A returnat firmei de leasing Mercedesul,, dar "tunat" cu piese de Dacie!
![]() ![]() ![]() |
A returnat firmei de leasing Mercedesul,, dar "tunat" cu piese de Dacie!
bulan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
a
b
c
|
|||
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Lasa, ca ma deprimi de tot!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bulan @ 12 Nov 2009, 23:38) el ar fi facut praf camera pe motiv ca i s-a parut scump lui 150euro/noapte.Oricum ca sa nu moara de ciuda ca nu ii pagubeste pe aia s-a sculat peste noapte si a dat drumul la apa calda/rece la chiuveta/cada la maxim pana dimineata. ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în luminã, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazã meandrele concretului.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.582 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tata bulan, eu nu as vrea sa ma intalnesc cu soferul ala cand e la volanul unui animal de 40 de tone. Credeam ca soferii profesionisti mai fac si teste psihologice, sau dau doar spaga?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.699 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si ce dracu era asa de greu sa se faca niste poze la constatare? Ca asa pe vorbe, eu nu il cred pe ala ca avea suspensii de Logan. Ce dracu sa ia de pe un Logan si sa se potriveasca pe ML?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
iti dai seama ce a facut nenea... adistru mitul mercedes...acum poti pune suspensie de logan...pe mercedes...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.699 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Una este sa se mai schimbe o piesa noua cu una mai veche, alta este sa schimbi o piesa cu alta de pe o masina conceputa diferit. Ce dracu, asta este stire de rahat a la ProstTV.
This post has been edited by IRONICK: 13 Nov 2009, 10:29 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
...si stia ala ca amortizoarele erau de logan...s-a uitat el si dintr-o privire si-a dat seama ca sunt de logan.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Voi uitati in ce tara traim si ce inventivitate are romanul la furat!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.582 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ironik, treci cu vederea esentialul. Poti pe Logan suspensie de ML. Sa vezi atunci liniste si confort in masina.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Voi priviti stirea asta in modul gresit.
Voi va dati seama ca printre noi e unu' cu logan cu suspensii de mergedes? Vedeti ce posibilitati de tuning se deschid? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nop...asta nu se poate...... nu are loganu fata de arcuri de mergedes....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Bre, esti carcotas!
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ala a zis suspensie de dacie nu Logan
Deci poa sa fie si unu cu dacia 1300 cu suspensie de ML-u printre noi ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
daca vedeti o dacie 1300 care merge cu viteze uimitoare prin curbe si inca mai e pe sosea,opritil si facetii poze la suspensie
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate sunt o gramada de neamuri proaste (ca sa nu zic mai mult) care fac asta. Sa nu plangem societatile de leasing? Dar ce vina au angajatii de la firmele alea? Fenomenul asta implica cheltuieli tot mai mari din partea societatilor de leasing care pana la urma ii afecteaza direct pe angajatii de acolo. Dupa ce ca vanzarile au scazut enorm, mai se intampla si chestiile astea.
This post has been edited by ionutctn: 13 Nov 2009, 11:36 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu nu cred. Ca mai pune cate unul cauciucuri uzate sau mai fura cate o emblema cred, dar ca se apuca cineva sa schimbe piese pe la suspensii nu. In plus in reportaj se spune ca micile lovituri nu sunt acoperite de casco ... de cand ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
einstein1984 |
![]()
|
De cand s-a inventat fransiza.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
O lovitura mica la un ML e mai scumpa decat fransiza
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
b76bgaarh |
![]()
|
pai daca lovitura e mai mica decat franciza????
si daca sunt pe parti opuse iti face 2 dosare.... 13 Nov 2009, 11:47: na ca am scris cu einjtein in acelasi timp.... shus daca e franciza in procent din valoarea ...ai puso.... This post has been edited by b76bgaarh: 13 Nov 2009, 11:47 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Apoi mari berbeci mai suntem si noi ca ne bucuram de paguba firmelor de leasing!
Pai fratilor: firma aia daca n-a dat faliment inseamna ca si-a scos parleala de undeva. Pai de unde credeti? Din ratele umflate pe care le platesc oamenii cinstiti, care au contractat o masina pt. uzul familiei, cu buna credinta si cu intentia de a plati cinstit. Si voi va bucurati! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
unde bre ca eu sunt multumit...de ai mei lisingi....
iar miau scazut dobanda.... este 4,85%...... eu sunt de vina ca au dat lising pe ochi frumosi.....si la toti cocalari cu bluze dolce and gabana..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Shush |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.150 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
apropo de romanisme, ai de p*** voastra, intr-un hotel de 11 * trebuia sa bagi cartela in baie sa curga apa si se aprindea lumina. Apoi nu puteai sa lasi apa la baie ca iti trebuia in camera sa ai lumina. Daca vroiai sa lasi apa si lumina deschise, exact, nu inchideai usa la intrare...ca n-aveai cu ce.
Sunt si eu injiner, vai steaua mea, mi-a trebuit 45 de minute sa imi dau seama cum dau drumul la dus, era o chestie ca o maneta din aia de avion, atatea dusuri reci n-am vazut in viata mea |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Bine macar ca te-ai prins cum se trage apa!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.239 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 13 Nov 2009, 11:29) Una este sa se mai schimbe o piesa noua cu una mai veche, alta este sa schimbi o piesa cu alta de pe o masina conceputa diferit. Ce dracu, asta este stire de rahat a la ProstTV. Nooo... E cu cap si cintec.... ! Sa mailase lumea cumparatul de SH de la leasing si sa ia in chimb petarde noi! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 03:54 |