bmw 850, se merita?
![]() ![]() ![]() |
bmw 850, se merita?
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.977 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu unul nu as da, dar as sfatui pe altii sa dea.
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
george_d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
+1
|
--------------------
Dacia
1210
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
inmatriculata, da..
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu as da pentru ca un motor V12 de 5L are taxe enorme, consum foarte mare.
Masina e legendara, destul de rara, ar merita banii daca vrei senzatii tari si exclusivism. Taxa de inmatriculare cred ca e si ea imensa, dar exista mereu varianta inmatricularii la bunii nostri vecini... Edit: acum m-am uitat si se pare ca are un consum mediu declarat de 15%. Nu e mult pentru un asa motor, dar e mult pentru un buzunar ca al meu, deci nu as lua-o, dar nu zic ca nu merita luata ![]() Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 16 Oct 2009, 15:24 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
E un cosmar intretinerea la masina aia. In sensul ca pe forumul ferraristilor erau discutii gen 'ba, nu o lua ca e cam scumpa intretinerea'.
|
--------------------
M
M
1
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Este o masina frumoasa dar cand o cumperi nu trebuie sa te gandesti numai la cat dai pe ea ci si daca ai bani sa o intretii , bani de benzina ... , eu unul nu as da findca nu-mi permit si nici nu-mi trebuie o masina sport , trebuie sa fii si pasionat de asa ceva .Bafta
|
--------------------
-
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
La 3000 de euro gasesti exemplare praf. De la 6-7000 de euro in sus tre sa te uiti la asa ceva. Si e musai s-o inmatriculezi la bulgari...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu unul nu m-as baga...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
peste 150cp (parca)e f scump si la bulgari
This post has been edited by ArtVandelay: 16 Oct 2009, 21:58 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
asta este o super masina. exclusivista, puternica..frumoasa si toate cele. dar..este o masina care necesita multi bani. pe langa motorul imens si minunat la care vei plati taxe si asigurari de iti iese pe nas..se pune problema intretinerii..ca la carte. nu e o masina pe care o vezi la orice colt de strada.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Prin Pitesti erau vreo trei la un moment dat.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
e foarte frumoasa masina, si destul de rara... asta sigur va deveni piesa de colectie, deci daca ai finante s-o cumperi / repari pana la cel mai mic detaliu / intretinut .... eu zic ca merita din plin
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Merced |
![]()
|
Mai degraba un 635 CSi decat asta...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
E frumoasa.As lua asa ceva,dar trebuie sa mai ai niste bani si pt rezolvarea problemelor pe care le are + taxe,altfel nu,nu se merita.
![]() This post has been edited by D-FENS: 17 Oct 2009, 09:38 |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa vezi cand va trebui sa schimbi blocul motor cemisto o sa fie.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
erau vreo 3 in buc,dar nu am mai vazut de vreo 2 ani in circulatie nici una.
de vreo 2 sapt e una pe la piata crangasi pe unde ''zacea'' dacia DAC:)) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Merced |
![]()
|
Nici n-am zis ca se compara. Din punctul meu de vedere e o masina mult mai reusita decat 8xx, chiar daca nu la fel de puternica, si care arata mult mai bine. Seria 8 a fost un rateu pentru BMW, n-o sa ramana in istorie ca masina clasica, pe cand 635Csi e deja acolo.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
internele motorului sunt asa bine echilibrate, incat poti pune o moneta de 50 de bani in dunga pa motor si nu cade
serie cam mica, dar nu e pt masina de zi cu zi,... |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
SSilent |
![]()
|
deh, acum parerile sunt impartite, ce-i drept ca la ce motor are 8XX-ul te-ai astepta la mult mai mult decat poate... din cifre motoru ala de 5 litri V12 pare mare si prost (daca e cineva care a mers cu asa ceva, a condus, a fost acolo LIVE, atunci sa ne povesteasca
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Ati da 3000 de euro pe asa ceva ? In stare destul de proasta. Adica cam varza Cu siguranta tu nu o sa dai niciodata banii aia pe masina respectiva. La fel si restul forumistilor. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
era masina visurilor mele pana am vazut cum niste destepti (n-are rost sa dau nume, dar cine stie cat de cat prin bucuresti sigur a auzit de ei), au pus un motor DIESEL pe o bijuterie d'asta (B-xx-LUP)
![]() din pacate ce au fost pe la noi, si-au batut joc de ele. Aste nu-s masini sa fie reparate in fata garajului in dr taberei ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Lupul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 1 December 08 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 16 Oct 2009, 14:40) [attachmentid=1627559850] [attachmentid=1627559849] Ati da 3000 de euro pe asa ceva ? In stare destul de proasta. Adica cam varza Nu. În banii ăia găsești un 3-ar din aceleași vremuri în condiție destul de bună. QUOTE(Andy_ACS @ 16 Oct 2009, 15:21) Nu as da pentru ca un motor V12 de 5L are taxe enorme, consum foarte mare. Masina e legendara, destul de rara, ar merita banii daca vrei senzatii tari si exclusivism. Taxa de inmatriculare cred ca e si ea imensa, dar exista mereu varianta inmatricularii la bunii nostri vecini... Edit: acum m-am uitat si se pare ca are un consum mediu declarat de 15%. Nu e mult pentru un asa motor, dar e mult pentru un buzunar ca al meu, deci nu as lua-o, dar nu zic ca nu merita luata ![]() Bafta! Consum 15% declarat.. vrăjeală totală... consum mediu 12% pentru un 535i de prin aceleași vremuri. Să zicem costurile imense cu impozitul și cu asigurarea? O plătești o dată pe an în impozite... iar piesele vin doar pe comandă și sunt scumpe (este totuși o mașină exclusivistă, nu una de economie) |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- GL 45 GIM
|
|
Merced |
![]()
|
Poti sa cumperi si acum unu' nou, din cate stiu eu astia fabrica pe comanda si modele scoase din oferta actuala. Dar iti dai seama cat costa...
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
era unu prin br inmatriculat
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Merced |
![]()
|
Cataline, vezi ca te cauta oamenii prin Cafenea.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
850 detine recordul la devalorizare... valoarea scadea cu cca. 40% in momentul cind plecai cu ea de la dealer. Un model foarte reusit, o masina extraordinara, din pacate nu si fiabila. Cum au zis mai multi pe aici, piesele te omoara... la propriu. Daca-ti pica ceva pe la ea va trebui sa incerci sa-ti vinzi una, alta... un rinichi, o cornee...
Daca e inmatriculata la noi sau daca vrei sa faci asta, gindeste-te ca numai impozitul e 40 de milioane pe an, despre taxa de prima inmatriculare nici nu vreau sa ma gindesc. Merced, alea 3 care le-ai vazut tu prin Pitesti sunt a lu' lemonflegmon. ![]() This post has been edited by Marty: 25 Oct 2009, 10:23 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
a decazut de ca mertz
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE consum mediu 12% pentru un 535i de prin aceleași vremuri. ...poate 12% in afara localitatii. ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:29 |