a seis si chiusapte revine
![]() ![]() ![]() ![]() |
a seis si chiusapte revine
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
P'asta nu-l impusca nimeni?!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
La secunda 1:42 avea mâna între picioare. Probabil verifica dacă i-a mai crescut de când conduce chiușaptele.
|
--------------------
.
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce folos că are senzori de parcare și transmisie automată... El scoate capul precum struțul pe geam, și ambalează motorul ca la 1300...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
omg in ce hal face tractorul...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.380 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si tot cu halogenele de ceata aprinse.... romanul tot roman este.... nu se dezice peste tot unde merge....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Cand urmaresc filmuletele din astea ma uit cu mare interes la ce masini sunt pe strazi in general. In afara de 2 golfuri nu prea am vazut ceva prea recent... Fata de romania unde pe fiecare strada exista cate un audi a6 sau cine stie ce masina care in mod normal nu si-ar permite-o astfel de personaje. In primul rand sa o cumpere si in al 2-lea rand ( cum vorbeam si pe alt topic ) intretinerea.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
asta e varza. asculta lady gaga in loc de nicu gutza
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ce masina beton la minutul 1,18 ...in clipul cu a seiz.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
frumos A6 ala ...pacat ca e a taranului aluia
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Poate cineva sa dea jos filmul doi si sa il puna din nou? Se pare ca primul a fost "remuvat bai da user". Macar sa ramana al doilea ...
This post has been edited by IRONICK: 19 Oct 2009, 15:04 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
filmul cu Q7 poate...si eu vreau sa il vad...
![]() This post has been edited by eduardsebe: 19 Oct 2009, 15:21 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Merita sa ne mai intrebam de unde are putoiu' asta bani sa isi plimbe curu' prin UK in astfel de masini?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Plimbarile in magazinele gen mall sau mai stiu eu ce i-au priit This post has been edited by eduardsebe: 19 Oct 2009, 15:28 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
genul asta de oameni ma face sa vomit. Problema e ca sunt putini care gandesc ca noi. Majoritatea sunt la fel ca ala din filmulet, doar ca nu au masini. Sa vedeti cum se umezesc fetele cand vad unul din asta. Penibil.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
vechi filmul cu Q7
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
imi place numarul, V 8 L Y M, inafara de husa de volan nu am nimic de reprosat, doar ma distreaza diversi indivizi d'aici care nu mai pot de grija lu' Vali si-si baga unghia'n gat ca n'au A6, tipic
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
twingo_buc |
![]()
|
![]() fost twingar Group: Members Posts: 883 Joined: 4 January 09 ![]() |
hehehe...chiar nu se intreaba nimeni daca e masina lui? poate e soferu vre unui din Anglia. sau poate spala masinile vecinilor din cartier......pana mea... nu prea vad rostu acestui clip pe reno...e adevarat ca sunt tarani dar noi toti am ajutat la evolutia lor
![]() |
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
1.1 75CP 2008 MOTION
- B8x8BBB fost twingar si fost TDI-st
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(twingo_buc @ 19 Oct 2009, 19:33) hehehe...chiar nu se intreaba nimeni daca e masina lui? poate e soferu vre unui din Anglia. sau poate spala masinile vecinilor din cartier......pana mea... nu prea vad rostu acestui clip pe reno...e adevarat ca sunt tarani dar noi toti am ajutat la evolutia lor ![]() sau poate munceste de-si rupe spatele ca sa aiba o masina mai rasarita, cum fac foarte multi romani si din tara si de peste hotare... |
--------------------
-
-
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
romanii masina sa aiba, casa mai poate sa astepte...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
bine, eu nu le vad ca doua lucruri care trebuie sa fie legate unul de celalalt...
Adica... daca are masina scumpa, nu trebuie sa aiba o vila de-aia de neam prost cu enspe camere... Sau daca are mare vila cu piscina, nu trebuie sa aiba un Q7 cel putin... Sau ca orice roman cu lant si ghiul, sa le aiba pe ambele... chiar daca nu e pasionat de masini si chiar daca nici nu are nevoie sa doarma in 30 de camere... Dar fii sigur ca unu ca asta, care se filmeaza si se pune pe net, sa-i vada lumea masina... strange din fund ca sa plateasca ratele... Adica si-o permite cu greu si cu sacrificii mari... This post has been edited by andu911: 19 Oct 2009, 20:05 |
--------------------
-
-
-
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
asta ziceam si eu mai devreme dar a sters un moderator frustrat cu renou....
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
twingo_buc |
![]()
|
![]() fost twingar Group: Members Posts: 883 Joined: 4 January 09 ![]() |
andu si refau intr`un fel va dau dreptate ca fiecare munceste sa-si indeplineasca visele si se lauda cu ele e ceva normal....adica nu asculta manele.... nu urla ca disperatu in masina e adevarat ... si io daca as avea multi bani prima oara mi`as indeplini visul de a-mi cumpara un vw phaeton care este moartea mea si as minti ca ultimu nesimtit daca as zice ca nu m-as da mare cu el, nu cred ca in modul acesta da m-as da mare cu el.... mi se parea mai taran ala care aparuse pe net din spania mai demult cu A6 al lui. in fine..... iar faza cu casa nimeni nu e de acord cu acel gen = n`are ce manca si sta la blocuri cu baia la comun si are seria 5. dar sunt destui burlaci care stau intr`o garsoniera cu stil si au o masina care sa-i reprezinte.
|
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
1.1 75CP 2008 MOTION
- B8x8BBB fost twingar si fost TDI-st
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg cum le da prin cap sa filmeze toate c.a.caturile astea!
Idioti! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@Solon nici eu nu inteleg, oameni limitati, dar nu te mai mira nimic cand unii isi fac poze in oglinda de la baie...
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
In filmuletul al doilea din anume unghi tipul ala seamana cu Adrian Mutu. Eram aproape sigur ca el e
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
primu' nu mi-a mers niciodata, prin prisma lu' al doilea vorbeam
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ati devenit aseiso-chiusapteo-fobi
![]() P.S. Ce strazi inguste... ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 15:25 |