Becuri Solenza, halogen
![]() ![]() ![]() |
Becuri Solenza, halogen
iuliano_smile |
![]()
|
||
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|||
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
Iulikk aici te pot contrazice cu becurile albastre in proiectoare ca nu vad bine chiar din pacate vad super mi-am pus si eu dar is multumit de ele chiar si pe ceata cand le-am folosit si pe timp de noapte sa vad cum bat.Vad super kk apai eu nu stiu ce becuri ai avut tu dar mie imi place cum bat si cum vad in toate condtiile meteo de pana acuma chiar si pe ploaie
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Oke. Sa te bucuri de ele si sa te tina mult si bine. Eu am avut d-alea de la piese auto pe la 25 de lei setu. Oricum dupa ce am trecut pe Philips Xtreme Power la faruri si becuri galbene la proiectoare, numai pe astea ma voi axa. Deocamdata au 20k km philipsurile si inca merg daca ma mai tin inca pe atat si-au scos toti banii, precizez ca eu si daca merg 2 km, aprind farurile
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
Nu zic ca nu sunt bunele cel galbene dar prima data cand ai zis ca cele albastre nus sunt bune am vrut sa nu imi mai i-au dar dupaia tot mi-am luat.Ms
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe faruri poti pune fara probleme de la Philips chiar si Blue Vision , dar pe proiectoare este recomandat sa pastrezi o nuanta cat mai spre galben . Asta o indica studiile si fizica , iar daca tie iti place sa pui albastru si pe proiectoare , este doar o chestie de gusturi si nu un argument bun .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
Stiu marius80_eugen nu zic ca cele galbene nu sunt bune dar chiar acuma in zilele astea am fost pe ceata densa si vad superb astea care mi le-am pus gusturile nu se discuta.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
si pe timp de ceata nu mai faci nimic cu becuri albe sau albastre devi chior si esti pasibil de a produce accidente.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
djasu82 chiar acuma am fost pe ceata densa cu becuri albastre si nu s-a produs nici un accident si chiar ii ff vizibila si masina dar si te ajuta la drum.Oricum gusturile nu se discuta
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Are ceva daca pun pe semnalizarile laterale w5w albe? Stiu ca nu-i legal si bla bla... da' m-am saturat de pata aia portocalie
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce mai intrebi daca tu asta aid e gand sa faci ?
Albul ala nu va indica nimic . Noapte cand era galben si in fata si spate si lateral mai intelegeai ceva , dar asa , fa-le albe si apoi intr-o luna o sa le schimbi . Cred ca acele becuri sunt singurele lucruri de pe SLZ care nu au deranjat pe nimeni , nu se ard la fiecare 2 luni si arata decent , deci era normal ca deranjeze pana la urma pe cineva si sa le transforme intr-o tiganeala ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Iulikk |
![]()
|
Am inteles. Se gasesc prin comert niste becuri care sa fie argintii, dar sa lumineze galben? Asa am semnalizari in fata acum, dar w5w nu am gasit pana acum....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
risti pe barba ta cum s-au pus astia cu raru mobil peste tot si trag orice dacie pe dreapta pentru verificari de itp riscul e sa cazi si tu in plasa si pe langa amenda de 300 de lei mai dai si pentru talon 150 de lei.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pai, daca becu lumineaza galben, cu ce deranjez pe restu?... hmmm Am trecut de ITP cu becurile astea, nu a zis ala nimic de ele....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Doar cele W21Y de la Philips adica pt semnalizarea mare sunt asa si costa 50 ron setul de 2 bucati . In rest , ai putea cauta cu leduri pt semnalizarea laterala , care cu siguranta sunt albe si lumineaza galben sau alta culoare , dar ai de cautat .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Iulikk |
![]()
|
Daca pun led, nu o sa bipaie mai repede semnalizarea ca si cum ar fi un bec ars?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Becul de la plafoniera ce dimensiuni are? Nu am acces la masina pana duminica (de accea va intreb, pt ca nu am cum sa masor; deci nu dati cu pietre), dar vreau sa cumpar maine un bec pt ca asta s-a ars.
Are 35mm cumva? http://www.trptruckandtrailerparts.com/ima...rp_t0878006.jpg This post has been edited by Iulikk: 10 Dec 2009, 20:29 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Lateralele mici nu influienteaza cu nimic viteza de semnalizare . Eu nu am observat ca cele mari de 21 de w ar influenta , dar paote a mai incercat cineva . Eu tin minte ca la schimbarea unui bec pe spate , nu s-a modificat viteza semnalizarilor .
Becul de plafoniera il poti inlocui cu unul cu 3-4 leduri , dar si cu o placheta cu 10 sau mai multe leduri , in functie de puterea acestora . NU te agita sa pui o plafoniera prea puternica , pt ca ledurile lumineaza mai mult punctiform si in loc sa vezi mai bine in spate , te orbesc in fata si in spate tot nu se vede nimic . In spate poti sa mai pui o plafoniera si asa se rezolva problema . Ai grija cand umbli la becul de la plafoniera , ca este nebunie ! Becul este lunguiet , cu alimentarea in laterale , nu este W5W sau ceva de genul ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Am cumparat si eu 2 inlocuitoare de w5w pe LED
pozitie_LED.jpg ( Size: 289.31k ) Number of downloads: 285 Le-am tinut pe masina maximum 1 saptamana deoarece lumina lor oricat de frumoasa si alba ar fi, in combinatie cu farurile care bat putin galbui (philips extreme power), nu se vad prea bine. LED-urile astea imi par chiar cu o tenta de albastru desi daca nu aprind farurile... imi par albe. In plus mergeam cu teama sa nu ma opreasca vreun cap de creta sa ma intrebe de sanatate... W5W clasic rulz! This post has been edited by bnedea: 12 Dec 2009, 02:01 |
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
Iulikk |
![]()
|
Cumpara blue vision. Exact la aceiasi problema o aveam si eu, dar mi-am luat blue vision cu 15 lei pt pozitii si acum se vede frumos.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:09 |