Bunul simt pe forum
![]() ![]() ![]() |
Bunul simt pe forum
Serje |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|||
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
faza asta cu poza e ca aia cu userul balaurel_cli care a postat aici primele poze cu SUV-ul numai ca acum, persoanele care trebuiau sa ia masuri probabil ca erau ocupate cu alte chestii sau au si ei la randul lor ceva cu Modus
![]() tin minte ca atunci a fost sters rapid postul unui anumit coleg de forum in care se specificau datele personale ale lui balaurel_cli (nume, prenume, varsta, locul de munca); cam acelasi lucru s-a intamplat si acum numai ca au lipsit cu desavarsire reactiile la fel de rapide a moderatorilor, pacat... ![]() This post has been edited by membru_DC: 15 Nov 2009, 23:12 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Serje @ 15 Nov 2009, 23:08) Nu trebuie sa stea pe nici o bara, pentru ca ei nu considera cuvintele alea o jignire. Cand multi am zis ca betivu o jignit cand o folosit cuvintele alea, ei o sarit si l-o aparat si o gasit tot felu de scuze si ca de fapt nu ii jignire. Pai hotarati-va fratilor... ii jignire sau nu ii jignire, dar se aplica la tot timpul nu numa cand ne convine. Acuma ca aphophis o da intoarsa ... ii problema lui. voi sunteti culmea. Adica eu zic de la inceput, ca e o jignire, eu solicit ca adminii sa ia o masura pentru ca dragosp m-a jignit, si tot voi stiti mai bine daca m-a jignit sau nu dragosp? ![]() ![]() stii mai bine tu decat mine , daca m-am simtit jignit sau nu? Sau daca a fost o jignire sua nu , din punctul meu de vedere? ![]() This post has been edited by aphophis: 15 Nov 2009, 23:15 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
adilehanceanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
radian, eu nu m-am luat de tine, pune mîna și citește tot ce-am scris aici pe topic și nu te mai face că nu pricepi ce vreau să zic.
Mie Modus mi se pare fixist nu nesimțit, da' mă rog... edit: Serje, aia e o scuză ieftină; dacă eu consider că „prostovan necioplit” nu e o expresie jignitoare, am voie s-o folosesc pe forum la adresa oricui vreau eu? Tot n-a răspuns nimeni la întrebarea de ce 2.c și 2.e se aplică selectiv? This post has been edited by adilehanceanu: 15 Nov 2009, 23:31 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
aphophis, asta trebuia sa o zici mai devreme ca o consideri jignire cand noi tot ziceam ca ii jignire si voi nu si nu. Explica-mi cum vine asta, odata nu ii jignire da dupaia ii? Oare cine ii culmea acuma?
adilehanceanu, nu, dar poti sa o folosesti la adresa acelora care nu o considera expresie jignitoare. This post has been edited by Serje: 15 Nov 2009, 23:23 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
aphophis |
![]()
|
serje nu o sa iti explic nimic. Pentru ca din momentul in care m-am plans pe acest topic ca am fost jignit de un coleg de forum, e clar ca pentru mine cuvintele folosite de dragosp sunt jigniri.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Da. E clar ca pentru tine.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
aphophis |
![]()
|
pai normal ca e clar pentru mine.
![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 15 Nov 2009, 23:28 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
adilehanceanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
Serje, hopa! Se pare că pot:
QUOTE Măi găozarule (o să folosesc acest apelativ ori de câte ori cineva se bagă în seamă doar de dragul de a se baga în seamă, fără să aibă argumente) Bag de seamă ce cel care folosește expresia decide dacă e jignitoare sau nu și cînd să fie folosită, în nici un caz cei cărora le este adresată... |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
xcss |
![]()
|
Odata ce s-a stabilit ca expresia nu e jignitoare daca e adresata de o anumita persoana, nu vad motivul pentru care nu s-ar generaliza aceasta constatare.
|
--------------------
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
motivul ar fi ca nu hotarasti tu pentru mine unde/cand/prin ce cuvinte sa ma simt jignit sau nu.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
xcss |
![]()
|
Unde am scris ca eu hotarasc asa ceva?
|
--------------------
-
-
|
|
Serje |
![]()
|
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
aphophis |
![]()
|
mai sus, cand ai tras concluzia ca expresia nu e jignitoare, cand de fapt eu spun ca e jignitoare.
Mai are rost sa continui sarada asta? te rog frumos, daca nu ai nimic de spus, nu mai polua acest topic |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
xcss |
![]()
|
Te rog sa-mi arati unde am tras EU concluzia asta. Dar nu te agita, nu ai cum. In revansa, as putea sa te rog sa nu mai poluezi acest forum?
|
--------------------
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
cu tine am lamurit-o, nu are rost sa continui. Astept decizia adminilor
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(aphophis @ 15 Nov 2009, 23:36) vaaaaai, sensibilule! ce i-ati facut, mai, lui aphophis? ati zis ca loganu' nu-i bun, v-ati uitat mai urit la vreun reno, cu ce l-ati "jicnit" nemernicilor? This post has been edited by kaspersky: 15 Nov 2009, 23:46 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ai cam lamurit-o cu multi...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
xcss |
![]()
|
Iaca bun simt.
|
--------------------
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
este este, spre deosebire de unii care nu stiu altceva inafara de gaozarule
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
kamelot |
![]()
|
![]() the chariot Group: Members Posts: 140 Joined: 14 June 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu unul nu ma prea bag dar e o pierdere de vreme inutila ceea ce faceti voi. Nu o sa ajungeti la nici un consens indiferent cate pagini veti umple. Diferentele de opinii sunt prea mari.
Aphopis (Apophis) unde vrei sa bati sau mai bine zis pana unde? De la o vreme tot ceea ce spui este ca o bataie in "premier". Nu te-ai saturat cate galeti de apa ai scos din fantana fara sa scada nivelul spre disperarea ta? Nu te supara dar esti penibil. |
--------------------
BMW
seria 3 - coupe
1997 - 318is 140CP manelist? nici pe departe...doar 140CP
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
De maine putem sa venim cu citate si apelative luate din mahala? Sau trebuie "sa ne ajungem" intai? Ca moderatori, desigur.
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Serje |
![]()
|
Vrei sa zici ca primul betiv al tarii ii mahalagiu?????????
![]() ![]() ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
aphophis |
![]()
|
unii au o obsesie cu politica..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Serje |
![]()
|
cine vorbeste de obsesii ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
Asa va comportati si in trafic??????
![]() |
--------------------
renault
clio
1999/ 1.4 RT
- GL 07 INIMIOARA "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
asta-i un fel de "zbang cu mamaliga-n geam"?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(adilehanceanu @ 15 Nov 2009, 20:19) aphophis, te lupți cu morile de vînt: 2. 3. 4. QUOTE("DragosP") Măi găozarule (o să folosesc acest apelativ ori de câte ori cineva se bagă în seamă doar de dragul de a se baga în seamă, fără să aibă argumente): da' ți s-a confesat poetul nepereche despre subiectele ce urma să le dezbată pe șcenă? Tipu' care a luat ban de 7 zile e user obișnuit; regulamentul se pare că nu se aplică și moderatorilor... A, și stimate domn DragosP, în lumina citatului de la punctul 4, cum v-ați autointitula, ținînd cont că nu am remarcat să fi răspuns la întrebarea de aici? Și mai e și imediat după citatul de la punctul 1... așadar? În OUG și normele de aplicare. Caută, citește și vei afla. O știi p'aia cu câinele și drumul lung? QUOTE(aphophis @ 15 Nov 2009, 22:32) vezi ca tratam 2 chestii distincte. ... 2) Jignirile aduse mie de dragosp Am impresia că suferi de mania persecuției: ai luat-o-n brațe p'asta cu jignirile, încă de când a început să ți se răspundă mai acid. Chiar și când te-am întrebat pe PM care-i treaba cu (posibila) ta clonă. Tu, ca un patefon stricat: mă jignești, mă jignești. Te-oi fi jignit, nu zic nu, exact în aceeași măsură în care cel pe care-l ridici în slăvi, și aici mă văd nevoit să mă repet: doar în acel topic am folosit și (sper) voi folosi acel gen de exprimare, a jignit (aproape) toată națiunea. Dacă tu (și alții ca tine) nu ești în stare (și aici iar mă repet) să faci o filtrare a informațiilor care-ti ajung la neuroni, nu mai e problema mea. Nick-ul meu se scrie altfel, te rog să-l scrii corespunzător. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
aphophis |
![]()
|
dragosp, am mai zis-o: nu-mi spui tu ce consider eu jignitor si in plus nu-mi spune antonescu, basescu sau oricine altcineva daca m-am considerat jignit sau nu, sau daca e jignire din punctul meu de vedere sau nu.
Si nu inteleg de ce trebuie sa ma repet. Daca din punctul meu de vedere m-ai jignit, inseamna ca eu cred ca tu m-ai jignit. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 18:34 |