SOLENZA-Fine Tuning / Resita
![]() ![]() ![]() |
SOLENZA-Fine Tuning / Resita
gabyu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|||
Nelutzu_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 283 Joined: 28 May 09 From: Resita ![]() |
QUOTE(ATI @ 21 Nov 2009, 19:11) v4se2q.jpg am inteles! . QUOTE(alex_20 @ 21 Nov 2009, 19:21) ........bara fata -spate nu trebuie vopsite deoarece va arata mai rau!Acel "V" de care spune andrey poate fi format din autocolant negru mat sau negru-carbon iar cand nu te mai satisface poti sal scoti!-...... Eu am o boala cu oglinzile, imi plac "negre" si de aceea am facut si partea superioara a spoilerelor negru si ca sa complectez lipsa bandourilor de pe usi am facut unflatura de pe prag tot cu negru mat ![]() ![]() 25sxtt3.jpg |
--------------------
....
E34
92
- BVV #nelutzu #resita #alexandru #cluj #paul #clujgarage #concept #23garage #prototipsport
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
Merge si asa negru pragu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
adimao |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 17 September 09 ![]() |
cand crezi ca este gata?
|
--------------------
dacia
solenza1.4
2004
|
|
Nelutzu_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 283 Joined: 28 May 09 From: Resita ![]() |
Ieri( vineri) am pus Parbrizul si Luneta si geamurile fata, plus spalat si siliconat toate chederele si garniturile de la usi si geamuri....
-montat spoiler spate, si pregatit spoiler fata, montat farurile..... s44a6c.jpg e9axbm.jpg 2e692pz.jpg Pt deschiderea haionului nu e necesar de facut nimic zic eu, este destul de mult spatiu intre spoiler si haion cand e inchis, poti linistit sa bagi degetele iar cand este deschis sare singur din tampoane si chedere inca 1 cm.... 9g94dk.jpg ------------ De azi : aew420.jpg 2qd1rts.jpg 5drxh0.jpg 21 Nov 2009, 22:56: QUOTE(sergiu-iulian @ 21 Nov 2009, 22:29) Mersi! alex norev.gif QUOTE(adimao @ 21 Nov 2009, 22:29) cred ca niciodataassioh37nico1.gif ------------------- 2j61ufa.jpg 2duj8u1.jpg 2upbuig.jpg PS.... pt adimao de obicei cand te apuci de astfel de treburi zici ca ai terminat, dar tot timpul mai gasesti cate ceva de adaugat si de facut... asa ca va continua mult si bine.... ![]() This post has been edited by Nelutzu_: 21 Nov 2009, 22:56 |
--------------------
....
E34
92
- BVV #nelutzu #resita #alexandru #cluj #paul #clujgarage #concept #23garage #prototipsport
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
in general,e mai noua decat atunci cand a iesit din fabrica,da hayonul ala arata prea a "dulap".pune mai nene ceva in locul ala,ca e ditamai hectarul acolo,o poza cu basescu sau geoana,orce
![]() ![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
P.S. Caucicurile sa le faci cu silicon
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
NYCKO22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 10 May 08 From: bacau ![]() |
felicitari arata foarte bine !!!!
|
--------------------
dacia
solenza clima
2004
- bc-79-lex virusat de masini !!!
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
nelutulee...ce sa mai zic...jos palaria tata !
![]() imi place mult de tot cum a iesit .. toata masina degeaba ziceti ca nu arata bine hayonu ![]() P.S : sper ca nu o sa pui embleme gen : NIKE , LIMITED EDITION , 1.4 TURBO sau alte embleme dinastea....nici daia cu dacia nu da bine (ma refer de aia care ai avut-o in grila si aia care au facut-o astia , desfacator de bere) |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
QUOTE(bogdanelkva @ 21 Nov 2009, 23:10) ...pune mai nene ceva in locul ala,ca e ditamai hectarul acolo,o poza cu basescu sau geoana,orce ![]() ![]() pana vineri a fost campanie ![]() ![]() ![]() QUOTE(sergiu-iulian @ 21 Nov 2009, 23:10) o sa ma ocup de asta... ![]() QUOTE(NYCKO22 @ 22 Nov 2009, 10:23) amel_the_white.gif QUOTE(andr3y_yoo @ 22 Nov 2009, 13:23) nelutulee...ce sa mai zic...jos palaria tata ! ![]() P.S : sper ca nu o sa pui embleme (ma refer de aia care ai avut-o in grila si aia care au facut-o astia , desfacator de bere) ayumi_71.gif embleme va avea, probabil, inca nu stiu ![]() una in fata dar nu pe grila ci pe capota ca la BMW, una in spate si probabil "SLENZA ft" 2a5an3p.jpg 2iux648.jpg |
--------------------
....
E34
92
|
|
madalosu_hunter |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 November 09 ![]() |
a iesit super masina, si mi-ai dat o idee foarte buna cu pragul de plastic, o sa-mi cumpar si eu din Pitesti(dumbravei) ca de acolo am auzit ca l-ai cumparat si o sa-l vopsesc exact ca tine(tot alba e si masina mea), dar am si eu o intrebare: tu cum l-ai vopsit,cu spray?mai trebuie sa-i mai dau cu ceva inainte sa-l vopsesc?
|
--------------------
Daewoo
Nubira 2
2003 SX
- AG 12 MDI
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Ai grija sa lipesti bine folia interioara a fetei de usa, altfel intra apa inauntru si e pacat de atata munca.. Chederele sper ca le-ai "masticat" bine.
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
nelutzule nui pune pe capota emplema ca mie unu nu mi se pare o idee prea buna delok...:|....i pui doar in spate si gata...in fata nui mai trebe...pe capota ar sta penal mai ales ca nui ca la bmw infundata in capota ar sta pe deasupra intro mare de alb....si nu ar sta bine parerea mea....
![]() in rest super... ![]() apropo cum dai geamurile portiera fata afara de tot?:-? This post has been edited by gabyu: 22 Nov 2009, 16:50 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
mie nu imi plac pragurile alea e un model vechi banal ce aveau toate daciile acum 8-9 ani in urma
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
o idee ar fi in loc de emblema in fata, sa vopesti plasa de la masca intr-o parte cu triunghiurile alea din stema veche, cu un alb gazat, asa.
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
Frumoasa NELUTU o iesit super masina mai ales fara numarul ala in spate pe hayon mai bine in bara.Masina asta ii schmbat radical BRAVO
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
QUOTE(madalosu_hunter @ 22 Nov 2009, 16:30) a iesit super masina, si mi-ai dat o idee foarte buna cu pragul de plastic, o sa-mi cumpar si eu din Pitesti(dumbravei) ca de acolo am auzit ca l-ai cumparat si o sa-l vopsesc exact ca tine(tot alba e si masina mea), dar am si eu o intrebare: tu cum l-ai vopsit,cu spray?mai trebuie sa-i mai dau cu ceva inainte sa-l vopsesc? Ia-ti alt model, am auzit ca asta e vechi ![]() ![]() Daca sant de "plastic" trebuie date prima data cu"Primer" apoi cu vopseaua pe care o preferi.... Daca sant de "Fibra de sticla" cum au fost ale mele, trebuie date cu "sprit chit" , le finisezi cat de cat daca dai cu vopsea cauciucata care lasa urme de textura, se "increteste", nu este neteda.... dupa ce se usuca aplici vopseaua alba sau ce culoare vrei..... apoi daca vrei sa le faci si jumatate negre pui banda pt a delimita suprafata ce trebuie vopsita si dai cu vopsea negru mat.... QUOTE(CIPTUNING @ 22 Nov 2009, 16:44) Ai grija sa lipesti bine folia interioara a fetei de usa, ... ........ Chederele sper ca le-ai "masticat" bine. -Am lipit folia de nailon bine si am facut unele noi ... mersi! -Nu am masticat nici un cheder, nu e nevoie, am pus chedere noi la Haion si usa dreapta fata care era rupt iar la celelalte usi sant bune si au arcurile in stare buna... QUOTE(gabyu @ 22 Nov 2009, 16:45) nelutzule nui pune pe capota emplema ca mie unu nu mi se pare o idee prea buna ..... ......chiar arata bine pragu:P apropo cum dai geamurile portiera fata afara de tot?:-? -Bine ma mai gandesc ![]() -Mersi! -Dai suruburile de 6' (2 buc) de pe sania macaralei si lasi geamul in jos, apoi dai cele 2 garnituri de pe usa jos...trage vanjos de ele ca o sa iasa din clemele metalice ![]() Succes! QUOTE Relu_GT,22 Nov 2009, 23:03] mie nu imi plac pragurile alea e un model vechi banal ce aveau toate daciile acum 8-9 ani in urma ![]() QUOTE(Marian66 @ 22 Nov 2009, 23:20) o idee ar fi in loc de emblema in fata, sa vopesti plasa de la masca intr-o parte cu triunghiurile alea din stema veche, cu un alb gazat, asa. E o idee!... o sa ma gandesc la asta...mersi! ----------------- Astazi am montat in interiorul masini, scaunele vechi pana vin cele noi, la fel si volanul.... am montat si motorasele pe usi, broastele si inchizatorile, toate garniturile si geamurile....masca grila am luat una noua pt ca cea care am facuto eu inainte nu e buna, am gresito ![]() ![]() ![]() .....astazi ma vizitat Vladd si mi-a dat o mana de ajutor la incuietorile usilor ........mersi! Va salut si maine o sa pun si poze! ... |
--------------------
....
E34
92
|
|
dj94dra |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 22 November 09 From: Craiova ![]() |
nelutzu asteptam cu sufletu` la gura sa vedem finalu`
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.9D
2004 Confort
- NEO
|
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
Remember.....
![]() 30kvcw0.jpg e97xp0.jpg 25u5j7s.jpg maine o sa pun o imagine si din fata .................sa vedem schimbarea ![]() 25kkdif.jpg This post has been edited by Nelutzu_: 23 Nov 2009, 22:01 |
--------------------
....
E34
92
|
|
gabyu |
![]()
|
sper ca ai cumparat si sinele alea de plastic 00007061_0.jpg ( Size: 49.51k )
Number of downloads: 2261
pentru ca ar face super bine contrast intre albul masinii si negru de pe prag si impreuna cu geamurile foliate;) ![]() ![]() ![]() si spatele mi se pare superb fata de cum era:D This post has been edited by gabyu: 23 Nov 2009, 22:03 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
jantele vopsite in alb si un scris fin cu rosu pe una din spite, are un vecin, se vede super
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
QUOTE(gabyu @ 23 Nov 2009, 22:02) sper ca ai cumparat si sinele alea de plastic .... .... si daca sti pe cineva care le are in photoshop roagal sati faca 2 poze cu jantele vopsite alb si negru ... ....ce scaune ai luat? -Nu am cumparat, ![]() ![]() ![]() ![]() -in photoshop o sa ne jucam la iarna ![]() ![]() -nu am scaune, am doar acelea sport (scoica) dar nu potrivesc pe suporti si sant si mai inguste ca suportii si mai inalte... masina va avea huse pana gasesc scaunele potrivite... ....Daca nu gasim Florin a promis ca va modifica suportii masini si punem scaunele de curse.... PS: e masina ta aia?... e faina... si chiar ca se potrivesc jantele originale, a spus cineva parca si are dreptate.... Va salut!.... ---------------------------------------- 2jf0kmg.jpg This post has been edited by Nelutzu_: 23 Nov 2009, 22:40 Attached thumbnail(s) Image3.jpg ( Size: 95.03k ) Number of downloads: 2505 Image7.jpg ( Size: 250.28k ) Number of downloads: 2395 S8300336.jpg ( Size: 186.34k ) Number of downloads: 2305 S8300337.jpg ( Size: 165.23k ) Number of downloads: 2264 S8300338.jpg ( Size: 211.37k ) Number of downloads: 552 S8300339.jpg ( Size: 325.66k ) Number of downloads: 500 S8300340.jpg ( Size: 233.1k ) Number of downloads: 528 S8300341.jpg ( Size: 274.71k ) Number of downloads: 552 S8300342.jpg ( Size: 184.38k ) Number of downloads: 534 |
--------------------
....
E34
92
|
|
interlagos89 |
![]()
|
![]() Keep Walking Group: Members Posts: 300 Joined: 17 April 08 ![]() |
de unde ai luat "kitul" de admisie?
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
|
--------------------
....
E34
92
|
|
IS-05-CJU |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 30 March 09 ![]() |
jos palaria pentru ambitie si determinare
![]() ![]() si cred ca ai ales bine culoarea fara insertii sau grafica. Solanza nu e o masina pe care sa desenezi "flacari" ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort
- IS-05-CJU
|
|
gabyu |
![]()
|
nu e a mea da e identica cu a mea:))...am cautat o poza pe net dai 100% la fel:P si culoare si tot:P in afara de chstiile alea de langa manerele de la portiera probabil reflectorizante
macar punei autocolant negru pe marginile de la portiere de langa geamuri untitled.JPG ( Size: 16.6k ) Number of downloads: 796 dak iti plac ![]() ![]() p.s. sper sa nu se supere proprietaru daca vede partea lui de masina;;) adica oricum e modificata acum:D... This post has been edited by gabyu: 24 Nov 2009, 16:32 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
dj94dra |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 22 November 09 From: Craiova ![]() |
defapt foliile alea de pe stalpi de la usi
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.9D
2004 Confort
- NEO
|
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
QUOTE(IS-05-CJU @ 24 Nov 2009, 16:12) mersi! ... QUOTE(gabyu @ 24 Nov 2009, 16:27) am pus! .... ![]() 1195njm.jpg Astazi am terminat exteriorul masini, ... mai e putin de lucru la interior dar masina e pregatita pt a pleca la RAR pt inmatriculare.... This post has been edited by Nelutzu_: 24 Nov 2009, 19:56 |
--------------------
....
E34
92
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
cre ca o sa lasi RARul cu gura cascata
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
frumoasa masinuta,imi place cum arata si eleronul de pe luneta
![]() 24 Nov 2009, 21:34: P.S. cat teau costat foliile pt geamuri?pe geamurile spate ai pus 99%?? ![]() ![]() This post has been edited by sergiu-iulian: 24 Nov 2009, 20:34 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 02:03 |