LCD TV Full HD sau HD Ready ?
![]() ![]() ![]() |
LCD TV Full HD sau HD Ready ?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Piatra e pentru incalzit patul, seara.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
o avea piatra sa distribuie caldura mai uniform
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
Piatra tine cuptorul cald o vreme dupa ce a fost stins. Sa nu se raceasca mincarea.
This post has been edited by corbex: 22 Nov 2011, 14:00 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
piatra e in partea de jos a aragazului, la baza. apoi e un spatiu gol, apoi e cuptorul. e distanta mare.
This post has been edited by kxz: 22 Nov 2011, 14:08 Attached thumbnail(s) GEDC0136.JPG ( Size: 60.07k ) Number of downloads: 507 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E piatra de temelie. Așa începe procesul de construcție.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E pusa ca sa nu ia foc linoleumu'.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
E o reminiscenta a vechii vetre moldovenesti. Costa mult aragazul personalizat?
This post has been edited by corbex: 22 Nov 2011, 14:25 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
A fost depozitat afara, e pusa sa nu-l ia vantu'
![]() |
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
cand l-au construit, nu se uscase cimentu, si nu l-au mai putut ridica. Nu cumva a fost la oferta?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
ba da, ca am invatat de la argon sa caut la oferta. e un aragaz obisnuit, a costat 490 de lei. carrefour.
mai au monitoare de 19 la 200 lei, au avut masini de spalat hyundai la 600. am mai luat un aparat foto, 10mpx, 3x optic, stabilizator, detectia fetei, etc la 150 lei. card sd de 4 giga 19 lei. tv chinezarii, diag 68, full hs, 500 lei... etc... da-ti navala! |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Aragazul are curățare catalitică sau curățare cu cârpă?
|
--------------------
-
-
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kxz |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Da, sunt vreo 3 tipuri de curățare d-asta "automatizată", dar nu funcționează de foarte multe ori. Mai bună afacerea cu o gospodină pricepută.
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io am stat juma de ora sa-mi aduc aminte cum se potriveste ceasu' (ala de arata ora, pe displei) la cuptorul-electric-incorporat-din-bucatarie, dupa ce-a cazut curentul, alaltaieri. Mult prea complicate draciile astea moderne
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
apasai si tu pe butoanele alea pina nimereai
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
Rahat, nu-i asa simplu
![]() Apesi pe un buton, iese în afara, se roteste în toate directiile, un cosmar.. Si-s vreo trei ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kxz |
![]()
|
da' ce era musai? tu pui aragazu' sa sune dimineatza?
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
corbex |
![]()
|
Butoane au si alea ieftine. Da' piatra n-are!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(Markos @ 23 Nov 2011, 00:07) Io am stat juma de ora sa-mi aduc aminte cum se potriveste ceasu' (ala de arata ora, pe displei) la cuptorul-electric-incorporat-din-bucatarie, dupa ce-a cazut curentul, alaltaieri. Mult prea complicate draciile astea moderne ![]() Mai bine instalai un windows cu drivere și programe, nu? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Prima data cand am patit-o am crezut ca s-a stricat cuptoru'. Avea 2 zile.
Totusi, conform unui bun obicei, am cetit abecedarul lui, unde scria ca scula nu merge daca nu-i setezi ceasul. E un Arctic FHD. (Ce chestie, sa ai cuptor arctic ![]() This post has been edited by DannyY: 23 Nov 2011, 10:41 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Ntzzz! E cu plasma de perfuzii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
nu pune botu' argonele ca tv-urile astea e naspa si strica ochii !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Mie imi place asta
QUOTE Contrast pe ecran: Superb bine ca nu e mirific....Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 9 Dec 2011, 23:24) Bai dute naibii ca-si taie asta venele ![]() This post has been edited by kum: 10 Dec 2011, 11:32 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 21:07 |