Ma manaca sobolanii
![]() ![]() ![]() |
Ma manaca sobolanii
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
a venit primavara gata au inceput baietii sa umble
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
O metoda verificata in timp : sticla pisata marunt si sapun dat pe razatoare peste sticla , le place foarte mult sapunul si nu se pot abtine sa nu il roada un pic, se ranesc la bot,dupa ce se intorc in galerii,daca ceilalti simt ca sangereaza il ataca,daca e vanjos poate mai ia pe vreunul dupa el sau il raneste si apoi il preia altul...ma rog , nu ai sa scapi definitiv de ei asa insa merge metoda,se mai imputineaza.
Sunt niste animale extraordinare,foarte bine adaptate sa supravietuiasca in orice conditii,pacat ca ne calca teritoriul ![]() Tata are voliera cu porumbei la tara si il disperau intr-un timp,orice facea,tot intra cate unul in voliera si halea pui de porumbel, i-am vazut mergand pe sarma,cu spatele spre pamant,sunt incredibili de-a dreptul,de-asta ii si uram asa tare,cred. Pana la urma,i-au exterminat pisicii, aveam trei bucati,doi motani si mama lor (care intre timp a decedat,avea vreo 14 ani ) ![]() Bafta ! ![]() This post has been edited by prody: 17 May 2010, 00:22 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Gata, m-apuc de ras sapun!
![]() Ala cu crema hidratanta o fi mai gustos? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
N-am sobolani, dar din cind in cind ma viziteaza cite un soricel. M-am gindit sa-mi cumpar un aparat cu ultrasunete pentru alungat rozatoare. Stie cineva daca este eficient? Si intrebarea nr 2: afecteaza cumva ciinii? Am un catel de talie mica si n-as vrea sa-i faca rau.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
jaaL |
![]()
|
![]() Membru psihic instabil Group: Members Posts: 493 Joined: 21 November 11 From: București ![]() |
Da , afectează și câinii ! Mai bine incerci să'l prinzi...
|
--------------------
Dacia / Skoda .
Solenza / Octavia .
2003 / 2007 . -----------------
"Prefer sa fiu prostu' dintr'un grup de destepti decat invers " -Cheloo ____________ |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
si eu ,in locul tau,as incerca ap cu ultrasunete..nu cred ca ar deranja cainii..frecventa deranjanta a undelor difera de la soarec la caine..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Da' c-o matza nu-ncerci ?
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
jaaL |
![]()
|
![]() Membru psihic instabil Group: Members Posts: 493 Joined: 21 November 11 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia / Skoda .
Solenza / Octavia .
2003 / 2007 . -----------------
"Prefer sa fiu prostu' dintr'un grup de destepti decat invers " -Cheloo ____________ |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Dai steroizi la caine si se descurca el
![]() Da' capcane pentru soareci nu mai foloseste nimeni? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
De obicei folosesc otrava (nu griusor, exista un fel de pliculete albastre cu ceva inauntru), dar aparatul cu ultrasunete l-as vrea preventiv, ca sa nu mai vina deloc soarecii. Pisica iese din discutie din mai multe motive.
Oricum, nu e o invazie, e doar cite un soarece la citeva luni. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
asa incepe invazia.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pune o capcana model desene animate, format clasic, agata o bucata de cascaval in ea si aseaz-o unde presupui tu ca bintuie mai des. Dupa ce termini operatia, te duci si-ti cumperi pisica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Io zic sa renunti la otrava, ca nu se stie prin ce perete isi da obstescul sfarsit si iti umple casa de duhoare...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si se pot intoxica/otravi si alte animale, mirosind otrava.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
io zic sa-si ia un teckel..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
Dupa soareci, urmeaza sobolanii mari. Astia maninca un teckel la micul dejun.
This post has been edited by corbex: 10 Apr 2012, 13:52 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
yoncv |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 10 Apr 2012, 13:07) Io zic sa renunti la otrava, ca nu se stie prin ce perete isi da obstescul sfarsit si iti umple casa de duhoare... In principiu sper sa ma orientez dupa duhoare si sa-l gasesc. Dar, de obicei, cind e pe moarte, soricelul nu mai sta ascuns mereu si pot sa-l gasesc si, eventual, sa-i grabesc sfirsitul. QUOTE(corbex @ 10 Apr 2012, 13:08) Alte animale nu intra in casa, mai am doar ciinele care sta doar in curte si doi perusi care nu ies din colivie. De invazie nu ma tem, multi vecini au pisici. La mine ajunge doar cite un soarece kamikaze care scapa din ghearele pisicilor. Oricum, am cumparat aparatul (74 lei, din Dedeman). Va tin la curent. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io zic ca mai bine pui de o crescatorie si-i vinzi ca haleala de lux in Indochina la un dolar kilu
![]() PS Nu ne tine pe noi la curent tine aparatu. ![]() This post has been edited by bion: 10 Apr 2012, 18:49 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(corbex @ 10 Apr 2012, 14:03) Cum sa-si cumpere ?! Ii donez io, moca, doar am vreo 20 pe langa bloc. Doar sa vina sa le ia... dau si-o bere, de cap de matza "disparuta". ![]() Pe da alta parte, cred ca aparatu' ala are efect mai mult pe vietuitoarele supraterane, nu cred ca deranjaza soarecii prea mult. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(yoncv @ 10 Apr 2012, 11:45) N-am sobolani, dar din cind in cind ma viziteaza cite un soricel. Aiciea se discuta de sobolani. Trebuia sa faci un topic nou, intitulat "Ma manaca soricelu". ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cum poate cineva sa vrea sa faca rau unor fiinte atat de dragalase si fragile?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Sufera de soricid.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
yoncv |
![]()
|
Eu as face un armistitiu cu ei: eu nu-i omor daca nu intra la mine in casa. Ce ziceti, e ok?
PS: aseara nu l-am mai auzit. O fi plecat, cine stie? |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai nu te lasa ;mananca-i tu pe ei.Ia de aici . Te invata cum sa-i prinzi cum sa-i omori si cum sa-i valorifici superior. Vine vara pui cu amicii de un garden party cu ratgrill
![]() This post has been edited by bion: 11 Apr 2012, 18:24 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bion |
![]()
|
Esti cu capu. Daca vii iar matol acasa calci pe lipiciu` ala te impiedici pici in bot si faci o eczema de asfalt de toata frumusetea( de dinti nu mai zic ca aia ti-ii faci singur
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
aia cu lipiciul pentru sorici merge. Testat. Pui pe carton de jur imprejur lipici pentru sorici si in mijloc pui neste branza afumata si ceva slaninuta... Singurul dezavantaj e ca daca il prinzi noaptea se apuca si chitaie de scoala toata casa...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:43 |