Ma manaca sobolanii
![]() ![]() ![]() |
Ma manaca sobolanii
pastrama |
![]()
|
||
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Tedei
-
-
|
|||
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Am spalat-o da-o dracu!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
http://www.ratbehavior.org/perception.htm
Documenteaza-te domnu' ![]() Eu zic din ce am citit asa la intamplare acolo sa cauti un aparat cu ultrasunete cat mai puternice... |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 28 Oct 2009, 00:32) Cretinii aia de la primarie ( ecarisaj ) o aruncau anii trecuti sa omoare cainii. Sangerau aia pana isi dadeau duhu'. Imi venea sa le bag alora otrava pe gat. Am iesit cu bata de baseball la ei cand au venit in parcare de nu mai nimereau sa intoarca duba. Cum ma? Renumita lor campanie de sterilizare a dat gres? S-au apucat de otravit acuma? Idiotii pamantului. Manastireanu n-a facut fata cu cainii si acum se ocupa de delfini chinezesti. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Eu inca n-am sobolani (adica nu stiu, ca nu m-am mutat), dar am cel putin o cartita in curte. Animalul fiind cumva inrudit cu Ratzilla de care se vorbeste aici, m-am gandit sa pun o intrebare:
Or fi bune aparatele alea (forma de tub) cu ultrasunete? A folosit cineva? Stie cineva vreo alta metoda eficienta de a alunga (preferabil) sau starpi (pana la urma) animalele astea? As incerca intai metode din astea, de "convingere si/sau intimidare", abia dupa aceea as declara razboi. Daca trebuie, ma apuc sa forez galerii sa caut dusmanul... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Vezi sa nu dai de Base pe acolo
![]() |
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
In curtea mea nu exista cartite politice
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(pastrama @ 28 Oct 2009, 00:45) Ba, esti nebun?! Pai tot cu aia(un Ford Transit mai vechi, nu?) m-am luat si eu la omor ca ei culegeau cainii de pe strada cu un cleste urias. Prindeau cainele de gat cu ala, cainele se c@c@ pe el de durere(la propriu) si-l duceau asa la masina. Ftu-i in gat, ce le-as da si lor putina otrava d-aia... Da. Cu clestele si plasele e alta problema. In afara de mine, s-a mai luat de ei si un vecin de la alt bloc. Au venit aia data urmatoare cu un prapadit de gardian dupa ei. Avea ala bastonul de guma mai mare decat el. Au plecat cum au venit, ca i-a gonit lumea. Cred ca de aia au inceput cu otrava aruncata noaptea, ca le dadea lumea in cap la ciorile alea. QUOTE(Steel Tormentor @ 28 Oct 2009, 02:15) Cum ma? Renumita lor campanie de sterilizare a dat gres? S-au apucat de otravit acuma? Idiotii pamantului. Manastireanu n-a facut fata cu cainii si acum se ocupa de delfini chinezesti. Ai ajuns vreodata la sere unde au aia baza sa vezi ce-i acolo ? Eu am fost de vreo doua - trei ori. Ce campanie de sterilizare ? Cica sapau gropi si le dadeau cu lopetile si cazmalele in cap si ii ingropau sau ii duceau undeva spre Agigea la un crematoriu de resturi animale ca sa-i arda. Iar marii doctori suteau toate ajutoarele si toata hrana primita si o bagau la vanzare in magazinele lor. Animalele alea nici nu aveau ce manca. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
nu mai suport topicul asta.
tot n-au terminat sobolanii pastrama? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
pastrama |
![]()
|
Ba da, acum cred ca dorm. Mai pe seara isi incep activitatea.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Asa e si cu femeile, mai intai le observi, vezi ce le place si ce nu, ce obiceiuri au si mai apoi te imprietenesti cu ele! Esti pe drumul cel bun, bravo
![]() |
--------------------
...
..
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
cusca cu care vrei sa prinzi sa o afumi dupa fiecare utilizare si sa faci tot posibilu sa nu o atingi si nici otrava sa nu o atingi
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pastrama, am gasit azi un pliant. Ia de le viziteaza site-ul: www.rozatoare.ro
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
nu cred ca ii mai este de folos .... a fost mancat de soareci
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Uahhhhhh. Horrrorrrrrr
![]() ![]() 3803494961_73228d083d.jpg ( Size: 130.96k ) Number of downloads: 567 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
@pastrama: Recunosc ca n-am citit tot topicu`, da` ai incercat sa-i manci tu!?
![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 11 Nov 2009, 19:36 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 11 Nov 2009, 17:36) Deschid si vad asta: intro.jpg si ma bufneste brusc rasul, inchipuindu-mi-l pe Pastrama al meu verificand zecile de curse pentru soareci impanzite prin curte ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
I-au ros cablul de net, ca n-a mai zis nimic.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
vad ca are o pauza de o saptamina
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
Pastrama, te-ai scos...scapi de ei in curand
![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE pastrama are 7 zile suspendarea dreptului de a posta pentru ca l-a numit pe un coleg de pe forum "cocalar". ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
QUOTE(CataOlar @ 12 Nov 2009, 13:38) Pastrama, te-ai scos...scapi de ei in curand ![]() De aia l-a pus pe Coiciu sa creasca sobolani. Ca sa aiba motivul contractului. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
pastrama |
![]()
|
Hai c-a trecut banu! Astia care-mi plangeati de mila c-am murit mancat de rozatoare, stati linistiti, inca rezist.
![]() Pentru moment, am luat 3 tuburi de spuma poliuretanica si am umplut spatiul de sub magazie. Sper c-am prins vreo 3-4 acolo. ![]() Urmeaza un aparat d-ala cu ultrasunete, de pe saitu` lu` Marty si cred ca-s pe jumate scapat de ei. Mai vine si iarna, poate scap de tot de ei daca da un inghet d-ala puternic...chiar, astia ce dracu fac iarna??? Daca a mai dat si mazarel 10 meleoane pe deratizare sunt scapat de tot. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(pastrama @ 13 Nov 2009, 00:21) ... Mai vine si iarna, poate scap de tot de ei daca da un inghet d-ala puternic...chiar, astia ce dracu fac iarna???... Pai ce crezi bre ca-s tantari? ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:45 |