Idei pt un proiect de marketing auto, Gadgeturi si sisteme inovatoare pt auto
![]() ![]() ![]() |
Idei pt un proiect de marketing auto, Gadgeturi si sisteme inovatoare pt auto
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
Cata_B |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 4 December 07 ![]() |
Multzam fain de tot pentru idei! Cateva sunt chiar interesante! Da' daca mai aveti idei pe stoc, nu ezitati! Pana acum am strans vreo 18...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- BV-11-xxx
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Suport pentru picioare (desfacute) cand scaunul e dat pe spate la maxim.
![]() ![]() ![]() LE. Geam care se inchide la culoare, tot cu acea ocazie + suspensia activa. This post has been edited by GIC: 15 Oct 2009, 10:27 |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
la geamul care sa se inchida automat la culoare...
De principiul asta m-am lovit cand am vrut sa-mi cumpar ochelari de soare pt. condus, si nu prea-i bine, mai ales cand trebuie sa treci prin pasaje. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kato @ 14 Oct 2009, 21:25) propun si declansarea unei rugaciuni in sistemul audio. nu implica costuri suplimentare majore, si poate fi adaptat dupa fiecare cult in parte. macar sa oferim servicii complete ![]() Un coleg sugera un martor in forma de cruce/steaua lui david/semiluna sa se aprinda in bordul Loganului dupa 120 km/h. Ca sa te anunte ce te asteapta daca lovesti ceva. 15 Oct 2009, 12:21: QUOTE(corbex @ 15 Oct 2009, 10:26) Paharul de tinut cafeaua calda exista deja. se alimenteaza de la bricheta. Mai bine un detector de fum care sa deschida automat geamurile. Cu cit mai mult fum, cu atit mai deschise. Se numeste senzor de poluare si trece automat pe recirculare. Si exista de mult timp.... Dar la masinile cu clima, unde geamul il deschizi ca sa dai spaga, nu sa te aerisesti/racoresti. This post has been edited by einstein1984: 15 Oct 2009, 11:21 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
Dar nu e așa palpitant...
LE: On topic: un detector de țipete "Ionele, las-o mai moale, aaaaaaaaaaaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiii grijă nu te bagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa", să taie gazul ăluia care încearcă s-o impresioneze pe pițipoancă. LLE: asta merge bine cu sistemul ăla cu lumânarea... This post has been edited by aditab: 15 Oct 2009, 11:35 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(kog @ 15 Oct 2009, 12:21) Pana gasesti un loc ferit moare momentu'. On topic: un suport pt sandwich, extensibil, sa ajunga in zona gurii. E cam incomod sa ai un sandwich intr-o mana, un ceai in cealalta, cu genunchii sa conduci !!! This post has been edited by GIC: 15 Oct 2009, 14:10 |
--------------------
Dacia
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
momentu' se intretine
![]() eu propun o functie care la apasarea unui buton sa iti dea 1 prezervativ This post has been edited by kog: 15 Oct 2009, 14:07 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(GIC @ 15 Oct 2009, 14:57) Pana gasesti un loc ferit moare momentu'. On topic: un suport pt sandwich, extensibil, sa ajunga in zona gurii. E cam incomod sa ai un sandwich intr-o mana, un ceai in cealalta, cu genunchii sa conduci !!! Cu dreptul pe acceleratie, cu stangul pe ambreiaj si pe frana cu ...? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
GIC |
![]()
|
Iar la rezivia anuala, in service, sa completeze stocul. Atentie sa nu ajunga factura la iubita/nevasta!
LE: Vorbeam de automatul lui kog tribunul de asta ce mai zici: Azi dimineata conduceam pe autostrada Constanta-Bucuresti cand asa, intr-o doara, m-am uitat in stanga. Si ce imi vazura ochii ? Langa mine, intr-un BMW ultimul ragnet, nou si stralucitor, o muiere tanara si frumoasa, conducea cu 120 Km/ora. In acelasi timp se uita in oglinda si se ruja tacticos. Mi-am intors privirile la drum si dupa cateva secunde o vad din nou, depasindu-ma si continuand sa se fardeze. E adevarat, eu sunt barbat curajos, dar ce facea ea m-a infricosat asa de tare incat aparatul electric de barbierit mi-a cazut din mana, peste mana dreapta in care tineam sandwichul, care la randul lui a cazut peste picioarele mele. M-am manjit tot de maioneza. Am incercat sa indrept volanul cu genunchiul si de atata zapaceala mi-a zburat telefonul mobil de la ureche si a cazut chiar in ceasca de cafea pe care o tineam intre picioare. Cafeaua fierbinte s-a imprastiat in toate directiile. Vai, ce arsuri am capatat pa ambele maini si pe..piticul din pantaloni. Cafeaua fierbinte mi-a stins si tigara, mi-a distrus celularul si mi-a intrerupt convorbirea care era intr-adevar, dar intr-adevar IMPORTANTA!!! Cine dracu le-a dat voie la femei sa conduca? This post has been edited by GIC: 15 Oct 2009, 14:20 |
--------------------
Dacia
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
tribunul |
![]()
|
Zic: o stiam.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
in functie de preferintele soferului sa fie bagat un filtru al muzicii. de exemplu urasti manelele, dar fiind prins la inghesuiala de anturaj care apreciaza acest gen si introduc un cd sau un flash in instalatia de sunet a masinii, sa nu redea acest gen muzical decat 5 sec din fiecare melodie si la vol minim spre deloc. tu te scuzi ca ai uitat parola de schimbare a preferintelor si conduci linistit
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Detector de gropi in carosabil (echipare obligatorie pentru Romania)
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(corbex @ 15 Oct 2009, 09:26) Paharul de tinut cafeaua calda exista deja. se alimenteaza de la bricheta. Mai bine un detector de fum care sa deschida automat geamurile. Cu cit mai mult fum, cu atit mai deschise. Nu ma refeream la tuningareala Type-R ![]() Exista si detector de fum la masinile cu climatronic. Daca detecteaza fum comuta pe recirculare ![]() Exista si geamuri care se inchid la culoare cand se soare puternic afara, se numesc heliomate. In tarile cu apa calda, se cheama TP (traffic post). TMC este cu totul altceva. This post has been edited by TheFastOne: 15 Oct 2009, 15:03 |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
tribunul |
![]()
|
La mine la masina recirculare inseamna cand nu mai baga aer de afara, il recircula pe cel din interiorul masinii.
Daca ai fum mult in masina, nu prea vad rostul sa-l recircului, doar daca nu esti putin masochis Sistemul este bun daca fumul este afara nu in masina. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Daca ai fum in masina banuiesc ca nu e nimeni idiot sa mearga mai departe. Te opresti si stingi incendiul cu stingatorul din dotare. Nu te gandesti ca daca ti-ar deschide geamurile masinii, curentul care se formeaza n-ar face altceva decat sa inteteasca focul daca acesta este in habitaclu ?
Chiar daca incendiul provine din compartimentul motor, recircularea aerului este singura optiune viabila. Cel putin temporar, pana la oprirea autovehiculului. ![]() This post has been edited by TheFastOne: 15 Oct 2009, 15:04 |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
tribunul |
![]()
|
O intorci ... dupa cum iti place tie.
Mai citeste odata ce ai zis, referitor la recirculare, cand ai fum de tigara IN masina. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(kato @ 15 Oct 2009, 15:30) in functie de preferintele soferului sa fie bagat un filtru al muzicii. de exemplu urasti manelele, dar fiind prins la inghesuiala de anturaj care apreciaza acest gen si introduc un cd sau un flash in instalatia de sunet a masinii, sa nu redea acest gen muzical decat 5 sec din fiecare melodie si la vol minim spre deloc. tu te scuzi ca ai uitat parola de schimbare a preferintelor si conduci linistit ![]() Eu as cupla asemenea filtru la un sistem de ejectare automata a nesimtitului care o indraznit. Cu CD cu tot. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
plus o manusa de box si un bocanc care sa il trimita spre locurile cu vesnica verdeata si pomenire, unde nici durere si nici intristare nu este.... amiiin
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
@TheFastOne : Daca ai fum in masina, e de presupus ca-l ai de la tigara. Numai la catastrofe iti sta gindul ! Si pe ala il recirculi? Climatizarea nu ti-l scoate la fel de repede pe cit il pufai tu. Si atunci e nevoie de geam deschis. Scapi si de scandalul facut de jumatatea din dreapta.
This post has been edited by corbex: 15 Oct 2009, 16:58 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
io zic sa-i desenezi. Poate pricepe mai repede.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 15 Oct 2009, 16:02) Daca ai fum in masina banuiesc ca nu e nimeni idiot sa mearga mai departe. Te opresti si stingi incendiul cu stingatorul din dotare. Eu sint idiot si merg mai departe. Nu opresc ori de cite ori aprind o tigara, pe care n-o sting cu stingatorul. Am scrumiera. ![]() ![]() This post has been edited by corbex: 15 Oct 2009, 17:08 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(Cata_B @ 14 Oct 2009, 20:05) Trebuie sa intocmesc o lista cu vreo 30 de gadgeturi, sisteme, inovatii, optiuni care ar face masina amuzanta, atractiva si orientata spre clienti tineri. Ideile ar trebui sa fie creative - indiferent cat de serioase sau amuzante. incalzire volan pentru diminetile de toamna-iarna; o rezistenta montata in "covrig" care sa fie activata in functie de temperatura din habitaclu (doar pentru T<5°C) pentru max 20 sec. sau ceva de genu' ![]() QUOTE(Cata_B @ 15 Oct 2009, 11:01) Multzam fain de tot pentru idei! Cateva sunt chiar interesante! Da' daca mai aveti idei pe stoc, nu ezitati! Pana acum am strans vreo 18... poate le postezi la final de proiect pe toate sa le "vedem" si noi ![]() ![]() QUOTE(tribunul @ 15 Oct 2009, 15:58) acum depinde si ce fumezi, RastaMan... ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
Eu stiu? cred ca nici fumul de cinepa nu-i asa bun la mina a doua....
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Problema cu prezervativu` am rezolvat-o. Rog platinata din dreapta sa mi-l monteze
![]() This post has been edited by bion: 15 Oct 2009, 18:52 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Cata_B |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 4 December 07 ![]() |
Salut!
"incalzire volan pentru diminetile de toamna-iarna; o rezistenta montata in "covrig" care sa fie activata in functie de temperatura din habitaclu (doar pentru T<5°C) pentru max 20 sec. sau ceva de genu' " - una dintre ideile pe care deja le-am introdus ca fiind "de bune" in proiect este un sistem care pompeaza aer in volan si-l elibereaza prin duze mici in cateva zone, gen 0, 6, 23 si 2 - zone care statistic sunt utilizate in trafic. Scopul este ameliorarea confortului mainilor + antiperspiratie. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- BV-11-xxx
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Se exista; acu` vreo 30 de ani am vazut asa ceva
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 01:23 |