raul cel mai mic? Care-i ala? As tinde sa cred ca e Crin, da` poate ma-nsel! Sincer, as fi vrut sa-l votez pe Duda, da` daca s-a retras... (Nu, nu sunt regalist sau monarhist!) Vazand ca foarte multi romani l-au placut pe Obama (pentru felul in care isi tinea discursurile) a crezut ca si in Romania sunt multi intelectuali, da` s-a dovedit ca suntem o tara de "manelisti" (fara nici o aluzie la genul muzical).
La noi e votat cel care da cea mai buna/mare pomana electorala. Pacat, in tara asta chiar s-ar putea face multe, da` n-ai cu cine... niste "tarani"! This post has been edited by Micutzu_BH: 1 Oct 2009, 17:31 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Te inseli. Gigi becali le-a dat case, iar primarul le-a dat cate 1 000 000 pentru bautura. Na ca l-au votat pe primar.
![]() Din pacate, d-aia suntem condusi in halul asta. Ca voteaza astfel de oameni. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.723 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
vroiam sa`mi scriu si eu parerea, sa`mi vars amarul. cand sa apas pe taste am realizat ca imi e scarba. ciudat totusi...toata lumea ii stie de jigodii dar nimeni nu face nimic...toata lumea vorbeste vorbe goale la tv, p eforumuri, in pauzele de masa de la scarbici.
eu astept cu nerabdare ziua cand om iesi toti pe strazi si ii vom arde pe rug pe gunoierii astia numiti politicieni. bafta?... |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
bion |
![]()
|
Desi o sa starnesc un val de NUUUUU cred in continuare in valoarea unei monarhii constitutionale.
![]() ![]() Ce consat cu tristete e ca actuala clasa politica a distrus increderea populatiei in ideile de politic si implicit de democratie. Pana la dictatura nu ma isunt multi pasi si culmea ca ar fi salutata de f. multi ca o salvare din marasm. Fals si grav ![]() Din pacate la gradul actual de indoctrinare ca sa nu zic indobitocire a romanilor ce visez eu e aproape utopic. ![]() 521px_Kingdom_of_Romania___Big_CoA_svg.png ( Size: 236.75k ) Number of downloads: 152 This post has been edited by bion: 1 Oct 2009, 17:50 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(psychoo @ 1 Oct 2009, 18:33) vroiam sa`mi scriu si eu parerea, sa`mi vars amarul. cand sa apas pe taste am realizat ca imi e scarba. ciudat totusi...toata lumea ii stie de jigodii dar nimeni nu face nimic...toata lumea vorbeste vorbe goale la tv, p eforumuri, in pauzele de masa de la scarbici. eu astept cu nerabdare ziua cand om iesi toti pe strazi si ii vom arde pe rug pe gunoierii astia numiti politicieni. bafta?... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
@bion: Iti dau dreptate! Ne-ar prinde bine o monarhie constitutionala nu politicienii astia de doua parale. Si ca sa fac niste valuri mai mari sa stiti ca imnul actual, "Desteapta-te romane!", ar trebui schimbat. Mai jos aveti un exemplu; ascultati versurile, cu atentie, si apoi dati cu paru`.
This post has been edited by Micutzu_BH: 1 Oct 2009, 18:03 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 00:59 |