Electrocasnice, Recomandari
![]() ![]() ![]() |
Electrocasnice, Recomandari
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.557 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
foloseste cineva aspirator din ala de geamuri de la KAercher? Merita banii?
https://www.emag.ro/curatitor-de-geamuri-ka...ToaAt80EALw_wcB curate ies si cu squegee si cateva servete de hartie, dar parca e pacat de atata hartie |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.721 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Sunt și eu interesat.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.932 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce? Te pune sa le speli
![]() Si nu stii cum da faci mai usor Fii barbat!!! Spunei sa le faca ea. Eu am preferat da iau bataie decat cocotatul pe scara cu carpa si pronto This post has been edited by wolfin: 18 Feb 2022, 14:50 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.557 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu ajung pana sus, dar daca nu le spal eu e intuneric in casa.... apoi am citit ca ar merge si pe faianta din bucatarie, de care mi-e groaza sa o degresez.
This post has been edited by einstein1984: 18 Feb 2022, 14:51 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.932 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pt gresie am luat si eu...cu abur...jet. face ..doar daca freci..mai ales rosturile.
Amu m am desteptat..si am pus in bucatarie si dusuri..chit epoxy. Si mop pe abur....curata gresia si parchetul super. O data pe sapt il bag/baga si se vede diferenta Grija mare sa nu fie stationat pe parchet ....asa cum a facut 1/2...ca il umfla. This post has been edited by wolfin: 18 Feb 2022, 14:59 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Dacă îți e doar ca-s prea multe servete de hârtie consumate, inlocuieste-le cu o laveta de microfibra.
This post has been edited by tatabobu: 18 Feb 2022, 17:50 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.564 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Si eu tot microfibra folosesc. Cele uzate de la masina , care si au mai micsorat grosimiea si catifelarea, merg super pe geamuri.
Excelente erau ziarele alea tiparite care mai apareau pe hartie de ziar in campaniile politice, Am sters geamurile cu toate partidele. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
Unele da.
Ex. https://www.polti.ro/aparate-de-curatat-cu-...-alb-verde.html https://www.emag.ro/mop-cu-aburi-2-in-1-eta...7/pd/DVVVDPMBM/ Lidl are acum parca mop dasta.(sambata erau)..dar nu stiu daca e 5 in 1 .sau 3 in 1 sau doar mop. Eu pe langa mop mai am asta...dar ...folosit de 2 ori la rosturi. Pt gramuri...habar n am...daca e ok. https://www.amazon.co.uk/SilverCrest-Handhe...r/dp/B072FD6LDG This post has been edited by wolfin: 21 Feb 2022, 12:08 |
--------------------
pegas
3120
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.104 Joined: 11 February 04 ![]() |
Stimati colegi,
Jumatatea mea mai buna mi-a trasat sarcina sa ne dotam cu un Aparat uscator de rufe. Probleme: Ar fi loc in baie daaaar nu am loc pe usa ceva mai lat de 55cm. Ar fi indicat un dispozitiv slim. Aveti ceva recomandari in legatura cu asta? Sau o solutie de demontat un toc si o ousa si apoi de remontat? This post has been edited by dizzy: 26 Apr 2022, 13:14 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
wolfin |
![]()
|
https://www.emag.ro/uscator-de-rufe-slim-ca...rch-Action=view
Am sat pe google masina de uscat rufe slim .... spor la cautat. Ps. Am msr candy de 10 kg smart etc. Pana acum multumit..plus garantie 5 ani. Le. Uscatorul l am pus peste msr...prins in chingi cu crichet ...20 lei sdgul de 2. This post has been edited by wolfin: 26 Apr 2022, 14:13 |
--------------------
pegas
3120
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Recomandare: convinge-o ca nu e o idee buna.
Daca se incapataneaza pregatiti-va de pe acum pentru haine care miros a incins, haine care care nu va mai vin dupa cateva cicluri de uscare, mirosuri neplacute in baie si un consum de curent care va face contorul sa transpire. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
wolfin |
![]()
|
Poftim? Ori e defecta masina de care zici ori nu se aleg programele corect..ori se supraincarca
Tricourile polo nu le mai calc. Ies dupa uscare drepte. Iar de ars...miros.. ![]() This post has been edited by wolfin: 26 Apr 2022, 14:16 |
--------------------
pegas
3120
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
N-am calcat un tricou in viata mea. Le iau de uscat de pe sfoara, le impaturesc frumos si le pun in stiva in dulap. Se “calca” singure sub prpria greutate.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.711 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Eu am samsung si masina de spalat si uscatorul
Recomand uscatorul ca nu mai ai treaba cu intinsul rufelor, ies calcate, fara scame, alta viata Nu recomand in schimb varianta slim...am masina de spalat slim si regret. Cand se strica nici nu o repar ci cumpar direct normala. Acum trebuie sa spalam 2 ture ca sa umplem uscatorul... |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(wolfin @ 26 Apr 2022, 15:16) Poftim? Ori e defecta masina de care zici ori nu se aleg programele corect..ori se supraincarca Tricourile polo nu le mai calc. Ies dupa uscare drepte. Iar de ars...miros.. ![]() Ariston, nou nouta (si o galagie de bani la vremea aia). Pe programul de uscare le incalzea de nu puteai sa te apropii cand deschideai "usa". Miroseau a incins de nu e voie. Mi-a facut praf doua perechi de blugi si o lenjerie de pat (in sensul ca le-a micsorat). |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bumbacul daca nu e pregatit de la fabricatie intra umpic la apa nu la uscat. Lana in apa fierbinte.. din blugi.. tanga
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Exista masini de spalat cu uscator itegrat. Si wifi.
![]() Nici eu nu prea recomand uscatoarele, nu m-au convins. In Munchen, spalam la spalatorie publica (cam ca majoritatea oamenilor). Bagam de cate doua ori ca sa pot sa plec cu ele uscate, in plus, dupa 3 vizite la spalatorie, incepea sa-mi atarne gulerul de la tricouri, se labartau. Daca voua va ies tricourile gata de purtat, nu pot decat sa va felicit, dar ale mele ziceai ca-s calcate de tir. This post has been edited by Marty: 26 Apr 2022, 15:30 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
wolfin |
![]()
|
Cele 2 intr una inteleg ca nu sunt minunate. Am mai auzit...nu vazut.
|
--------------------
pegas
3120
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Am eu LG 2 in 1. PE partea de spalat n-am ce-i comenta. Pe partea de uscat... nu stiu cum face, ma asteptam sa-mi umple baia de aburi. Nu-i cazul. Mai enervant e ca ies toate sifonate dupa uscare.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
LG spala excelent cu o singura obiectie: sistemul de autodetectie nu e si antiprost. Daca ai pus o tona de detergent pentru 3 tricouri nu ti le clateste suficient si le scoti imbibate. Eu ii selectez mereu clatirea suplimentara. In rest jos palaria.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
wolfin |
![]()
|
Exagerez daca va zic ca bag si sacourile de bumbac la uscator?
Doar reverul il mai calca ...usor. Electrolux. |
--------------------
pegas
3120
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Am bagat sacouri si pantaloni in LG. Nu a stricat nimic.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 26 Apr 2022, 15:58) Ariston, nou nouta (si o galagie de bani la vremea aia). Pe programul de uscare le incalzea de nu puteai sa te apropii cand deschideai "usa". Miroseau a incins de nu e voie. Mi-a facut praf doua perechi de blugi si o lenjerie de pat (in sensul ca le-a micsorat). Tu ti-ai luat "robot"... Si masina de spalat si masina de uscat, 2 in 1. Alea-s ca si gumele de vara / iarna, lucra prost si vara si iarna. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
N-am luat-o eu. Era un gunoi din faza de proiectare. Dupa 3 ani a trebuit inlocuita toata usa (pentru ca panoul de control nu vine ca piesa separata). Se acumulase umezeala in zona panoului de control ceea ce a dus la distrugerea panoului (care era de tip touchscreen). Nu avea nici un fel de protectie. Sa mai spun ca era mai galagioasa de noua decat e LGul dupa 10 ani de functionare? Desi ambele-s Direct Drive.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Spuneti, baieti, spuneti, ca ma intereseaza si pe mine. Cat de curand va trebui sa schimb si eu masina, si la LG ma gandeam, ca sunt fan la sculele lor, si as fi vrut cu uscator, ca n-am loc de doua separate (plus ca sunt si singur, nu va avea mult de lucru)
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
wolfin |
![]()
|
Ai citit pe diagonala vad....
2 in una e cah cah. Asta e varianta ok dpv spatiu This post has been edited by wolfin: 26 Apr 2022, 17:52 Attached thumbnail(s) download_1.jpeg ( Size: 6.7k ) Number of downloads: 124 |
--------------------
pegas
3120
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
N-am citit in diagonala. Astept pareri in continuare. Toate 2in1 sunt asa, sau numai LG?
N-am loc nici de configuratia asta... Nu vreau sa-i deturnez intrebarea lui dizzy. Ignorati-ma pe moment. |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
radian |
![]()
|
QUOTE(paul_damian @ 26 Apr 2022, 18:26) Pai? Si ingerasul din avatarul tau? Sa nu-mi ca esti tu cand erai mic. Si eu traiesc singur, Osacar nu se pune, n-are carpe de spalat. Masina de spalat lucra maxim de 3 ori pe luna. O masina de uscat rufe pe langa lipsa de spatiu chiar nu-i simt nevoia. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 14:57 |