RESPECT POLITIA ROMANA, cu asa profesionisti ma simt protejat
![]() ![]() ![]() ![]() |
RESPECT POLITIA ROMANA, cu asa profesionisti ma simt protejat
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
baaaai deci faza cu pistolu e priceless
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Faza cu pistolul mai e cum mai e... dar burta luata de mascatul ala plonjat pe piatra cubica ?!
![]() "Bah sa aveti grija cu pistolul, da? " ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
pistolu`, ba, pistolu` ...
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
toate ca toate... dar eu zic ca era un prilej bun de antrenament... motive aveau
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Filmu ca filmu dar comentariul lui Jack Daniel's nu il remarca nimeni? Comentariul e savuros de-a dreptul
![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca pana si suporterii croati s-au p...at pe ei de ras! Cand au vazut ca nu au cu cine sa se bata! Era inegala batalia! Ei cu sticle iar gaborii cu pistoale si bastoane!
![]() Ii macelareau pe gabori! Eu, numai suturi in kooor le dadeam gaborilor pe care ii prindeam! Asa, la umilire! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
da...ce curajos esti...dupa aia tot ziceai intr-un final "bah ai grija cu pistolul ala"
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Iures ... am ras cu lacrimi
![]() poate se descarca pistolul ala ... |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.337 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mama... interventia rapida... unul se impiedica... unul isi pierde pistolul.... mama astia ne apara...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Tin minte si acum cand a fost un scandal planificat prin liceu si a fost anuntata Politia cum i-au saltat pe baieti inainte sa inceapa..erau in civil,se invarteau printre masini,mi s-au parut mie cam multi insi bine facuti pe acolo,dar na,n-am banuit, si la un semn pac toti agresorii,cam 10 la numar erau intinsi pe jos,pe masini,etc..unu' n-a scapat
![]() dar na,asta era in Bucuresti ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
bai ca in filme cu prosti!am vaz acum la stiri ca au arestat totusi 90 de croati!nu stiu daca in piata....cred ca la stadion....ca in piata .................nu am cuvinte
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Adevarat film cu prosti
![]() This post has been edited by $$ilvviu: 2 Oct 2009, 17:55 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
astia daca nu se fac de ras, impusca oameni nevinovati si scapa nepedepsiti.
ei sunt cei cu legea in mana si noi ne stergem cu mana la fund(a se citi c u r ). POLITIA ROMANA ... SIGURANTA SI INCREDERE |
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
o alta arestare a unui infractor deosebit de periculos a celor care traiesc din banii munciti de noi, si asa ne si respecta.
BRAVO BAIETI. TINETI-O TOT ASA..... 2 Oct 2009, 19:58: This post has been edited by bogdan_bok: 2 Oct 2009, 19:58 |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
rtBK |
![]()
|
ce a uitat sa spuna autorul ultimului articol, este ca in filmuletul cu motociclistul, respectivul a evitat cateva bariere de control si teroriza localitatea. Nu mai tin minte daca motocicleta era inmatriculata sau nu. A fost la tv discutat pe larg acest subiect.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
sa stam stramb, sa ne uitam la filmuletul indicat de tine, si sa judecam drept
de smecheri dinastia pe 2 roti e plina lumea, cand li se infunda incep sa se tanguie, daca mai pot clipul poate fi socant pentru unii, dar face parte din viata reala, pe care vitezomanii uneori nu o constientizeaza ca sa fiu ontopic, oricine se poate impiedica in alergare, macar mascatul ala a stiut sa plonjeze si nu a venit ca berbecul in cap mai rusinos e faptul ca celalalt si-a pierdut pistolul This post has been edited by daniel4ro: 2 Oct 2009, 20:28 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Plonjonul se poate intampla oricui, mai putin celor cu fundu' mare, care ghici, nu alearga!
In schimba faza cu pistolul scapat e dementiala: Pistolu' bah pistolu! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Alergati si voi in bocanci cu talpa de plastic pe piatra cubica si veti intelege de ce sa imprastiat carnatul. Faza cu pistolul e de toata jena ma mir sa fi ramas in acelasi post dupa aceasta intamplare.
Iar sa opresti o motocicleta in mod brutal prin accidentare in mod voit mi se pare un act de inconstienta. This post has been edited by Muratu: 2 Oct 2009, 21:03 |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
motorul era inmatriculat dar numarul a sarit la impact.
dar totusi nu poti fii stapan pe viata cuiva pentru ca nu opreste la semnal. daca in locul motorului era un camion tot asa il opreau? oricum de unde sunt acum, nu mai pot sa faca astfel de abuyuri si vatamari. poate fac altii cu ei cand le arunca sapunul. |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ceva concret?
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
rtBK |
![]()
|
ia vezi aici respect
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
actionand conform devizei "multa minte nu se cere, prost sa fii sa ai putere", politia romana. Servilism si Incompetenta.
![]() astora le spunea basexu acum vreo cateva zile sa puna mai repede mana pe pistol... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sau uitata si ei la tv cum fac politisti americani,da nu lea iesit
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Iti face semn Garcea, opresti!
Nu opresti, se poate termina rau, si iti asumi asta. Orice tampenie ai facut, mai bine opresti si incerci sa o dai la pace. Daca fugi de ei, s-ar putea sa isi puna ambitia cu tine si aia nu e bine, fie ca mergi cu moto, masina, excavator sau avion. This post has been edited by dizzy: 3 Oct 2009, 07:50 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Astea sunt vremurile.
Toti golanii se cred mai presus de lege... |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 18:33 |