Vine iarna!, Pregatiri iarna 2009
![]() ![]() ![]() |
Vine iarna!, Pregatiri iarna 2009
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Multumim de asemenea Bioane. La fel cum doresc mielului domniei voastre un Paste Fericit...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
A venit iarna!
![]() Azi, prima ninsoare. In oras, e drept doar lapovita, in schimb dealurile din jur sunt albe pana jos... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alydor |
![]()
|
a inceput urgia si in bv...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
MojoGaby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 26 March 09 ![]() |
Da...e un frig in Bv...Dar mie imi place ca miroase a iarna!
This post has been edited by MojoGaby: 13 Oct 2009, 18:57 |
--------------------
Dacia Berlina
1310
1998
|
|
Alydor |
![]()
|
mie imi place sa miroase a iarna intre 22 decembrie si 3 ianuarie... in rest prefer sa fie vara...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
In Bucuresti doar bate vantul si cativa stropi de ploaie.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Pregatiri de iarna? Tocmai ce mi-am luat la purtat depresia...
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
pe mine m-a luat dracu azi. Dimineata la 5 ploua si era vant puternic. Inca din primele momente ale incursiunii mele in acest deja faimos cod galben am abandonat umbrela intr-un sant
![]() Deci ma asteapta inca o zi frumoasa. Ai lov neitchur! ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
deocamdata partea de sud si brasovul mai asteapta ninsoarea/ ploaia poate mai tirziu e mai nasol prin vest si centru ,
This post has been edited by bygy007: 13 Oct 2009, 19:25 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Alydor |
![]()
|
eu ma uit pe accuweather... sunt mai exacti in prognoza decat astia de la noi.... http://www.accuweather.com/world-forecast....BRASOV&metric=1
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(Alydor @ 13 Oct 2009, 18:49) Multumim de asemenea Bioane. La fel cum doresc mielului domniei voastre un Paste Fericit... Suma respectelor, Alydor paste.jpg ( Size: 105.88k ) Number of downloads: 237 Ceva in genul?... |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Alydor |
![]()
|
tu ai zis-o ....
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Singura fiinta fericita azi prin timis cred ca a fost inginera sovietica (aia din avatar)care tropaia in vant si ploaie . Cred ca vremea asta ii aminteste de meleagurile de unde tribu` ei isi are obarsia.
4 grade C termometru din curte ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Nah. Eu numa' am cenzurat-o
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io am add-on forecast la firefox
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
bion |
![]()
|
Dom`le mielul trebe belit
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Alydor |
![]()
|
io am 6.4 grade in termometru de afara...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
kog |
![]()
|
io am 24 in camera ca am facut ceva foc
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
la mine la etaju 2 afara am 8 grade , in balcon 20 si in casa 24,1 si 48% umiditate, la voi in brasov e innorat dar nu ploua , de curiozitate ai intrat pe link ?
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Alydor |
![]()
|
pai eu nu stau chiar in bv... stau la vo cinspe kilometri de bv... si aci ploo...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
ianacosti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 6 August 07 From: Brasov-Campulung AG ![]() |
Cea mai apropiata de adevar temperatura o dau cei de la inmh.ro.
Se actualizeaza din ora in ora. De exemplu acum la Balea sunt -6. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005
- BV 78 EDM SEAT TOLEDO NH 1.2 TSI 105 CP 2014
EX. DACIA SOLENZA 2005 |
|
kog |
![]()
|
io am bag la somn sa fiu pregatit sa ma iau cu vremea de gat maine la 5 a.m.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
ianacosti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 6 August 07 From: Brasov-Campulung AG ![]() |
Eu incep munca la 9 si pana la munca fac 10 min pe jos si
2 minute cu masina asa ca mai stau. Ma duc sa desfac o cutie de Skol. maine iau masina la munca ca mi s-a stricat umbrela. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005
- BV 78 EDM SEAT TOLEDO NH 1.2 TSI 105 CP 2014
EX. DACIA SOLENZA 2005 |
|
kog |
![]()
|
multumesc, la fel
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
bygy007 |
![]()
|
pai cam toate datele sint luate de catre agentiile meteo din diverse statii meteo online sau cele care sint legate la reteaua europeana
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
raspuns la benzinarii: "nu avem domne lichid de spalat geamul pentru iarna...de unde sa stim noi ca vine iarna asa de repede?"
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Alydor |
![]()
|
pai daca nu asculta radio... nu se uita la teveu... e mai importanta barfa si ce a facut vecinu' de la doi cu vecina de la patru, si ce matracuca si-a mai tras-o cu nush ce vedeta...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(axabrt @ 12 Oct 2009, 14:51) Azi la ora 18:00 erau 8 grade in bucuresti, deci slabe sanse sa fie asa multe in dec. QUOTE(psychoo @ 13 Oct 2009, 22:36) raspuns la benzinarii: "nu avem domne lichid de spalat geamul pentru iarna...de unde sa stim noi ca vine iarna asa de repede?" ![]() incearca la hiper market-uri. Din cate vad s-au aprovizionat bine de tot. De la benzinarii cumpara toata lumea, si plateste si aiurea adaosurile comerciale nesimtite practicate de benzinari. Am mai vazut eu 3 litri de solutie 15 lei... lasa domne' ca si aia la bidon de 5 litri cu 10 lei, nu o ingheta asa repede. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
bygy007 |
![]()
|
nu cred ca vor scadea asa repede temperaturile , orcum se poate adauga in cel de vara ceva alcool tehnic
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 05:50 |