SOLENZA-Fine Tuning / Resita
![]() ![]() ![]() |
SOLENZA-Fine Tuning / Resita
gabyu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|||
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Nelutzuulee , vrem poze poze poze :X !
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 283 Joined: 28 May 09 From: Resita ![]() |
QUOTE(sergiu-iulian @ 24 Nov 2009, 20:33) nici nu stiu cat % sint, ma uit maine si iti spun si pretul.... stiu ca este intre 200 si 400 de Ron pt masini mici... dar nu stiu cat sa platit ca nu eu am platit......o sa intreb.... QUOTE(bogdanelkva @ 24 Nov 2009, 19:58) scuze, nu am apucat sa terminam masina pe lumina ,,, cand am scoso de pe cric era deja intuneric afara.... maine fac cu siguranta.... Un film: ![]() |
--------------------
....
E34
92
- BVV #nelutzu #resita #alexandru #cluj #paul #clujgarage #concept #23garage #prototipsport
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
Proiectoare are?sau ii pui?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
cred cai pune....ca sunt locurile sparte in spoiler:)
nelutzule macar faceai si u paguba de vreo 1 mil juma si luai 2 becuri philips h4 albe si era cineva pe forum careti facea si becuri pt pozitii din leduri 20 ron perechea si alfel arata alb decat galbenu ala ![]() si maine poze poze:D ![]() This post has been edited by gabyu: 24 Nov 2009, 21:22 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
becu din tripla dreapta este ars...
![]() LE: stanga.... This post has been edited by Iulikk: 24 Nov 2009, 21:48 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
cati critici de arta are si acest forum
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 283 Joined: 28 May 09 From: Resita ![]() |
QUOTE(GrOzOy @ 24 Nov 2009, 20:49) ![]() QUOTE(sergiu-iulian @ 24 Nov 2009, 21:12) da, am pus si proiectoare, cu toate ca mie nu imi plac, preferam sa fie doar gaurile alea asa si trageam niste furtun de aluminiu directionat spre etrieri ![]() QUOTE(interlagos89 @ 24 Nov 2009, 00:08) pt ca mai multi au intrebat de admisie am mai facut poze... - tunulatura flexibila de la o admisie auto, nu mai stiu ce marca.... - coliere metalice de strangere.. - teava PVC fi 70' ... si vopsea albastra ![]() 286vg4l.jpg 2uyknxl.jpg 6jk5ti.jpg b6u7nm.jpg e8k4nk.jpg endbl.jpg 2q0q169.jpg 9ktklx.jpg 303dyee.jpg 25 Nov 2009, 19:41: GATA!!!!!...... ![]() rr5pad.jpg ...masina este gata! ... au fost montate si ansamblate ultimele piese pe partea de interior, fetele de usi , manerele si deschizatorile din interior si sa verificat inca o data starea tehnica a masini... 33bfiwk.jpg ...Operatia de verificare sa efectuat in atelierele Costi & Flavius AUTOMOBILE din Resita, http://www.autocosti.ro/ - tot acolo a inceput cosmetizarea masini in sectia de spalatorie a atelierului... multumim patronului Costi pt subtierea substantiala a facturii ![]() www.autocosti.ro 2ilc8zm.jpg poze multe mai tarziu.... ![]() This post has been edited by Nelutzu_: 25 Nov 2009, 19:41 |
--------------------
....
E34
92
- BVV #nelutzu #resita #alexandru #cluj #paul #clujgarage #concept #23garage #prototipsport
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
Tare frumoasa masina,imi place cum a iesit.Dar am o intrebare
![]() P.S.sa pui poze si din spate sa se vada eleronul ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
nu sunt critic....arata bestial masina .....dar mi se pare ca nu se "imbina" prelungirea de la spoiler din fata cu spoileru....ca si culoare ... model, nici eu nustiu exact ce anume ....dar asta imi bate mie la ochi.
in rest esti bun omule. treaba buna This post has been edited by nenestean: 25 Nov 2009, 19:52 |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
JOS PALARIA! Fruomasaaa foc
![]() ![]() PS: La interior, ceva modificari? Un bord de logan cu CB ceva? PS2: pune leduri peste tot ![]() This post has been edited by Iulikk: 25 Nov 2009, 19:56 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Nelutzu,stai nu pleca la RAR cu ea!zimi si mie te rog cum ai vopsit cu alb spoilerele,daca ai dat cu ceva inainte de vopsea si cu ce fel de vopsea,spray.mam cam saturat si eu de atata negru pe spoilerele mele,masina e tot alba.sa traiesti!
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
gabyu |
![]()
|
felicitari pentru relizare:P....a iesit super....da io tot is de idee ca mergeau superb si chestiilea alea negre pe lateral:D
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
andreiask |
![]()
|
Disc-Jockey Group: Members Posts: 1.237 Joined: 22 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Foarte reusita lucrarea nelutzu ! Felicitari pt idei si pt efortul depus , arata extraordinar de bine estetic . Un tuning de bun simt , nu foarte incarcata si f imortant , nu tuning de vitan ! Felicitarile mele inca odata !
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
sergiu-iulian si gabyu pt bandouri laterale
![]() -acum nu mai pun decat benzina in rezervor ![]() nenestean Hmm?!? ... daca ai stii cate prelungiri de spoiler am incercat ![]() QUOTE(Iulikk @ 25 Nov 2009, 19:56) - la interior sa facut doar curat, si ramane asa o vreme pana in primavara cand o sa o schimbam radical......nu prea agreez eu ledurile ![]() QUOTE(bogdanelkva @ 25 Nov 2009, 19:56) Nelutzu,stai nu pleca la RAR cu ea!zimi si mie te rog cum ai vopsit cu alb spoilerele,daca ai dat cu ceva inainte de vopsea si cu ce fel de vopsea..... o sa iti scariu zilele astea ce si cum .... -------------- 35bt91j.jpg 168de7m.jpg 5xivx5.jpg |
--------------------
....
E34
92
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
frumos a iesit si rotile arata frumos cu capacele montate dar pragurile alea nu se potrivesc deloc, trebuiau niste praguri drepte ca astea depasesc linia masinii vin mai jos ca barile
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
axsmf.jpg
11132oj.jpg Attached thumbnail(s) Image12aaa.jpg ( Size: 138.55k ) Number of downloads: 2177 Image18aaa.jpg ( Size: 106.05k ) Number of downloads: 2364 Image23aaa.jpg ( Size: 154.14k ) Number of downloads: 2407 Image34aaa.jpg ( Size: 203.11k ) Number of downloads: 2457 |
--------------------
....
E34
92
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Fara cuvinte Nelutzule !!! Dar cu niste banderoluri pe portiere si ceva prelungire la bara din spate zic ca ar arata mai frumos decat acum !! Oricum gg !!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
Iulikk |
![]()
|
Da' capota cum se deschide acum?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
Cum a aratat masina la inceputul topicului si cum arata acum
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
Eu zic sa nu-i mai pui bandouri ca deja are dunga aia neagra de jos...asta e parerea mea si mai iti zic inca o data jantele sunt bestiale
![]() ![]() |
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
QUOTE(sergiu-iulian @ 25 Nov 2009, 19:47) simplu, banda "dublu adeziv" si 2 holsuruburi, la fel si pragurile.... daca din nefericire se sparge geamul de la haion e mai usor de schimbat, daca ma complicam cu tot felul de adezivi, chituri si finisaje marete risti sa distrugi tot cand vrei sa il demontezi... la praguri la fel, daca maine vreau sa le dau jos si sa pun altele sau sa schimb o aripa e foarte simplu de demontat..... QUOTE(GrOzOy @ 25 Nov 2009, 22:58) .....Dar cu niste banderoluri pe portiere si ceva prelungire la bara din spate zic ca ar arata mai frumos decat acum !! Oricum gg !! ![]() ![]() ![]() QUOTE(Iulikk @ 25 Nov 2009, 22:59) ...cea de fata??? .....ca si inainte, am lungit doar 3.5cm "limba" de deschidere... de fapt mesterul Florin sa ocupat de asta ![]() QUOTE(sergiu-iulian @ 25 Nov 2009, 23:01) imi amintesc ce ai scris tu in primul post ![]() --------------------- 2vcyjy1.jpg |
--------------------
....
E34
92
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
FELICITARI MAXIME!...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
g0dz3uS |
![]() ![]()
|
![]() God Dj Group: Members Posts: 220 Joined: 1 April 08 From: Calarasi-Bucuresti ![]() |
Gj man !!! 10+ de la mine
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia / Opel
Solenza 1.4 MPI / Astra H 1.4-16v
2003 / 2005
- CL-01-TIP Foarte multe idei,prea putini bani pentru ele !!
|
|
gabyu |
![]()
|
poi pana ce nu le cumperi si le pui nu te lasam in pace=)))) Bandouri:D...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
...sa moare bibi,da e kiar fioroasa din fata!
![]() |
--------------------
ford
2009
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Nelutu las-o asa fara bandouri , erau bune doar daca pe unde ar fi parcata si ar deschide altu usa sa nu-ti atinga caroseria si sa zgarie portierele.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
nelutzu fa asa,nelutzu fa altfel!...nelutzu fa asa cum crezi ca iti place,cum vrea proprietarul solnitzei.noi ne dam cu parerea doar...si dai bice,ca acush vine geru si e cam nashpa in atelier.BAGA MARE!
![]() |
--------------------
ford
2009
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
sa nu uiti bandouri nelutzu
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Am urmarit topicul de la inceput,inclusiv filmuletele de youtube si vreau sa spun ca imi place foarte mult cum a iesit masina, cu o exceptie si anume nu imi place cum vine numarul din spate in bara, il prefer la locul lui.
Referitor la bandouri,nu pot sa zic sa iti pui sau nu,dar cei drept sunt foarte utile pt ca exista multi bivoli prin parcari care nu sunt atenti cum deschid usile. Felicitari, sa te bucuri de ea. This post has been edited by romanvs: 26 Nov 2009, 20:13 |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:24 |