Ma manaca sobolanii
![]() ![]() ![]() |
Ma manaca sobolanii
kog |
![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine pui niste capcane d-alea cu strachina-nuca-bat-slanina, prinzi cateva exemplare, le legi cate un aparat d-ala cu ultrasunete si le dai drumu'. Ei stiu cel mai bine drumul catre vizuina...
This post has been edited by vis-a-vis: 17 Nov 2009, 21:22 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu zic sa le pui poza asta daca vrei sa scapi de sobolani ca automat scad de la 471 la 300
Attached thumbnail(s) index.php.jpeg ( Size: 91.98k ) Number of downloads: 659 |
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@ady77: omu' are probleme cu sobolanii, nu cu porcii
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ceva nou? un update se poate?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
L-au mancat
![]() |
--------------------
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
vede el cand da caldura
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
cand ii crapa fundatia o sa stie ca a pierdut lupta
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
new generation - mai mari, mai puternici, mai rezistenti!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 24 September 09 ![]() |
Solutia este la indemana. Daca citesc aia tot topicul asta o sa isi faca filiala la Constanta.
![]() This post has been edited by Ionut_Nedelcu: 9 Mar 2010, 13:44 Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 129.58k ) Number of downloads: 593 |
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
2001
- CT-05-NSI "Oamenii nu se schimba, ci devin pe zi ce trece ceea ce sunt de fapt."
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
kog |
![]()
|
au tinut-o aia intr-o cordeala toata iarna
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(Markos @ 9 Mar 2010, 12:51) N-am prea avut timp sa studiez fenomenu` da banuiesc ca odata cu incalzirea o sa ma reapuc de vanatoare. Nu-s semne ca dihaniile ar fi in viata da cine dracu stie ce fac pe la vecinu prin cotete? Tare mi-e ca la vara n-o sa mai am nici o sansa. O sa fug cu cainele-n brate... Cum se incalzeste afara mai arunc o mana de otrava peste gard...poate, poate... Auliuuuu, uitasem. Propretaru` de soboleti` cica-i pe moarte... ![]() This post has been edited by pastrama: 10 Mar 2010, 02:31 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Drac mort ai mai vazut?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nefericit că s-a stins?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Auzi, da' nu te-ai gandit sa-ti deschizi crescatorie de sobolani? Sigur gasesti ceva restaurante chinezesti prin zona, cu care sa te asociezi. Numa' sa-ti pazesti cainele, sa nu-l vezi friptura
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 10 Mar 2010, 17:30) Auzi, da' nu te-ai gandit sa-ti deschizi crescatorie de sobolani? Sigur gasesti ceva restaurante chinezesti prin zona, cu care sa te asociezi. Numa' sa-ti pazesti cainele, sa nu-l vezi friptura ![]() Mă, mi se pare mie, sau ora serverului e la păscut? Acu, ntpd-ul meu zice că-i 15:38:20 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca le dai cu folten, or sa zica lumea ca-s arici...
Ariciul Foltene |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
da' ce aveti cu ceasu' ? vi s-a dereglat ??
![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 10 Mar 2010, 17:41 |
--------------------
...
...
...
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kog |
![]()
|
ceva vesti? Hai ca acuma cum a dat caldura au ieisit din gropi, Am vazut destui, am si omorat cativa. Sper ca mai traieste cainele si nu e impaiat in vreo vizuina de sobolani
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(pastrama @ 24 Mar 2010, 19:34) Din cauza soboletilor. Pentru astia inca n-am gasit solutii, si ma gandesc cu groaza ca vine caldura si o sa iasa iar la suprafata. Ultima incercare a fost cu benzina, era sa-mi dau foc. Am gasit niste galerii care veneau dinspre vecinu, am turnat benzina, am lasat putin sa se formeze ceva vapori prin galerii si cu mare grija am dat foc. S-a produs cat de cat o oarecare explozie, al carui suflu l-am vazut iesind dintr-un tunel care dadea tot la mine-n curte, vreo 4 metri mai incolo. Deci problema-i grava, au sapat soboletii de-a tuneluri pe sub pamant, de cred ca se pierd si ei prin ele. Cam astea-s noutatile. La suprafata nu cred ca mai ies ca pana acum ar mai fi prins cainele ceva. Urmeaza inca o tura de otrava la greu aruncata peste gard la vecinu` si cand am timp mai "fac" niste explozii. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Sa pui carbid si sa torni apa, apoi sa-i dai foc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pastrama iati o bufnita....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
pastrama |
![]()
|
Intre timp am revenit la metode mai putin periculoase. Otrava aruncata peste gard la vecinu`, in medie o data pe saptamana, plus capcana la mine-n curte, langa gard. Pana acum am prins vreo 5 monstri.
![]() Partea nasoala e ca "domnisoara caine" nu mai recationeaza in nici un fel la soboleti. Mi-e ca s-au imprietenit. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
cred ca sobolanu' face deja parte din viata si din soarta ta, nu mai scapi de ei...
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:42 |