Vine iarna!, Pregatiri iarna 2009
![]() ![]() ![]() |
Vine iarna!, Pregatiri iarna 2009
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
nu ca nu gaseste ecologic si creste pretul.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
chestia aiai eftina de la carrefour metro si altele...e cea mai buna...... eu sunt mai unghie in gat si din 5 litri de solutie fac 8 litri de strpgel amestect cu apa....... ca in bucuresti nu am -30 de grade.....
alea mai profi...cam pateaza vopsiaua..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Alydor @ 15 Oct 2009, 23:09) fa nene merced o investitie de 0.3 ron si cumpara un ou... pe care il bagi in radiator. Daca nu vrei sa cumperi o solutie din aia de astupat gaurile de la radiatoare Leak-nush-cum.... ca aia e mai scumpa... Suma respectelor, Alydor Mi-e ca dau in alte belele cu ou, am mai zis. De solutii nu mai zic, am vazut motoare defectate in urma folosirii acelor solutii, care s-au depus prin blocu' motor in loc sa astupe radiatoru' si au impiedicat circulatia apei. Astept sa vina unchi-meu de la Medgidia cu radiatoru' lui vechi si-l pun p-ala, cica ar fi infundat, dar se rezolva cu o inmuiere in detartrant. ![]() This post has been edited by Merced: 16 Oct 2009, 13:17 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Alydor |
![]()
|
si faci sita din el dupa actiunea detartrantului...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
un fleac...l-au ciuruit.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca e sa aiba pori fac sita, dar oricum nu-l mai folosea nimeni deci...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Merced |
![]()
|
Fii fericit ca la tine nu doare.
![]() This post has been edited by Merced: 16 Oct 2009, 18:18 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
Daca ne permiteti, fii sau fi?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Merced |
![]()
|
Cum am scris.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
Corect.
Present eu sunt tu ești el/ea este noi suntem voi sunteți ei/ele sunt Past (perfect compus) eu am fost tu ai fost el/ea a fost noi am fost voi ați fost ei/ele au fost Imperfect eu eram tu erai el/ea era noi eram voi erați ei/ele erau Past Perfect eu fusesem tu fuseseși el/ea fusese noi fuseserăm voi fuseserăți ei/ele fuseseră Simple Perfect eu fusei tu fuseși el/ea fuse noi fuserăm voi fuserăți ei/ele fuseră Subjunctive Subjunctive Present fiu (eu) fii (tu) fie (el/ea) fim (noi) fiți (voi) fie (ei/ele) Past (perfect compus) fi fost (eu) fi fost (tu) fi fost (el/ea) fi fost (noi) fi fost (voi) fi fost (ei/ele) Imperative fii (tu) fiți (voi) |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Merced |
![]()
|
Te-ai legat de mine ca am editat probabil. Pentru ca post-ul inital avea o exprimare aiurea, nu stiu daca gresisem in ceea ce priveste verbul "a fi". Am facut si eu 8 clase, stiu ce-i ala imperativ.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
uite cu ce isi bat ei capul... Ia spuneti-mi si mie unde gasesc o calorifera calumea ca mi-e un frig....
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Uite o calorifera ca lumea
![]() This post has been edited by bion: 16 Oct 2009, 18:56 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kog |
![]()
|
merge...
asa, si unde o gasesc, si cu cat? This post has been edited by kog: 16 Oct 2009, 19:07 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Merced |
![]()
|
Cum cu cat? Nu vezi ce inocenta e? Cu un buchet de trandafiri...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Alydor |
![]()
|
si un cont in euro la bambu.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bre aia e categoria lambo pentru dacia 1300 la oferta de calorifera e numai astaugly_granny_naked_07.jpg ( Size: 59.72k )
Number of downloads: 171
![]() ![]() ![]() Important e ca tine de cald ![]() ![]() This post has been edited by bion: 16 Oct 2009, 19:23 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Merced |
![]()
|
M-ai facut sa economisesc o masa in seara asta.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
![]() Cred ca nu mai manc si nu mai fac secs in week-endu` asta... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bioane, asta-i platinata cu fisa postului?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pentru dacia 1310 aveti vreo oferta? sa stiu daca fac frigul ca cei cu dacia 1300
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Alydor |
![]()
|
mai pui 10 kile peste platinata din poza ...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
clar, se lasa cu post si rugaciuni fierbinti
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Alydor |
![]()
|
indubitabil!!!
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
kato |
![]()
|
daca stii niste rugaciuni puternice de incalzire a apartamentului nu te jena. da sa fie mai puternice ca am 3 camere
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Alydor |
![]()
|
N-am decat pentru vile. La apartament va trebui sa dormi cu geamurile deschise, ceea ce va duce inevitabil la incalzire globala. Deci nu e bine
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
kato |
![]()
|
nu-i nimic, spun pentru tot blocul
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 08:40 |