Catalin Morosanu, studii
![]() ![]() ![]() |
Catalin Morosanu, studii
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cine e morosanu asta? "moartea din carpati"?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
hy Marty, avand in vedere ca pare a avea un IQ identic cu al tau cred ca are si studii echivalente te-am ajutat? This post has been edited by daciafan: 21 May 2010, 14:07 |
--------------------
/
/
/
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() Ba, tie ti-e cald cu dintii in gura. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ceva stii tu, scoate dintsi, da nu cred ca are studii.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
daca credem ce se scrie prin libertatea atunci...
QUOTE “Sunt student în anul III la Drept, iar acest lucru mă va ajuta pe viitor”. sursa: http://www.libertatea.ro/stire/luptatorul-...ica-288261.html |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nici daca a terminat sef de promotie cu 10 pe linie eu nu l-as lasa sa-mi puna o plomba
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Aham ... si probabil imi taie si chitanta la sfarsit ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum dracu' sa fie ala stomatolog ma?
De fapt daca si c@talin e la facultate, e posibil orice... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Morosanu asta e ruda cu Moartea mica din Carpati?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Student la Drept probabil, dar la distanta. Numai in perioada stresiunii il vedeam pe la Universitate.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(Marty @ 21 May 2010, 14:02) Ma nene, ma incontrai acu' citeva zile cu niste preteni. Eu stiu ca Morosanu e absolvent de stomatologie, astia de le-am spus asta, nu si nu, betmen-betmen. Caut de atunci pe net si nu gasesc nicio informatie relevanta, ma puteti ajuta cu vreun site care sa confirme sau sa infirme cele spuse de mine? Ai dreptate, uite aici cate ceva din CV-ul lui: Competente si aptitudini tehnice: 1.Studierea prin metode bio-mecanice a scoaterii dintilor mandibulei superioare 2.Studierea scoaterii dintilor canini fara anestezie 3.Anestezie locala a pacientului pentru scoaterea dintilor utilizand un half-uppercut 4.Anestezie totala a pacientului, in vederea scoaterii dintilor utilizand un short straight-punch 5.Tehnica utilizarii pozitiei full crouch pentru a evita scoaterea dintilor E stomatolog intradevar ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ba Martinezule, deci esti tampit incurabil!
Auzi la el ce probleme existentiale are! Unde dracu te-ai incontrat ma cu aia? La un bax de giac? Erati cu totii much? ![]() ![]() Da-te dracului ca n-am mai ras asa de tare de mult! Se uita naibii astia la mine in birou si ma fac de rahat! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Și Ioni Costiță e stomatolog.
![]() This post has been edited by Lostboy: 21 May 2010, 16:57 |
--------------------
.
.
.
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
il vedem noi diseara daca e dentistu sau ...pacientu
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
m-am interesat, de fapt a terminat ASE-ul, facultatea de Comert, specializarea Branduri.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:08 |