Becuri Solenza, halogen
![]() ![]() ![]() |
Becuri Solenza, halogen
solenzaxjg |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|||
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Dintre becurile clasice, normale, destinate autovehiculelor cu instalatie electrica de 12 volti, 55/60W este maximum din pacate. Doar pe 24V am gasit becuri de 80 sau chiar 100W. Deci... asta e.
|
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu din păcate, ci conform legii. De găsit găsești si mai mari ca putere, dar sunt ilegale, și riști să arzi blocul de lumini.
Mă îndoiesc că asta îl va împiedica pe amicul cocalar, ce vrea lumini albastre, deasemenea ilegale. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
Deci sa pun bullix deaela de 55w sau 60w sa nu ard blocul asa
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu cumpara porcariile alea. Crede-ma
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
xp power si va multumeste pe deplin , eu sunt multumit chiar foarte multumit si bate la fund pana si becurile de 80-100W.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Subscriu la prima parte din ce a zis djasu82... la a2a (faza cu becurile de 100w) nu stiu ce sa zic, pt ca nu am avut asa ceva.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
http://www.autoaccesorii.ro/search?category=0&cauta=h4
http://ezone.com.ro/becuri-auto-osram-becu...711ef02caf2cff1 http://www.pieseautoshop.ro/advanced_searc...61244bb0659e484 http://www.osram.ro/osram_ro/Profesioniti/...AKER/index.html http://www.philips-shop.ro/1830.c.html http://www.tuning100.ro/search.php?cauta_categ=195&cauta=h4 |
--------------------
...
...
...
|
|
Iulikk |
![]()
|
george_scala_2004 Sa-ti dea Dumnezeu sanatate... am gasit H11 galbene
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
astea ?
http://www.tuning100.ro/products.php?id=3766 ![]() sau astea ? http://www.instalatiixenon.ro/produse/164/...isplayInfo.html http://www.unindo-asia.com/accesorries/MTEC.htm This post has been edited by george_scala_2004: 6 Oct 2009, 15:21 |
--------------------
...
...
...
|
|
Iulikk |
![]()
|
Cele de la tuning 100. Am vbit cu baiatu, a zis ca sunt de 55W (cat sunt si astea din fabrica).
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
succes,
|
--------------------
...
...
...
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
insfarsit a gasit si iulik becuri
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
montati 55 w peste nu se stie ce probleme vor apare . Cum am spus sunt foarte multumit de xp power 55-60w.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Iulikk |
![]()
|
Dap, de acord cu tine, daca te referi la acele h11, ele sunt de 55w.
Neseriosi astia de pe tuning100... au zis ca ma suna azi... dar am cam luat teapa... le-am trimis mail ca am anulat comanda. Incerc la aialalti. This post has been edited by Iulikk: 7 Oct 2009, 19:34 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Au ajuns becurile. Total: 62 de lei cu tot cu transport (prin fan-curier)... cat un bec philips de pe aspad.ro
Am atasat si poze. Diseara am sa le montez si am sa fac si o proba. Din cate am vazut pana acum... becurie au o tenta usoara de galben-violet asa... This post has been edited by Iulikk: 9 Oct 2009, 15:33 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
chiar nu inteleg pt ce vrei asa mult galbene
![]() sa le porti sanatos ! ![]() eu am halogene albastre si nu sunt chiar asa rele cum am auzit... le am cam de 1 an si sunt multumit btw : mi se tot arde becu pe stanga (faza scurta) ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Iulikk |
![]()
|
Astea galbene sunt special pentru conditii de drum grele (ceata, ploaie, ninsoare, cutremur etc etc). Lumineaza mult mai bine drumu decat alea albastre... care nu lumineaza asfaltu ud absolut deloc (iti zic din experienta proprie pentru ca am avut).
Le-am montat. Aveti poze atasate. Andrei... nu vrei si pentru proiectoare becuri albastre? Ti le dau pe ale mele cu 30 de lei cu tot cu posta. Le-am folosit 2 saptamani, nu este atins becul deloc deloc. Am sa pun topic la bursa. In primele 2 poze aveti diferenta intre un bec d-ala albastru H11 si unul d-asta care l-am cumparat acum. La pasager e becu nou, iar in dreptul soferului este becul albastru. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
Ce iti lumineaza pe oglinzi?
![]() |
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
La proiectoare am si eu becuri galbene. Pe ceata si ninsoare noaptea am fost nevoit sa merg numai in proiectoare, cu faza scurta nu vedem mai departe de botul masinii. Lumina galbena este mult mai "eficienta" in conditii nasoale.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
Ok ms pt raspuns. am crezut ca ceva leduri care se aprind pe pozitii
![]() |
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu-s asa de cocalar
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Pt voi lumina albastra nu e obositoare? Eu stiu ca ochiul se obisnuieste cel mai bine cu o lumina cat mai apropiata de spectrul solar, adica si neonul devine obositor daca citesti prea mult sau lucrezi sub lumina lui....
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pentru mine, lumina albastra nu este obositoare, este doar inutila
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE 4100K has been proven through tireless independent research by the Germans, Japanese, and Americans to be the most functional, truest white and thus the brightest possible color temperature http://www.intellexual.net/hid.html |
--------------------
...
...
...
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Bun, deci unii chiar au studiat. Eu mai mult pe pielea mea am simtit (lumina de neon si cea albastra- pt scurt timp) ...De asemenea , bordul albastru e obositor, cred ca nu doar pentru mine. Nu stiu daca sunt multe firme care fac lumina de bord albastra.....Ma rog, fiecare isi pune ce ii place....
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut, am si eu o intrebare, dar am zis sa nu mai deschid alt topic. Unde pot sa gasesc niste becuri pentru tabloul de bord ca am intrebat pe la toate magazinele de piese auto dar nu am gasit. Au doar unele cu aripiare dalea mai mari, gen dacia 1310.
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
augustin87r |
![]()
|
tot la magazinele auto. Cauta la mai multe magazine. O sa le gasesti si cu soclu si fara....
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:19 |