LCD TV Full HD sau HD Ready ?
![]() ![]() ![]() |
LCD TV Full HD sau HD Ready ?
MISKIRDI |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 22 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
daewoo
tico
1999
- B 22 BPH
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ia-l p-ăsta.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ba e foarte bun si un monitor tv
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Voi cei care spuneti ca vedeti canalele digitale de la RCS cu tunerul DVB-C al tv-ului introduceti cartela in TV? Eu am vazut pe la toti ca decodoarele si cartelele merg doar impreuna, nu poti pune cartela in alt tip de decodor sau in TV. Eu nu prind nimic digital pe cablu desi TV-ul stie DVB-C si MPEG 2 si 4. (Samsung 32B350)
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cartelele nu merg în slotul din TV (idioțenie a providerilor de CATV) dar ce se prinde prin DVB-C nu e codat, deci merge fără cartelă.
|
--------------------
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
e misto monitoru pus de C a t a l i n.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
MISKIRDI |
![]()
|
multumesc o sa merg sa vad samsungul, lg e prera mare, dar tot nu s impacat ca e monitor tv si nu e tv cu intrare pt pc.
|
--------------------
daewoo
tico
1999
- B 22 BPH
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca nu peste tot e necodat. La mine nu se prinde nimic. RCS Bucuresti, cartierul Militari.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
- .
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
@cristidb: TV-ul tau NU are DVB-C, in ciuda a ceea ce sustin comerciantii (valabil si pt celelalte modele din seria 3), s-a lamurit cineva de pe softpedia, a scris la Samsung. Chiar daca transmisia era codata, prindeai ceva -poate sunetul - sau iti dadea "semnal demodulat" cum se intampla la UPC, care are transmisia codata.
La seria 4 incep sa aiba (desi nu sunt 100% sigur pentru cele cu 450, la 460 au sigur). |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Hotel mode: se poate bloca accesul la meniu si volumul nu poate trece de un anumit nivel, pentru cazul in care TV-ul e folosit pt. dotarea camerelor de hotel.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
ms
|
--------------------
.
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Merge si pe analogic sau numai pe digital?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cristidb |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 24 Jan 2010, 17:12) Eu nu m-am luat dupa ce sustin comerciantii. In manualul pentru modelele LE26B350 si LE32B350 scrie asta: 3. Deși acest televizor se conformează celor mai recente standarde DVB-T și DVB-C [august 2008], compatibilitatea cu transmisiile digitale terestre DVB-T și prin cablu DVB-C viitoare nu poate fi garantată. 5. Este posibil ca anumite funcții de televiziune digitală să fie indisponibile în anumite țări sau regiuni și ca DVB-C să nu funcționeze corect cu anumiți furnizori de servicii prin cablu. http://www.samsung.com/ro/consumer/tv-audi...ail&tab=support Orice om normal intelege de aici ca are si DVB-C. Vad ca pe unele site-uri scrie ca nu ar avea, iar la samsung pe site nu scrie nimic de tipul de tuner. ![]() This post has been edited by cristidb: 24 Jan 2010, 18:12 |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
- .
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
@cristdb: Nici eu nu cred ca are DVB-C.
Fa o comparatie intre manualul tau si cel de la le32b530. Uita-te la sectiunea: channel control. Daca ar fi avut DVB-C, ai fi avut o optiune de a selecta intre cablu si antena asa cum e le32b530. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
MISKIRDI |
![]()
|
Te retine cineva prin zona? Poate ai treaba sa te grabesti la intalnirea cu alti stiutori mai competenti... Cate rasini in capu' la unii... unii e cine vrei tu pierde vara, habar nu ai de nimic impresarule |
--------------------
daewoo
tico
1999
- B 22 BPH
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Zi-le Loredana!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu-i tivi, da' se leagă la el.
Ce părere aveți de asta? Vreau un multimedia player ieftin și bun. Ieftin pare... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Deci treaba e cam în halul următor:
-caută un produs care are echipă de support solidă în spate. Altfel riști să rămâi cu bug-uri pe care TOATE aparatele de genul ăsta le au la început. Dacă există forum, comunitate, multe versiuni de firmware, merită. Dacă nu, e riscant. -caută un aparat care să știe DTS Downmix și DTS passthrough. Altfel vei avea mari probleme cu sunetul la majoritatea filmelor ce sunt acum codate DTS pe audio... Sigur, partea asta nu mai e valabilă dacă ai cumva vreun sistem audio cu intrare digitală, optică sau coaxială, prin care să decodeze DTS, și desigur playerul să aibă o astfel de ieșire... Pe piață sunt multe home-cinema cu intrări digitale, dar putine decodează DTS prin ele, majoritatea se limitează doar la ce vine din DVD-uri... Eu zic să iei Asus O!Play R1, sau ceva mai scump dar cu funcții mai multe, Xtreamer... |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
un laptop cu iesire HDMI nu te coafeaza?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nope, am deja așa ceva, da' nu prea-l vreau pe lângă tivi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Defapt, dacă vrei să aibă conexiune wireless, Asus R1 pică... Ar fi R3, dar nu merită diferența de preț... Mergi pe Xtreamer...
|
--------------------
-
-
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Am si eu o intrebare pentru cunoscatori : ce se poate face ca un LCD sa vada pe tot ecranul ?, adica sa vada normal pe 16/9 , asta daca se poate.
|
--------------------
-
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Da, dar îți deformează imaginea...
|
--------------------
-
-
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Si nu se poate face nimic sa nu mai fie deformata imaginea pe 16/9 ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu.
*Ori schimbi aspectul -> vezi defromat *Aplici zoom -> pierzi din imagine *Schimbi sursa video, adică vizionezi doar posturi ce emit în formatul ce-ți convine, și filme la fel. |
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Pân' la urmă mi-am comandat asta.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
good choice. xtreamer very good there is.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 15:07 |