DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Transalpina a murit !, Lucrarile la drumul peste Paring se apropie de fina

gotty
post 7 Oct 2009, 09:43
Post #61

fagocer™ haituit

Group: Members
From: oriunde vreti voi....

si daca eu vreau sa fac drumul cu masina,care e problema?pana acum nu am fost acolo pentru ca masina nu ma ajuta si alta nu am de unde sa iau...m am saturat de lupi din astia care se bat cu pumnu'n piept ca ei nu fac gunoi,ca ei merg doar cu viteza legala ca blabla...

mai lasati o ca macane!

ati luat vreo masura pana acum sau urlati la luna si va considerati nedreptatiti?era cineva mai sus care se simtea oripilat de unu' care asculta manele pe transfagarasan(nici acolo nu am ajuns din pacate)...s a dus la el sa l roage sa dea muzica mai incet?

romanu's a nascut si o sa moara victima!

This post has been edited by gotty: 7 Oct 2009, 09:44

--------------------
Private Spice Member
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vis-a-vis
post 7 Oct 2009, 09:51
Post #62

DaciaClubber

From: Bucuresti

Dupa 2 directe-n mufa primite de la un cocalar iti zic eu ca-ti trece subit civismul radmasa.gif

Si chiar daca nu-ti vine sa crezi, cand am mers noi astia de pe forum cu bicicletele, ne caram gunoiul in rucsac pana acasa wink.gif
Iti zic eu ca intre 10 insi civilizati, al 11-lea se da dupa ei, oricat de meltean ar fi wink.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
CGDBZ
post 7 Oct 2009, 09:52
Post #63

Membru autentic

From: BZ

Mersul pe jos , frumos , eu sunt iubitor de munte si practic dar asta nu inseamna ca sunt impotriva modernizarii drumurilor,fie elle si in creerii muntilor . Nu stiu cati dintre cei ce nu sunt de acord cu astfaltarea acestui drum ati fost cu adevarat pe munte fara masina .
Cam la asa ceva ma refer :

This post has been edited by CGDBZ: 7 Oct 2009, 09:59

Attached thumbnail(s)
Imag199.jpg ( Size: 343.22k ) Number of downloads: 366

--------------------
- - -
+
gotty
post 7 Oct 2009, 09:56
Post #64

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

@vis:pe mine nu ma chinuie civismul,ma adaptez oriunde,dar nici nu strig in gura mare cat de mult sufar!

sunt perfect de acord ca spiritul de turma functioneaza si in sens pozitiv nu numai negativ.

--------------------
Private Spice Member
+
Avani
post 7 Oct 2009, 10:06
Post #65

Membru autentic

From: Capitala gri

@corbex: chill man, nu a taiat nimeni toti copacii de pe munte sau ti-a pus asfalt pe carari pietonale.

S-a asfaltat un drum de acces, care-i baiu` ?!?... Strica putina civilizatie ?
In timp vom vedea ce fel de lume va ajunge acolo. Nu va place tara asta ?.. migrati fratilor, mergeti afara sa faceti curat prin curti la oameni, sa ingrijiti batranii sau sa culegeti capsuni.

Sunt doua tabere pe topicul asta.. alora care le convine drumul asfaltat si celor care sunt ORIPILATI de-a dreptul de nesimtirea guvernului de a asfalta un drum care, culmea nu prea ajuta pe nimeni. Ca nu stiu cate orase nu au centura, ca sunt drumuri judetene cu gropi.. ca de ce nu s-au asfaltat alea si s-a asfaltat o poteca pe munte ??... niciodata nu o sa-i poti multumi pe toti.

Cine vrea as faca muntele la picior, in continuare o poate face, sunt o multime de trasee unde ursul te poate alerga in voie. Vrei cu bicicleta sau cu ATV-ul, repet, sunt o multime de locuri unde civilizatia nu a patruns. Si mie imi place sa ma duc la munte sa miros aer curat si rece, nu miros de mici si pulpe. Si mie imi place sa merg in padure sa aud frunzele fosnind la baza pomilor si nu manelele din nu stiu ce masina... dar asta nu inseamna ca trebuie sa traim ca acum 200 de ani !!!

Nu va mai plangeti ca a murit Transalpina, eu acum as spune ca s-a nascut.

Tara asta e a tuturor iar guvernul trebuie sa faciliteze accesul TUTUROR in astfel de locuri.

Pentru cei ce cred ca pamantul le apartine sau ca pomii unde au inscriptionat cu un briceag A+A = LOVE... va inselati amarnic.

Nu pot totusi sa ascund adevarul si anume, ca natura (fauna/flora)asa cum este ea din zona Transalpinei va avea totusi de suferit.

Haideti sa ne bucuram impreuna de bogatiile acestei tari, ca suntem romani si traim in Romania !

--------------------
. . .
Think forward !
+
OAP
post 7 Oct 2009, 10:12
Post #66

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(argon @ 6 Oct 2009, 12:32)
Titlul e gresit, Transalpina a inviat datorita acestui drum. Cui nu-i convin semenii sai sa puna bani deoparte si sa-si cumpere tara lor, unde sa faca ce vrea.
*

Ba da da-ma naibii...citeam si io apatic topicul asta si dintr-o data ma enervez...la afirmatiile de mai sus....in primul rand Transalpina e chiar acel drum...deci nu poate drumul sa se invie pe el...e un nonsens...iar pe de alta parte nu cred ca tre` sa suport semenii astia cazuti din copac, niste cocalari imputiti care vin la munte cu maneaua in bot si gratarul in portbagaj...in alta ordine de idei o sa se aleaga praful de toate locurile frumoase din tara asta...nesimtirea e la ea acasa..

QUOTE(driverx @ 6 Oct 2009, 12:51)
De gura esti bun,

+1

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
CGDBZ
post 7 Oct 2009, 10:13
Post #67

Membru autentic

From: BZ

aplauze.gif Avani

This post has been edited by CGDBZ: 7 Oct 2009, 10:17

--------------------
- - -
+
driverx
post 7 Oct 2009, 10:15
Post #68

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(Avani @ 7 Oct 2009, 11:06)
....

Nu pot totusi sa ascund adevarul si anume, ca natura (fauna/flora)asa cum este ea din zona Transalpinei va avea totusi de suferit.

...
*

Pai fix de asta se ingrijoareaza cativa de pe aici, dupa care altii se gasesc sa zica ca ingrijoratii is nemultumiti oricum, ca nu le trbuie dram de civilizatie, sau ca fug de propriul popor.

In rest, cel putin eu ma bucur. Asa de mult incat sunt sanse mari sa fiu pe acolo in weekend. biggrin.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
3 Pages < 1 2 3
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 16:45
Forum Renault