DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dreptate cu pistolul, In Lituania

Voi i-ati fi omorat pe violatori ?

Da [ 56 ] ** [82.35%]
Nu [ 2 ] ** [2.94%]
Nu stiu [ 10 ] ** [14.71%]
Total Votes: 68
Guests cannot vote 
Lostboy
post 22 Oct 2009, 14:03
Post #61

Finding my way!

Group: Members

Cu toate că subiectul deviază încet dar sigur, îmi permit să spun că lucrurile nu stau chiar așa de roz nici în țările cu apă clocotită în ceea ce privește corupția din sistemul juridic.

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kato
post 22 Oct 2009, 14:04
Post #62

Membru autentic

From: barlad

@vijelie, nu tot ce se intampla in tarile civilizate este bun si luat ca model. asta am vrut sa subliniez.

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
tribunul
post 22 Oct 2009, 14:08
Post #63

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

De ce nu ma credeti ca toata stirea transmite un mesaj subliminal, Basescu e vinovat.
Nu se mai putea deschide inca un topic contra lui Base, batea la ochi.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
Lostboy
post 22 Oct 2009, 14:11
Post #64

Finding my way!

radmasa.gif

--------------------
. . .
+
tarzy
post 22 Oct 2009, 14:23
Post #65

aroist

From: Bucuresti

QUOTE(driverx @ 22 Oct 2009, 11:37)
ok ok kato, nice shit. O fi de admirat, o fi interesant, se trezeste rebelu' din voi si sunteti de acord cu nenea asta ... DAR va scapa ceva important. Da' traba ceva ratiune pentru asta.

Deci datele problemei sunt asa, daca e sa luam oarecum in serios datele care le avem pana acum:
- tata a unei fetite de 4 ani
- divortat
- fetita statea cu mama
- mama a permis sa se intample asa ceva

Noah, acuma, el fiind outlaw, fetita ramane la mama sau mai degraba ceva centru de plasament. Adica dupa ce saraca a fost supusa la ce a fost supusa, acuma e condamnata si la o viata fara parinti si poate chiar fara sanse reale de a reusi in viata!!! De ce? Ca o trebuit taica'su sa fie haiduc. O facut o asa zisa dreptate. Si care e castigul real? Crezi ca maine sistemul juridic din Lituania se va repara? M-as mira. Deci societatea in afara de o "mobilizare" prin 3 clickuri pe petitii si pe Iutub nu e castigata cu nimic, iar el si fetita lui, in plan personal pierd si mai mult, ca de castigat nu prea putem vorbi.
*

De ce e el neaparat "outlaw"? daca e baiat destept acum se cara din tara aia si gata ... sper ca inainte sa-i suceasca gatu si la mama copilului
iar dupa ditamai scandalul creeat nu cred ca va fi condamnat ... nici macar in aceea tara.

Ideea este ca omul a avut rabdare sa lase "societatea" sa faca dreptate .... societatea a chibitat .... omu hotarat a rezolvat .... bravo lui ... este cu adevarat un EROU, pacat ca nu sunt multi ca el.

QUOTE(tribunul @ 22 Oct 2009, 11:48)
Nu mai bine fetita ramanea in continuare la mama ei, tatal inchidea ochii, iar lucrurile mergeau inainte, ca oricum nu putea sa schimbe nimic.

In felul asta fetita crestea in familie cu parintii, nu la un centru de plasament.
*

Tu realizezi ce spui? masa isi vindea copila pedofililor ptr bani ... ce te face sa crezi ca nu ar fi continuat?

This post has been edited by tarzy: 22 Oct 2009, 14:23

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
adip
post 22 Oct 2009, 14:32
Post #66

Banned

From: Melbourne, Victoria

Am votat "Nu stiu" fiindca efectiv *nu stiu* ce as fi facut in locul omului. Violatorii aia sunt oricum niste scursuri care merita sa moara in chinuri, dar ca sa-i distrug complet viata copilului stand in puscarie in loc sa-i fiu alaturi cand are nevoie de mine, parca nici asta n-as face.
Eu nu pot sa inteleg de unde atata violenta in opiniile exprimate aici. Chiar nu pot intelege. Peste 70% au votat Da. Imi sta mintea in loc, efectiv.

P.S. Am doi copii.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
driverx
post 22 Oct 2009, 14:34
Post #67

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(kato @ 22 Oct 2009, 14:58)
ca se intampla si in tarile cu apa calda crezi ca este un argument? in unele tari cu apa calda se poarta casatoria cu persoane de acelasi sex. apoi cuplurile acelea vor sa infieze copii. sunt o deviatie de la normal. ...
*

Desi personal nu sunt de acord cu casatoria intre persoane de acelasi sex, te rog defineste normalul (in acest context)!!! Sau e anormal orice iese din idioteniile prescrise de biserici?

Da, este un argument, ca nu e singurul om ajuns in situatia asta (ca e vorba de copil molestat, nevasta/mama ucisa in mod suspect si/sau disparuta fiind implicati demnitari sau chiar statul a avut "grija" de ruda respectiva, etc, etc). Daca ar face toti ca el? Faci putin un exercitiu de imaginatie sau doar te limitezi la idea ca el e EROU si absolut toti restu aflati in situatii similare (identice ar fi absurd sa spun) sunt niste lasi ca nu au actionat la fel ca el?

This post has been edited by driverx: 22 Oct 2009, 14:35

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
tribunul
post 22 Oct 2009, 14:36
Post #68

tarzy, ce ai tata cu mine? asta nu-i constitutie ca sa citesti numai ce-ti place tie.

Astept niste beri, dupa ce citesti tot, cap-coada.

This post has been edited by tribunul: 22 Oct 2009, 14:42

--------------------
+
xcss
post 22 Oct 2009, 14:38
Post #69

Born to Be Epic

Omul respectiv nu s-a dus direct la aia doi sa le ia glanda. Le-a luat-o doar dupa ce nu i-a condamnat nimeni si scapasera. De unde deduc ca, daca ar fi fost condamnati elegant la puscarie dupa cum ar fi fost cazul, ar fi trait inca. Ce s-a intamplat e doar un rezultat al sistemului si al frustrarii de a vedea astfel de creaturi care beneficiaza de impunitate dupa niste fapte oribile.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
tribunul
post 22 Oct 2009, 14:41
Post #70

Corect, cand ai dreptate ai dreptate.

--------------------
+
xcss
post 22 Oct 2009, 14:42
Post #71

Born to Be Epic

Ooooooo... blink.gif worship.gif

--------------------
- - -
+
corbex
post 22 Oct 2009, 14:52
Post #72

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

QUOTE(driverx @ 22 Oct 2009, 15:34)
Desi personal nu sunt de acord cu casatoria intre persoane de acelasi sex, te rog defineste normalul (in acest context)!!! Sau e anormal orice iese din idioteniile prescrise de biserici?
*

Asta-i rea credinta ! Sa nu stii ce-i normalul. Pai nu Popa Pripici ne spune ce-i normal, ci maica natura, descrisa de taica Darwin. Daca natura a facut doua sexe
(cu care au fost dotati doi indivizi diferiti, nu va ginditi la chestii si mai si decit diriverx), atunci oricine s-a nascut cu vedere binoculara poate spune cu mina pe inima ca asta-i normalul. Natura a creat sexul pentru procreere, nu pentru distractie. Ca noi il folosim si la asta, e ciubucul nostru, dar sa te distrezi cu un copil de citiva ani inseamna ca ai o deviere de la normal atit de mare incit numai o injectie cu substante letale te-ar mai putea vindeca.
Si, ca sa raspund la intrebarea "ce s-ar intimpla daca toti ar face ca cel in cauza?", raspunsul e atit de simplu ca ma mir ca nu-l descoperi singur: am trai intr-o lume fara pedofili, violatori, hoti, perversi, s.a.m.d. Am ramine doar cu prostii, dar astia sint prea multi, si ar insemna ca desteptii sa-si faca singuri pantofii, ceea ce e de neacceptat !

This post has been edited by corbex: 22 Oct 2009, 14:58

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
kato
post 22 Oct 2009, 14:57
Post #73

Membru autentic

@adip si @driverx nu am spus ca este erou individul. am zis ca il inteleg si ca este foarte greu sa mai fii intelegator, rational dupa ce ai trecut prin ce a trecut el. eu personal sunt de acord cu ce a facut. si stiti de ce? pentru ca nu sa repezit direct la ei sa-i omoare si sa-si faca dreptate sub un impuls. a asteptat ca cei incriminati sa plateasca dupa legile la care se supun toti cetatenii, nu sa repezit sa-si faca singur dreptate. tipul nu este nici de ridicat in slavi dar nici de condamnat. si ce spui adip, in calitate de parinte, dupa ce i sa refuzat copilului tau orice urma de compasiune si dreptate, ai mai permite ca monstrii aia sa faca la fel cu alti copii?

--------------------
+
driverx
post 22 Oct 2009, 14:58
Post #74

QUOTE(corbex @ 22 Oct 2009, 15:52)
Asta-i rea credinta ! Sa nu stii ce-i normalul. Pai nu Popa Pripici ne spune ce-i normal, ci maica natura, descrisa de taica Darwin. Daca natura a facut doua sexe
(cu care au fost dotati doi indivizi diferiti, nu va ginditi la chestii si mai si decit diriverx), atunci oricine s-a nascut cu vedere binoculara poate spune cu mina pe inima ca asta-i normalul. Natura a creat sexul pentru procreere, nu pentru distractie. Ca noi il folosim si la asta, e ciubucul nostru, dar sa te distrezi cu un copil de citiva ani inseamna ca ai o deviere de la normal atit de mare incit numai o injectie cu substante letale te-ar mai putea vindeca.
*

Hai hai ca te agiti dar bati unde trebuie. Cred ca amandoi putem face diferenta intre un act de casatorie si un act sexual. E clar deviere, dar nivelul de intelegere a multora e tare limitat. De fapt chiar stiinta usor usor rescrie anumite capitole in privinta acestui subiect. N-are rost sa il dezbatem.

Dar problema e alta. Si iar ai calcat pe bec. Pe ce baza, cu ce drept decizi tu ca doar substanta letala e solutia? Ce mama dracu ma? Evoluam sau involuam? Sau societatea ar trebui sa elimine cu substanta letala orice individ care nu corespunde unor standarde corbex style? Maine ce mai facem? Eliminam toti handicapatii (fie mintali, fie cu deficiente locomotorii)? Ce mai urmeaza ma?

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
xcss
post 22 Oct 2009, 15:01
Post #75

Born to Be Epic

corbex cred ca facea trimitere doar la principiul conform caruia gravitatea pedepsei trebuie sa fie pe masura gravitatii faptei. Or, in cazul acesta, sunt absolut de acord. Injectia letala e pedeapsa minima pentru violatorii de copii. Cu greu as putea sa imi inchipui ceva mai abominabil decat ce fac astia.

--------------------
- - -
+
driverx
post 22 Oct 2009, 15:03
Post #76

QUOTE(kato @ 22 Oct 2009, 15:57)
...pentru ca nu sa repezit direct la ei sa-i omoare si sa-si faca dreptate sub un impuls. a asteptat ca cei incriminati sa plateasca dupa legile la care se supun toti cetatenii, nu sa repezit sa-si faca singur dreptate. ...
*

Tocmai ca treaba ar fi invers. Ar fi fost de inteles daca o facea sub impuls de moment. Stii tu de ce, ca doar m-ai intrebat daca am copchii sau nu. Dar asa, cum zicea xcss, a actionat din frustrare/nebunie. NU e nimic de admirat, nu e nimic de aprobat, nu ai de ce sa il faci erou.

Is tare curios, DAR TAAAARE curios cati din haiducii de aici se mai si declara credinciosi pe aici. Sau pe ce criteriu se defineste linia de demarcatie dintre normalitate, respectarea valorilor si poruncilor si the other side cand este justificat orice. Sunt TAAARE curios cati din haiducii credinciosi de pe topicul asta considera razbunarea OK.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
adip
post 22 Oct 2009, 15:09
Post #77

Banned

QUOTE(kato @ 22 Oct 2009, 23:57)
ce spui adip, in calitate de parinte, dupa ce i sa refuzat copilului tau orice urma de compasiune si dreptate, ai mai permite ca monstrii aia sa faca la fel cu alti copii?
Ce preferi intr-o situatie de genul asta: sa-ti razbuni copilul omorandu-i pe aia si riscand ani buni de puscarie, sau incercand sa stai alaturi de copil, reprimandu-ti dorinta (justificata, probabil) de a-i omori pe faptuitori? Doar atat vreau sa aflu de la tine si de la ceilalti betmeni: cum iti ajuti propriul copil intrand in puscarie?

--------------------
* * *
+
kato
post 22 Oct 2009, 15:10
Post #78

Membru autentic

QUOTE(driverx @ 22 Oct 2009, 16:03)
Tocmai ca treaba ar fi invers. Ar fi fost de inteles daca o facea sub impuls de moment. Stii tu de ce, ca doar m-ai intrebat daca am copchii sau nu. Dar asa, cum zicea xcss, a actionat din frustrare/nebunie. NU e nimic de admirat, nu e nimic de aprobat, nu ai de ce sa il faci erou.

Is tare curios, DAR TAAAARE curios cati din haiducii de aici se mai si declara credinciosi pe aici. Sau pe ce criteriu se defineste linia de demarcatie dintre normalitate, respectarea valorilor si poruncilor si the other side cand este justificat orice. Sunt TAAARE curios cati din haiducii credinciosi de pe topicul asta considera razbunarea OK.
*

ai incercat sa vezi lucrurile ca pe o corectie aplicata de un individ aplicata unei societati incapabile sa se curete singura de doi indivizi care cine stie cati copii au distrus? sau cati mai urmau sa fie distrusi?

--------------------
+
corbex
post 22 Oct 2009, 15:10
Post #79

QUOTE(driverx @ 22 Oct 2009, 15:34)
.................... te rog defineste normalul (in acest context)!!! Sau e anormal orice iese din idioteniile prescrise de biserici?
*

pai ce facem, colega? ne contrazicem? Acum ne intrebi daca sintem credinciosi?
Personal, am o singura credinta: cred ca toti trebuie sa traim in asa fel incit sa facem traiul suportabil si pentru ceilalti, de linga noi. Daca cineva iti face viata un iad, fara nici o ratiune valabila, cred ca esti indreptatit sa-l trimiti pe autor acolo.
"@adip: Doar atat vreau sa aflu de la tine si de la ceilalti betmeni: cum iti ajuti propriul copil intrand in puscarie? "

Intrebare absolut pertinenta ! Dar, ca mereu mai e un dar, citi alti copii ajuti sa nu ajunga in situatia copilului tau, daca iei gitul nenorocitului?

Si, ca sa-i dau satisfactie lui driverx: m-am intrebat de destule ori cum ar fi aratat CV-ul meu daca m-as fi nascut in Germania, cindva, inainte de primul razboi mondial...

This post has been edited by corbex: 22 Oct 2009, 15:17

--------------------
+
Steel Tormentor
post 22 Oct 2009, 15:11
Post #80

Membru autentic

From: Constanta

--------------------
Dacia Logan 2007 Preference 1.4MPI
+
adip
post 22 Oct 2009, 15:14
Post #81

Banned

QUOTE(corbex @ 23 Oct 2009, 00:10)
Daca cineva iti face viata un iad, fara nici o ratiune valabila, cred ca esti indreptatit sa-l trimiti pe autor acolo.
Probabil ca ar fi mai bine ca, decat sa-l trimiti in iad pe cel care i-a facut un iad viata copilului tau, mai bine sa incerci sa incropesti un colt de rai pentru copilul tau, sprijinindu-l cand are nevoie mai tare. Dar pentru asta e nevoie de suficient de multa inteligenta ca sa-ti setezi bine prioritatile.

--------------------
* * *
+
kog
post 22 Oct 2009, 15:14
Post #82

epuri orijinali

From: Lipova - Arad

sa presupunemprin absurd ca toti politicienii si judecatorii sunt pedofili. Procese peste procese, toti acuzatii scapa din "lipsa de probe". Ce facem? Pentru ca suntem civilizati ii lasam in pace? Daca acea justitie nu face nimic, vor continua sa ramana acei pedofili nepedepsiti. Si atunci ne complacem si ne vindem copiii? Dumnezeu nu o sa intervina sa-i pedepseasca.

Daca as fi fost in locul respectivei persoane as fi facut la fel. Da este un sacrificiu, sacrifici propiul copil, dar salvezi multi altii care ar cadea in mainile acelor monstii

--------------------
Dacia 1310 1989 TLX - AR-05-DGF
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
+
adip
post 22 Oct 2009, 15:18
Post #83

Banned

QUOTE(corbex @ 23 Oct 2009, 00:10)
[...] citi alti copii ajuti sa nu ajunga in situatia copilului tau, daca iei gitul nenorocitului?
radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
Da' poate copiii aia de care vorbesti tu vor ajunge ei la randul lor violatori de copii, sau teroristi, sau parlamentari, s.a.m.d. De unde pana unde trebuie sa fiu eu justitiarul? Am toate datele la indemana?
Sunt suficient de egoist incat sa pun inainte prioritatile familiei mele. Restul, pot astepta pana la proxima ocazie.

--------------------
* * *
+
driverx
post 22 Oct 2009, 15:21
Post #84

QUOTE(adip @ 22 Oct 2009, 16:14)
Probabil ca ar fi mai bine ca, decat sa-l trimiti in iad pe cel care i-a facut un iad viata copilului tau, mai bine sa incerci sa incropesti un colt de rai pentru copilul tau, sprijinindu-l cand are nevoie mai tare. Dar pentru asta e nevoie de suficient de multa inteligenta ca sa-ti setezi bine prioritatile.
*

Dragi dacioti. adip tare zice bine, dar corbex nu percuteaza. Aveti maaare mare grija. Sa nu cumva sa il pocniti cu masina sa o faceti dauna totala sau doamne fereste sa produceti si vatamari corporale ca daca se enerveaza prea tare va considera ca trebuie EL sa indrepte lucrurile si o sa gaseasca o bucata de bieleta directie sa o aplice in ochiu vostru.

Doamne...ce oameni....Plin de justitiari pe aici. Bine ai zis adip. E nevoie de inteligenta pana la urma. Mai mult nu putem explica, ca avem regulament pe forum..... Sau suntem lasi ca ne lasam condusi si de asta?

This post has been edited by driverx: 22 Oct 2009, 15:22

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
corbex
post 22 Oct 2009, 15:25
Post #85

Uite cum muti tu schimbul general de idei spre schimburi personale de jigniri usor mascate !
Vezi cum esti? te-ai nervozat? si daca continuam, ce-ai sa faci? te enervezi si mai tare? si daca continuam, ce-ai sa faci? pui mina pe pistol?
Q.E.D. ! radmasa.gif

Asa ! Suna mobilizarea generala si indeamna-i pe toti sa sara pe mine, cu bite, cu coase, cu greble !
Cum breeee, tocmai tu, care propovaduiesti toleranta? Stii cum se cheama asta ?
Cumva ipocrizie?

This post has been edited by corbex: 22 Oct 2009, 15:30

--------------------
+
adip
post 22 Oct 2009, 15:27
Post #86

Banned

QUOTE(xcss @ 23 Oct 2009, 00:01)
Injectia letala e pedeapsa minima pentru violatorii de copii. Cu greu as putea sa imi inchipui ceva mai abominabil decat ce fac astia.
Daca as sti ca nu sunt vinovat de crima, as veni chiar eu cu seringile si cu acele mele. Totul e ca, la sfarsit, dupa ce se calmeaza apele, sa nu ma trezesc smuls de langa familie doar pentru ca mi-am permis sa fac pe justitiarul. That simple. That *f(king* simple.
Si retrag afirmatia de mai devreme. Nici macar nu-ti trebuie inteligenta prea multa pentru a-ti apara familia in orice conditii, doar instinct de conservare.

--------------------
* * *
+
driverx
post 22 Oct 2009, 15:27
Post #87

QUOTE(kog @ 22 Oct 2009, 16:14)
sa presupunemprin absurd ca toti politicienii si judecatorii sunt pedofili. Procese peste procese, toti acuzatii scapa din "lipsa de probe". Ce facem? Pentru ca suntem civilizati ii lasam in pace? Daca acea justitie nu face nimic, vor continua sa ramana acei pedofili nepedepsiti. Si atunci ne complacem si ne vindem copiii? Dumnezeu nu o sa intervina sa-i pedepseasca.

Daca as fi fost in locul respectivei persoane as fi facut la fel. Da este un sacrificiu, sacrifici propiul copil, dar salvezi multi altii care ar cadea in mainile acelor monstii
*

Nenea kog. Bine ca ai dus la extrem totul. Pacat e ca nu sesizezi cat de stupid esti in gandire. Oare ce e mai BINE? Sa modifici cumva sistemul (nu neaparat tu singur, un individ ca e lupta cu morile de vant), sau sa te apuci sa iei lista tuturor deputatilor si sa ii killaresti pe toti si dupa aia sa infunzi puscaria.

Unii de pe aici zic ca poate nu mai e in Lituania si o duce bine mersi cu fiica lui. Asta sa o credeti voi. Va uitati prea mult la desene animate? Viata lui a fost distrusa de catre aia 2 sau cati or fo pana la urma. Dar el si-a terminat-o de tot. Si viata fiicei lui.

Tot vorbim cat de scuzabil e ceea ce a facut. Totodata veniti cu scuza aia ca atunci cand ai copii bla bla bla. Pai ce mama dracu? Actionati din impuls si distrugeti viata copilului, copil care vreti sa il protejati? Ok, inteleg ca ratiunea poate ceda in conditii limita, da' banui ca acolo unde stati voi cu tastatura in mana nu e situatie limita, deci nu prea are de ce sa va cedeze rationalul. Atunci care e scuza voastra?

This post has been edited by driverx: 22 Oct 2009, 15:28

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
kog
post 22 Oct 2009, 15:30
Post #88

epuri orijinali

From: Lipova - Arad

exista ucigasi platiti... daca nu ai bani pentru aia nu o sa iti vina sa crezi ce fac niste boschetari disperati pentru vreo 200 de lei...

cunosc un caz de copila acuzat... E o leguma. Nu vorbeste cu nimeni, e o fantoma, nici nu se poate pune problema de integrare, desi a fot dus la numerosi psihologi, psihiatri, etc, doctorii spuneau ca sunt mici sansele sa se recupereze. Nu o sa iti vina sa crezi cat de mult poate fi afectat.

This post has been edited by kog: 22 Oct 2009, 15:33

--------------------
Dacia 1310 1989 TLX - AR-05-DGF
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
+
kato
post 22 Oct 2009, 15:31
Post #89

Membru autentic

QUOTE(adip @ 22 Oct 2009, 16:09)
Ce preferi intr-o situatie de genul asta: sa-ti razbuni copilul omorandu-i pe aia si riscand ani buni de puscarie, sau incercand sa stai alaturi de copil, reprimandu-ti dorinta (justificata, probabil) de a-i omori pe faptuitori? Doar atat vreau sa aflu de la tine si de la ceilalti betmeni: cum iti ajuti propriul copil intrand in puscarie?
*

cand esti tu implicat altfel vezi lucrurile. pana acum ai dat exemplul rational, felicitari. smile.gif eu ce am spus, ca ratiunea se pierde pe drum in asemenea cazuri. si intr-un fel mi-ai dat dreptate spunand clar ca nu stii ce ai face.
@driverx, ne putem face intelesi si fara jigniri. Doamne fereste sa intelegi cu adevarat prin ce trece omul ala. atunci ai sa-ti mai reconsideri din pareri.

--------------------
+
driverx
post 22 Oct 2009, 15:31
Post #90

QUOTE(kog @ 22 Oct 2009, 16:30)
exista ucigasi platiti... daca nu ai bani pentru aia nu o sa iti vina sa crezi ce fac niste boschetari disperati pentru vreo 200 de lei...
*

Ba, daca as auzi asemenea replici intr-o comedie cu buget redus as zice: "Ok ok, o fi cu buget redus, dar nici halul asta...."

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th May 2025 - 01:37
Forum Renault