Card de debit, la ce banca?
![]() ![]() ![]() |
Card de debit, la ce banca?
nick |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
pana la urma am facut card la BT. am stat si am analizat ce si cum voi face cu cardul. Facturile le platesc cash ca vine nenea/tanti sa le incaseze. Factura la mobil o platesc o data la 8-9 luni deci nu e cazul sa ma agit. Au si internet banking, dar e mai ciudat...ceva cu certificate de siguranta si alte balarii. Daca faceau si ei un token era perfect. Oricum serviciul de internet banking nu l-am activat ca nu am nevoie. Daca va fi cazul se rezolva prin telefon.Multumim de sfaturi. Cardul ales este un Visa Electron. In afara de interogare sold, toate comisioanele sunt zero.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
sa'l golesti sanatos
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
stai sa-l umple angajatoru. Tot la banca am aflat ca pot sa imi deschid si un cont in valuta si sa folosesc acelasi card. Deocamdata inca nu e cazul de cont in valuta... sper in cateva luni sa fie
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
La un moment dat vedea ca va merita sa iti faci si abonament la internet banking. Pentru ca poti plati mai tot... Eu acum platesc urmatoarele: telefon fix si internet (la RDS), cablu (RDS, dar e alt abonament si alt titular), mobile (Voda), curent electric, gaz si salubritate... Plus alte plati, mai mult ori mai putin constante si periodice.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Alydor |
![]()
|
Pai mobilul il platesc o data la 8-9 luni, pentru internet vine incasatorul, gazul vine incasatorul, curentul il platesc la var-miu ca lucreaza la electrica, apa si salubritatea vine incasatorul... Deocamdata nu simt nevoia de IB, iar daca va fi cazul se va rezolva prin telefon...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca ai activata obtiunea sa-ti plateasca automat facturile, iti iau banii din cont exact in ultima zi scadenta de pe factura.
In cazul meu, toate utilitatile mi se platesc automat, mai putin curentul, care nu are contract cu ING. Poti sa platesti utilitatile si altor persoane (parinti) nu conteaza cine este titularul de pe factura. Iar pt. 4 lei pe luna, primesti sms-uri cu toate tranzactiile mai mari de 200 lei. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Sa stii ca la fel este si la BT cu debitul direct. Iar abonamentul lunar la internet banking este de de 1 RON.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
barvo..parinte ai cazut tentatiei diavolicesti cu carduri bancare....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dacis |
![]()
|
"Parinte" i se tragi de cei doi juniori? Ori stiti voi ceva ce noi, ceilalti, nu stim?
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 03:48 |