Electrocasnice, Recomandari
![]() ![]() ![]() |
Electrocasnice, Recomandari
paul_damian |
![]()
|
||
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.932 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.104 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(paul_damian @ 26 Apr 2022, 19:22) N-am citit in diagonala. Astept pareri in continuare. Toate 2in1 sunt asa, sau numai LG? N-am loc nici de configuratia asta... Nu vreau sa-i deturnez intrebarea lui dizzy. Ignorati-ma pe moment. Nu e panica, e loc pt toata lumea. Momentan sunt in trilema. Varianta una peste alta ar fi cea mai buna solutie tehnica dar trebuie sa daram usa ca sa le bag in baie. Uscatorul slim nu e bun Varianta amestecata nu e buna. Mai sapam. La mine, fiind 4, merge zilnic masina. This post has been edited by dizzy: 26 Apr 2022, 20:46 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ia in considerare si o demontare partiala a uscatorului ca sa-l bagi in baie. "Hubloul", poate chiar si capacul de deasupra, posibil si capacul spate... Chiar daca te ajuta doar cu 3-4cm in minus s-ar putea sa fie suficient ca sa intre pe cadrul usii. Butonul selector de programe sa fie retractabil eventual sau sa fie cu butoane mici, nu cu ditamai selectorul. Plus demontata foaia de usa ca sa poti sa misti mai usor uscatorul.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.104 Joined: 11 February 04 ![]() |
Masina de spalat dezmembrata, uscatorul dezmembrat... De noi, As prefera sa nu.
This post has been edited by dizzy: 26 Apr 2022, 21:04 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.932 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dizzy @ 26 Apr 2022, 20:45) Daca ai tocul prins cu spuma se da usor jos. Acum daca e la colturi si cu cleme...greu. Demontatul/desfacutul masinilor poate duce la pierderea garantiei. This post has been edited by wolfin: 26 Apr 2022, 21:12 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dizzy |
![]()
|
As zice pas la demontat usa baii si a tocului
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Eu am demontat aragazul ca să-l bag pe ușă, dar acum n-aș mai face asta, pur și simplu aș alege unul care să intre. Dar o mașină de spălat poate fi instalată și în alte locuri, de exemplu în bucătărie. Poate e mai mare ușa acolo.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Acu' intreb si eu... n-ai loc si bani ca sa maresti usa? Dai totul jos si pui o noua usa mai lata, ca deh, se pare ca e nevoie si pe viitor.
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(paul_damian @ 26 Apr 2022, 18:22) Sa ma repet. LG. De spalat spala fara sa am ce-i reprosa. De uscat, usca. Dar cam ai de calcat dupa ce le usca. Amu', si aci, plusuri si minusuri. Uscatoarele clasice, care sufla aer cald, duc la o uzura accelerata a materialului. Dar ies destul de bune de purtat de acolo. Asta de la LG face cald in cuva si le tot invarte pana se satura, deci nu prea le "tunde" la fiecare ciclu de uscare. Dar no, se usca sifonate. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dizzy |
![]()
|
Baia a fost refacuta din temelii acu 11 ani si s_a montat cea mai mare usa care a intrat in soclul de beton. Nu zic ca nu se poate baga una mai mare dar e cu cantec.
Acum as alege altceva dar atunci era atunci. Usa are 55. Animalul are 60. This post has been edited by dizzy: 27 Apr 2022, 08:56 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.632 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
intreb si eu... de ce nu sunt bune slim? si una si alta
vad ca se gasesc... cat are usa ca vad un 53 cm-55cm This post has been edited by sorin1983: 27 Apr 2022, 07:32 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Pentru simplul fapt că într-o cuvă mai mare, rufele se spală mult mai bine.
Plus că intră și articole mai mari, gen pătură, cuvertură pat, etc. Când mi-am schimbat MSR, citeam pe Softpedia pățania unui utilizator de mașină de spălat Slim, care spunea că a băgat la spălat o pătură și când a scos-o din cuvă, a constatat că în mijloc era uscată. Du-te într-un magazin (Auchan, Carrefour, Flanco, Altex) și fă o comparație între dimensiunea cuvei la o mașină Slim față de una normală, ca să vezi mai exact cum stau lucrurile. This post has been edited by Ampt: 27 Apr 2022, 08:18 |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Scuze, wrong topic!
This post has been edited by Marty: 20 Jun 2022, 19:32 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.203 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Frigiderele au o noua clasificare de eficienta energetica. Dispar cele notate cu A++ , A+++ si care probabil ar fi fost urmate de A++++ si mai eficientul A+++++, ceea ce ar fi fost ridicol.
A++ a devenit F, si A+++ este E. Asta va ajuta daca vreti sa va schimbati frigiderul zilele astea, precum subsemnatul, si nu stiti ce e cu confuzia asta pe piata. La Rabla se accepta doar achizitionarea de frigidere clasa E sau mai sus. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.721 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Deși văd că în general nu-s recomandate, am nevoie de o mașină de spălat rufe, indiferent marcă, dar cât mai slim. A naibilor baie, deși e destul de mare, distribuția cabinei de duș, chiuvetei și vasului de WC au făcut-o mică. Singurul loc unde ar mai încăpea o mașină de spălat ar fi între ușa care se deschide pe stânga și vasul de WC, dar tot nu e destul loc, că nu m-am gândit să fi pus vasul de WC 5 cm mai la dreapta. Prin urmare am nevoie de una slim, care tot va cauza ușa să nu se deschidă complet.
Deci, cei care aveți mașină slim, ce marcă și ce dimensiuni? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.632 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(marksman @ 7 Jul 2022, 07:03) Stiai asta deja, dar orice ai face nu lua LG. Am primit in ultimul an 3 pe garantie, 2 dintre ele au fost "reparate inainte de a fi schimbate". Vibrau ca dracu toate pe ciclul de uscare. Ieri a venit una noua, de data asta Samsung. A spalat toata ziua ieri, pana acum pare ok. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 433 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Eu am luat-o anul trecut pe asta de la Electrolux.
Nu am ce sa-i reprosez momentan. Cautam cea mai slim varianta posibila la momentul acela. E dubioasa trecerea de la masina de 10kg in care poti baga multe perechi de blugi, sau foarte multe tricouri la asta mica in care trebuie un pic de planificare...dar spatiul nu m-a lasat sa iau una mai mare. https://www.ideall.ro/magazin-masini-de-spa...clasa-F--195867 PS. era ~1200 de lei anul trecut, cred ca au crescut preturile (si )datorita programului rabla |
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.721 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Da, nici pe mine nu mă lasă spațiul să iau una "normală". 5 cm mai la dreapta dacă puneam WC-ul și eram ok, aveam spațiu suficient să intru în cabina de duș și ar fi fost și spațiu pentru mașina de spălat între ușă și WC.
Asta de la Electrolux pare cea mai mică, măsor în weekend exact și poate intră la limită. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dizzy |
![]()
|
Recomand Arctic cu incarcare frontala si Whirpool cu incarcare pe deasupra.
Dar, atentie la Whirpool, ca se fwt flansele cu rulmenti si amortizoarele cam in 4-5 ani. Acu nah, vezi daca iti convine; daca iti convine sa o schimbi la 4-5 ani, recomand Whirpool This post has been edited by dizzy: 7 Jul 2022, 09:00 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.711 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Eu am luat in Februarie 2014: Masina de spalat rufe Masina de spalat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Inox
Nici o problema cu ea, merge aproape zilnic. Daca pui rufe multe/grele echilibreaza mai greu cuva dar o scoate la capat Deasupra ei am montat uscator samsunt full size, deci nu vibreaza prea tare This post has been edited by psychoo: 7 Jul 2022, 09:31 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.557 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
poate ai loc in bucatarie?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
Dacă te referi la mine, nu e loc în bucătărie, are o formă ciudată și undeva la maxim 9 mp, motiv pentru care abia am înghesuit frigider, cuptor cu microunde, aragaz și... butelie, că fiind undeva la sat nu este gaz.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dizzy |
![]()
|
QUOTE(psychoo @ 7 Jul 2022, 10:30) Eu am luat in Februarie 2014: Masina de spalat rufe Masina de spalat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Inox Nici o problema cu ea, merge aproape zilnic. Daca pui rufe multe/grele echilibreaza mai greu cuva dar o scoate la capat Deasupra ei am montat uscator samsunt full size, deci nu vibreaza prea tare Ce uscator, te rog? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Dar wc - ul ăla nu poate fi mutat? Vorbește cu un instalator, poate rezolvi așa.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.711 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(dizzy @ 7 Jul 2022, 11:17) Uscator de rufe Samsung DV90M5010QX/LE, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A++ |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Masina de spalat aproape si-a dat obstescul sfarsit, asa ca trebuie sa ma uit dupa ceva. Intrucat stau in chirie, proprietarul nu va dori sa sparga prea multi bani, deci ce rahat de masina de spalat ati recomanda intr-un buget intre 1000 si 1500 de lei? Sa aiba o capacitate de 8-10 kg si gura de alimentare mai mare.
Merci! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Artic...
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 14:58 |