A returnat firmei de leasing Mercedesul,, dar "tunat" cu piese de Dacie!
![]() ![]() ![]() |
A returnat firmei de leasing Mercedesul,, dar "tunat" cu piese de Dacie!
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Oare cum mergea Mercedesul cu suspensia de la Dacia?
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Avand in vedere ca i s-a micsorat garda la sol, putem presupune ca Mercedsul e mult mai stabil acum, dupa "tuning"!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(bulan @ 12 Nov 2009, 22:38) Sunt oameni care fac paguba doar de dragul de a face.Am fost cu un sofer sa luam 2 camioane din Belgia si cand am dormit la hotel daca nu as fi fost eu el ar fi facut praf camera pe motiv ca i s-a parut scump lui 150euro/noapte.Oricum ca sa nu moara de ciuda ca nu ii pagubeste pe aia s-a sculat peste noapte si a dat drumul la apa calda/rece la chiuveta/cada la maxim pana dimineata. Exact, domnu' bulan, astia sunt si genul ala care-ti zgarie masina proaspat cumparata pe motiv ca ai si bani sa o repari, sau pentru ca ei nu si-au putut permite. P.S. La 150E/noapte, asta e deja hotel de trei spre patru stele. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 05:00 |