Ma manaca sobolanii
![]() ![]() ![]() |
Ma manaca sobolanii
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
@L@u: In lant n-a stat niciodata(si nici nu cred c-o sa stea), mi se pare o tampenie sa-ti iei caine si sa-l tii legat pe post de bibelou...deci treaba cu matza cade. E prea mare(matur) cainele ca sa-ncerc sa-l invat sa socializeze cu matzele.
This post has been edited by pastrama: 22 Oct 2009, 20:05 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Arunca cu otrava din aia si mergi la primarie pe Ecaterina Varga sa intrebi. Te indruma aia, chiar daca intrebi gardienii care taie frunza la caini pe acolo.
Nu sunt sigur daca se baga Garda de Mediu, dar poate ai noroc. Eu stau in Poarta 6 si vara trecuta, seara dupa o anumita ora, venea un miros insuportabil de mortaciuni. Am inteles ca exista undeva spre Agigea un crematoriu de resturi animale. A dat maica-mea telefon si de a doua zi nu a mai venit nici un fel de miros pana in ziua de azi. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
ghiocel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 10 June 05 ![]() |
Cainele lasat liber in toata curtea este un element care ajuta foarte mult rozatoarele (soarecii, rozatoarele). De frica acestuia nici o pisica ( a ta sau din vecini) nu va incerca sa vaneze in zona (atentie, pisica ii pandeste intai, cu multa rabdare, deci are nevoie de liniste). Asadar incearca sa limitezi accesul cainelui fie prin zgarda cu lant fie printr-un padoc, ceva. Nu neglija otrava pusa strategic in toate colturile si zonele pe unde circula rozatoarele. Orice tip de otrava este buna numai sa o folosesti non stop. Chiar daca nu-ti dai seama ea isi produce efectul. Daca neglijezi problema se vor inmulti peste masura si se vor agrava problemele. Pana sa-ti rezolve legea nemultumirile, incearca tu sa starpesti lighioanele, altfel vei regreta sau vei scapa situatia de sub control.
23 Oct 2009, 08:57: rozatoarele (soarecii, sobolanii) am vrut sa spun This post has been edited by ghiocel: 23 Oct 2009, 08:57 |
--------------------
dacia
Logan Ph.2, 1.6, 16V, Supernova, Solenza
2008, 2001, 2003
- B.--.---
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
QUOTE(Steel Tormentor @ 22 Oct 2009, 19:59) Desi ar suna mai bine Tomis sau Palas, presimt ca pe nenea asta il cheama Coiciu. Nu cred ca vei face ceva cu legea in regatul lui Mazare, mai ales impotriva unuia dintre principalii lui lingai. Eu propun sa cauti un arab care contra unei sume modice sa isi detoneze centura in cotetul lui mos Coiciu. Daca ai noroc arabul o va face gratis. E sansa lui de a intra in Cartea Recordurilor la categoria cele mai multe suflete omorate la un singur atentat. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
sau ia-l pe-asta:
http://news.yahoo.com/s/afp/20090930/wl_st..._20090930112123 ii dai un lcd full hd daca te scapa de ei ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
pastrama |
![]()
|
Deocamdata am luat otrava d-aia de care zicea Victoras...am bagat-o pe sub magazie si astept. Si-am facut rost si de-o capcana d-aia mare de incap vreo 3 familii de sobolanschy in ea.
![]() Maine urmeaza episodu 2, iau ceva prafuri otravitoare si i le arunc lu` ala in curte...da mi-e ca-i omor si animalele... |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
pastrama |
![]()
|
Ideea era sa scap eu de sobolani pe o cale cat mai legala. Adica sa fac reclamatie, sa vina organu` sa-i f#ta lu` ala o amenda si sa-l oblige sa-si faca curatenie. Dar cum nu se poate ma descurc si eu cum pot.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
omoara tot, ma. Daca vrei grenade ma gasesti pe PM.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
pastrama |
![]()
|
Nu-i nevoie ca iau napalm de la grec.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
las ca am mai dat eu foc la o gaina cand eram mic, si a fugit in magazia de lemne, unde erau si diversi combustibili...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
cristio_79 |
![]()
|
Dupa genocid poate vii sa intrebi cum scapi de putoare.
Pune otrava cat mai aproape de ograda nenorocitului, ca daca incep rozatoarele sa-si dea duhu' la tine in curte, e jale. kog, acum ai crescut mare si te uiti dupa genunchi pe net. This post has been edited by cristio_79: 23 Oct 2009, 22:13 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
pastrama |
![]()
|
Mda...pana acum am asa: napalm, grenade, bomba atomica. Cred ca raman la otrava si capcane.
Am venit acum de undeva si am zis sa trec si prin zona infestata sa vad daca s-a prins ceva in capcana. Iar m-am ingrozit. Se-aud aia cum rontaie in draci la cotetele lu` vecinu` si mai nasol si sub magazia mea. Cainele dormea mort in cusca, nu dadea nici un semn c-ar fi interesat de ce se-ntampla-n juru` lui. Ce dracu nu mi-am luat pisica? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, nu-ti bantui cainele noaptea ca devine depresiv si o sa aiba cosmaruri...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eu cred ca nici pisica nu facea fata la situatia descrisa de tine. Doar daca nu avea gena "Rambo" in ea. Mai omoara si ea 1, 2, 3 sobolani - desi depinde si de dimensiunea lor. Am auzit de cazuri in care pisici au fost puse pe goana de sobolani mai mari. Sunt feroce si creaturile astea, cat de mici sunt ele, fac orice sa scape.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Filip @ 24 Oct 2009, 08:55) Eu cred ca nici pisica nu facea fata la situatia descrisa de tine. Doar daca nu avea gena "Rambo" in ea. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chiar trebuie sa aibe gena de "Rambo" in ea. Nu toate pisicile prind soareci, iar dintre cele care prind soareci, nu multe prind sobolani. Iar cele care au dat de gust de sange, vaneaza si alte lighioane, porumbei, gaini, etc. Unele chiar se bat parte-n parte cu cainii. Iar sobolanii nu-s chiar asa mici. Am vazut e cateva exemplare de mi s-a ridicat paru' pe sira spinarii, mai ales ca unul mi-a trecut peste bocanci... Partea proasta ca astia se-nmultesc vazand cu ochii, o sa colcaie curtile. O sa scapi greu de ei, mai ales ca n-ai "acces direct" la curtea vecinului. Eu zic sa faci o fapta buna si sa-i cureti curtea omului de balegar ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 24 Oct 2009, 10:07 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
bine frate, da poate sa aiba matza si gena rambo in ia,..dar daca tabara 5 sobolani la beregata pisici
![]() omoara cativa si se plictiseste/si sau se satura de carne ![]() ramane in picioare ,alternativa cu otrava aia de scoate K-u din sobolani P.P.S la poarta 6 ,tot a ra....t miroase din cand in cand,..cred de la sistemu de canalizare slab proiectat/ si sau infundat ![]() ![]() This post has been edited by ct-03-tvy: 24 Oct 2009, 11:01 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
Parerea mea e sa organizezi o actiune gen comando si sa arunci otrava aia minune chiar la el in curte. pe langa sobolani vor fi si daune colaterale dar asa e la razboi.
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
kog |
![]()
|
fa rost de niste serpi. Daca nu gasesti, PM me.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adica, daca nu gaseste sa-ti zica, du-te ba-n PM?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kog |
![]()
|
da...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Mednick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 3 September 09 ![]() |
O pisica nu face fata, clar...insa si eu stau la curte si tot asa, un nene, la vreo 2 case distanta are o cocina...pana acum cativa ani era plin de lighioane( am vazut si un dihor odata). Solutia a fost simpla..am cumparat un matza si un motan ( deh, sa actioneze in cuplu)...rezultatul? Acum, am o familie frumoasa de 5 pisici care chiar sunt Rambo
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia II
Elegance 2007 pHarmacist acid
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Adevarat, o pisica nu face fata. Dar o pisica in combinatie cu altceva da rezultate:
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:41 |