Bunul simt pe forum
![]() ![]() ![]() |
Bunul simt pe forum
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.380 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
aphophis - ai prea mult timp liber baiatule... si ti-l consumi inutil..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 14 Nov 2009, 17:44) aphophis las-o mai moale legat de postul lui DragosP ca ala e facut intrun anumit context, ca voi astia probase nu considerati jignire "tiganca imputita", "gaozar" ca apartin liderului suprem. Si tu ce sa cauti intrun asemenea grup? ![]() sa dau report in loc sa ma cert cu toti retardatii care cauta nod in papura si pricina din orice. ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Eu cred ca ii place in grup, mai ales intr-un asemenea grup, noi, ceilalti sustinatori ai celorlalti candidati suntem prea faramitati. Grupul Base este cel mai bun. Ceilalti sunt niste lichele. Grupul special (pro Base) doreste continuitate, progres, civilizatie!
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(aphophis @ 14 Nov 2009, 21:45) face pe naiba. Jigneste mai bine zis ![]() Pe naiba faci tu mai draga! Eu n-am folosit apelativul consacrat de febletea ta politica decat in acel topic. Daca tu nu esti in stare sa faci distinctie intre o jignire pe bune si o folosire (chiar si excesiva) a unor golanisme (repet, consacrate de primul betiv al tarii), nu mai e problema mea... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
aphophis |
![]()
|
ti-am mai zis , faptul ca nu stiu cine o folosit nu stiu ce expresie nu inseamna ca eu trebuie sa gandesc la fel. De aia am si dat reportul asta public, pt ca EU consider ca e o jignire. Si pentru ca sper sa se vor lua masuri in acest aspect (plus pozele cu modus)
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
E cumva acea poza asociata numelui "Modus", nume pe care respectivul il detine-n CI? Daca nu, ati consumat bitii forumului degeaba.
Daca respectiva poza e luata de pe net, iar ati consumat bitii degeaba. Internetul e un loc in care oricine are dreptul sa sape, asa cum si pe acest forum are oricine dreptul de a citi. Daca eu l-as fi cunoscut si i-as fi facut o poza, apoi o publicam pe forum, fara acordul lui si faca ca el sa fi pus vreodata propria poza pe net, atunci aveam ce discuta. Si poza lui Basescu apare pe la unii prin avatar. Vreau sa intreb administratorul forumului daca a primit vreo sesizare de la Administratia Prezidentiala? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(aphophis @ 15 Nov 2009, 10:53) ti-am mai zis , faptul ca nu stiu cine o folosit nu stiu ce expresie Inca nu stii cine? Domnul presedinte. Tot el a consacrat si: "tiganca imputita", "scoala romaneasca scoate tampiti" etc. QUOTE(aphophis @ 15 Nov 2009, 10:53) ...De aia am si dat reportul asta public, pt ca EU consider ca e o jignire.... Sa fii iubit! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(DragosP @ 15 Nov 2009, 14:12) Inca nu stii cine? Domnul presedinte. Tot el a consacrat si: "tiganca imputita", "scoala romaneasca scoate tampiti" etc. Sa fii iubit! Te inseli. El a spus odata, presa de o mie de ori. Nu cred ca tu ii tratezi cu miere si tamaie pe aia care te calca pe bataturi. Pana la urma suntem oameni, ne suparam, facem urat, bla bla. Apropo, fa ce spune popa nu ce face popa. |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
aphophis |
![]()
|
si oricum faptul ca x-ulescu a zis un lucru, nu inseamna ca asta ii da dreptul lui dragosp sa ma jigneasca.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Cand stau si citesc anumite dispute pe forum imi vine sa citez o expresie pe care am gasit-o pe net (tot pe un forum...sper ca nu pe asta
![]() "Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded." Se potriveste multor discutii/teme pe diferite forumuri...Acum sper sa nu supar pe nimeni, si tin neaparat sa mentionez ca nu ma refer la o/niste persoana/persoane anume...E vorba de o remarca cu caracter general... This post has been edited by TAW: 15 Nov 2009, 14:25 |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
e poza lu' 'modus' aia?!?? sa moara bibi dac-am stiut. io am dat "funny people" (sau "ugly people"- nu mai stiu exact) pe google si-am ales o poza d-acolo. hai c-o scot daca e asa mare suparare.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
pe bune? ia arata-ne si noua link-ul respectiv....
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
nu l-am notat. oricum era pe la a 25-a pagina cu imagini. sau 125-a. nu mai stiu exact.
dati si voi 'funny people' sau 'funny faces' sau 'ugly people' (chiar nu mai stiu exact). apoi dati pe imagini si vedeti toate rezultatele. tre' sa fie p-acolo si poza respectiva. spor. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aphophis |
![]()
|
si eu sunt curios de link-ul ala si daca l-ai gasit deja "stampilat" cu remarca aia de prost gust
Am vazut explicatia.. penibil. Nu suntem la gradinita bre, ce naiba nu iti poti asuma faptele? This post has been edited by aphophis: 15 Nov 2009, 14:42 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(jaf @ 15 Nov 2009, 12:23) Te inseli. El a spus odata, presa de o mie de ori. Nu cred ca tu ii tratezi cu miere si tamaie pe aia care te calca pe bataturi. Pana la urma suntem oameni, ne suparam, facem urat, bla bla. Apropo, fa ce spune popa nu ce face popa. El ii presedinte noi nu, asta ii diferenta. Daca nu ii convine sa-si dea demisia si apoi poate sa vorbeasca cum vrea, sa se comporte ca un marlan ce ii ... ca presedinte nu-i normal sa te comporti ca un cioban si sa iti jignesti poporul, dar ... la noi se poate, se trece cu vederea. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(CGB @ 15 Nov 2009, 15:41) era pe la a 25-a pagina cu imagini. sau 125-a. nu mai stiu exact. dati si voi 'funny people' sau 'funny faces' sau 'ugly people' [...] tre' sa fie p-acolo si poza respectiva. spor. deci cu alte cuvinte, tu chiar ne iei de prosti.... sigur nu e pe la pagina 725? ![]() This post has been edited by membru_DC: 15 Nov 2009, 15:06 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 15 Nov 2009, 14:59) El ii presedinte noi nu, asta ii diferenta. Daca nu ii convine sa-si dea demisia si apoi poate sa vorbeasca cum vrea, sa se comporte ca un marlan ce ii ... ca presedinte nu-i normal sa te comporti ca un cioban si sa iti jignesti poporul, dar ... la noi se poate, se trece cu vederea. hello,nu facem politica aici. Doar discutam despre lipsa bunului simt in posturile unor colegi |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hello hallo ...cum vrei tu, dar vezi cum la mine sari, dar la jaf care ii ia apararea lu betivu', nu? Pai asta nu-i lipsa de bun simt? Daca am alta parere decat tine, ma "atentionezi", dar pe cei care au pareri ca a tale, nu-i atentionezi.
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(CGB @ 15 Nov 2009, 14:41) nu l-am notat. oricum era pe la a 25-a pagina cu imagini. sau 125-a. nu mai stiu exact. dati si voi 'funny people' sau 'funny faces' sau 'ugly people' (chiar nu mai stiu exact). apoi dati pe imagini si vedeti toate rezultatele. tre' sa fie p-acolo si poza respectiva. spor. Totusi daca aphophis insista asa de mult, de ce nu schimbi poza lui modus de la avatar? ![]() |
--------------------
|
Serje |
![]()
|
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(aphophis @ 15 Nov 2009, 12:37) si oricum faptul ca x-ulescu a zis un lucru, nu inseamna ca asta ii da dreptul lui dragosp sa ma jigneasca. Dar tie cine iti da dreptul sa jignesti? Tu jignesti pe toata lumea prin simplul fapt ca nu ai bunul simt sa scrii substantivele proprii cu litera mare de tipar. Este o jignire sa scrii numele cuiva cu litera mica de tipar. Este o chestie elementara care se invata inca din clasa a doua, dar vorba lui Basescu: "scoala romaneasca scoate tampiti"... This post has been edited by radian: 15 Nov 2009, 18:15 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
ala din poza mica este Modus?? seamana exact cu masina.....
|
--------------------
------
------
------
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(radian @ 15 Nov 2009, 18:15) Dar tie cine iti da dreptul sa jignesti? Tu jignesti pe toata lumea prin simplul fapt ca nu ai bunul simt sa scrii substantivele proprii cu litera mare de tipar. Este o jignire sa scrii numele cuiva cu litera mica de tipar. Este o chestie elementara care se invata inca din clasa a doua, dar vorba lui Basescu: "scoala romaneasca scoate tampiti"... Bine zis radian... pardon Radian ![]() P.S. sa stii ca si tu iti poti schimba numele astfel incat sa te respecti, poti ruga un moderator sa te ajute ![]() P.S.2 topicul este ca celelalte in care ne plangem de diverse chestii - in primul rand ce deranjeaza pe unii pe altii nu ii deranjeaza, in al doilea rand nu le pasa - uitati-va si voi 5 minute pe strada, daca fata in fata se intampla atatea, dar din spatele tastaturi... Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
adilehanceanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
aphophis, te lupți cu morile de vînt:
QUOTE("AlexV") pastrama are 7 zile suspendarea dreptului de a posta pentru ca l-a numit pe un coleg de pe forum "cocalar". Dar: 1. QUOTE("DragosP") ... În altă ordine de idei, poate-mi explică vreun găozar ce-l susține pe marinar: de ce vor fi 3 urne la alegeri/referendum și de ce, oriunde aș arunca boletinul de vot, votul e valabil? 2. QUOTE("DragosP") ... Apoi, mai vedem, puiuț de comunist găozar ce ești! 3. QUOTE("DragosP") Hai că încet, încet te dai pe brazdă găozar mic, începi să folosești limbajul de matroz. Bravos națiune, halal! 4. QUOTE("DragosP") Măi găozarule (o să folosesc acest apelativ ori de câte ori cineva se bagă în seamă doar de dragul de a se baga în seamă, fără să aibă argumente): da' ți s-a confesat poetul nepereche despre subiectele ce urma să le dezbată pe șcenă? Tipu' care a luat ban de 7 zile e user obișnuit; regulamentul se pare că nu se aplică și moderatorilor... A, și stimate domn DragosP, în lumina citatului de la punctul 4, cum v-ați autointitula, ținînd cont că nu am remarcat să fi răspuns la întrebarea de aici? Și mai e și imediat după citatul de la punctul 1... așadar? |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
aphophis |
![]()
|
nu am problema ca e moderator, am problema ca m-a jignit. Oricum, multam fain pentru colectia de jigniri pe care ai postat-o. cred ca vb de la sine.
This post has been edited by aphophis: 15 Nov 2009, 20:34 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
@adilehanceanu
multumesc pt. faptul ca mi-ai aratat existenta a inca unui topic antibase, pe Daciaclub. e destul de interesant, de pe reno.ro acel topic nu se poate citi inca odata, multumesc! |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
aphophis |
![]()
|
bre, faceti politica pe alte topice.. nu aici
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 09:44 |