Ma manaca sobolanii
![]() ![]() ![]() |
Ma manaca sobolanii
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(membru_DC @ 24 Oct 2009, 15:57) O vreau si io vreo 2 saptamani. Ofer la schimb un caine. ![]() 24 Oct 2009, 18:28: Prima captura! ![]() This post has been edited by pastrama: 24 Oct 2009, 17:28 Attached thumbnail(s) Picture_008.jpg ( Size: 2.99mb ) Number of downloads: 587 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Asta cred ca era minor.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
tu l-ai prins?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Daca tot a venit vorba de Rambo, de ce nu apelezi la prietenul tau ?
![]() |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
imi pare rau, dar ai cainele ala cam degeaba. Al meu tocmai s-a spanzurat
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai? Si tu ii tulburai somnul de noapte cu vizite intempestive?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kog |
![]()
|
a?
![]() This post has been edited by kog: 24 Oct 2009, 18:54 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ala a fost pisica intr-o viata anterioara
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kog |
![]()
|
era nu stiu ce rasa naibii de sobolanari
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
http://en.wikipedia.org/wiki/Rat-baiting#Breeds ... alege o rasa de acolo ( terrier sa fie ), ia niste beri si enjoy the show!
![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Degeaba daca este neletal.
Otrava grupa mare pe langa gard sau chiar in ograda celuilalt. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Ii faci masaj sub coada sa se relaxeze ?
This post has been edited by cristio_79: 24 Oct 2009, 22:57 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
i`a bagat dejtu`n coor ca sa stea teapan
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Mednick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 3 September 09 ![]() |
O gasca din sobolani de astia ( Mari domle sau ai dat prea zoom ) ar fi o provocare si pentru trupa mea felina de Rambo
![]() Raman insa la ideea mea...chiar daca acum scapi de astia, tot e bine sa ai minim 2 pisici prin curte...trust me! |
--------------------
Skoda
Octavia II
Elegance 2007 pHarmacist acid
|
|
kog |
![]()
|
ala era pui, am vazut niste specimene... Cred ca era conducatorul lor, era mare, aproape cat o pisica si era cocosat(asa sunt sobolanii batrani). Un prieten zicea ca aia sunt sobolozauri
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mama... sa vad un sobolete d-asta in casa, ca doarme pe perna mea, cred ca inlemnesc acolo.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 22 Oct 2009, 19:46) Ia o butelie (goala, ca-i mai usoara) si suie-te pe casa cu ea. Incepi sa urli "sa vina Mazare, ca-mi dau foc" si astepti. O sa vina intr-un suflet. 10 gura de alcoolic abrutizat! ![]() ![]() QUOTE(pastrama @ 22 Oct 2009, 19:48) Ca sa fie tacamu` complet fiul vecinului crescator de sobolani este lingaul no 1 al sus-numitului primar. Pe bune! Ai decalotat glandu'!QUOTE(ady77 @ 22 Oct 2009, 22:21) Pune mina si invata imnu', ca acu' vine Gigi si te asculta cu buletinu-n mina! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Taz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 September 02 From: Tulcea ![]() |
Citeste ordinul 536/23.06.1997 inca valabil si da-le cu el in cap
ART. 16 Adăposturile pentru creșterea animalelor în curțile persoanelor particulare (de cel mult 5 capete porcine și 5 capete bovine) se amplasează la cel puțin 10 m de cea mai apropiată locuință învecinată și se exploatează astfel încât să nu producă poluarea mediului sau disconfort vecinilor. pina se misca autoritatile otrava mentionata anterior |
--------------------
DACIA
DSN EUROPA
- TL-20-YNA Some things just can't be improved...
but they can be individualized |
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
O intrebare ar fi ce sanctiuni exista (daca exista) pentru aceasta prevedere legala?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
cristio_79 |
![]()
|
Avand in vedere si cine este specimenul care colectioneaza lighioanele, cel mult o sa-l lase fara boi la bicicleta.
Ca doar suntem in Rromania. This post has been edited by cristio_79: 26 Oct 2009, 14:57 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Vad ca va tot laudati cu pisicile voastre, dar cred ca n-ati vazut un sobolanoi de-asta in realitate si in actiune. Nu stiu cate pisici de-astea Rambo de sufragerie le-ar face fata.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Mednick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 3 September 09 ![]() |
De sufragerie nu, dar de curte...o data chiar era plina de sange o pisica din "echipa", sigur daduse peste un specimen din asta
|
--------------------
Skoda
Octavia II
Elegance 2007 pHarmacist acid
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Pastrama, daca dibuiesti gaurile din curte de la tine incearca sa le umpli cu apa; baga furtunul acolo. Ai grija ca o sa iasa puzderie de-acolo, redirectioneza-i cumva. Poti sa stai si cu o lopata ceva la pandasi sa le dai la cap, daca ai "sangele" necesar
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
pastrama |
![]()
|
Mai, la mine nu prea stau ca n-au unde. Vin doar noaptea(cred) si incep sa rontaie la nuci sub magazie. Degeaba prind eu cate unu mai amarat la mine-n curte. Mie mi-e frica sa nu se-nmulteasca la ala si cand n-o sa mai aibe loc acolo sa inceapa sa emigreze la mine.
Si in ultima perioada am devenit obsedat...cum ajung acasa numai la sobolani ma gandesc. Acu` juma ` de ora am ajuns, am luat lanterna si m-am dus in cercetare. Bineinteles ca se-auzeau iar cum rod pe-acolo, am tras de caine sa vina si el sa vada/auda/miroasa da il cam doare-n pzda. Si intre zona asta infestata si zona "locuibila" sunt vreo 20 de metri. problemele mari o sa inceapa cand o sa invete sobolanii sa parcurga astia 20 de metri...mi-e frica c-o sa-mi intre dracu-n casa. Mortii lor ca ma mananca pielea numa` cand ma gandesc la ce imputenie e la bou` ala cu animalele lui...cum dracu traieste? Ca la ala sigur intra si-n casa! Maine iau iar otrava! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Exista nistre otrava sub forma de boabe de grau impregnate cu un raticid. Sunt unele rosii si mai nou au aparut unele albastre. Sunt produse de o gramada de firme, dar din experienta mea cele mai bune sunt cele produse de Romvac (Ratitox cele rosii, Broditop cele albastre).
Sper sa nu se considere reclama. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:45 |