Culori
![]() ![]() ![]() |
Culori
Daleputley |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 11 December 04 ![]() |
|
||
-------------------- Clio Symbol Fidji, 1.4 8V, iunie 2005
|
|||
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Da, este culoare metalizata.
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
nemetalizate sunt alb si rosu pasion.
|
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
Daleputley |
![]()
|
Trebuie sa iau si eu o decizie, am vreo doua variante, dar as vrea sa stiu care culoare este cel mai usor de intretinut ? Mie mi se pare ca cele inchise, dar poate ca nu... Astept pareri.
|
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
important e sa-ti placa culoarea, pe culorile inchise se vede mizeria mai deschisa iar pe cele deschise invers, depinde la ce zici intretinere, costurile tot alea sunt la reparatii, cu exceptia ca vopseaua metalizata costa mai mult, insa pt asta iti faci casco
Eu zic ca rosu da bine pe logan (daca vrei logan), insa eu imi iau masina alba ![]() |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
Daleputley |
![]()
|
Eu oscilez intre toreador si cameleon, parca mai degraba cameleon.
|
|
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
eu am luat albastru egee si imi place la nebunie
|
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
- CT 82 AUM Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
libra |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 November 04 ![]() |
Da' LGN negru ati vazut?
In Oradea este parcat unul langa Oradinum si arata super. O face foarte sobra, oficiala. De fapt este un verde foarte foarte inchis, dar nu vezi asta decat de foarte aproape. De la cativa metri apare negru. Oricum, mie imi place culoarea. |
-------------------- |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
QUOTE(libra @ 15 Dec 2004, 02:31) Da' LGN negru ati vazut? In Oradea este parcat unul langa Oradinum si arata super. O face foarte sobra, oficiala. De fapt este un verde foarte foarte inchis, dar nu vezi asta decat de foarte aproape. De la cativa metri apare negru. Oricum, mie imi place culoarea. Culoarea asta neagra care zici tu, nu e negru de fapt, se numeste verde cameleon si cel mai bine se vede ca e verde in lumina mai puternica. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
Arata si mai grozav daca sunt subliniate liniile de demarcatie de la bara si de la manerele usilor cu benzi cromate. Si mie mi se pare grozava culoarea (am si comandat-o in culoarea asta). De ce n-or face si negre..
|
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
QUOTE(Daleputley @ 11 Dec 2004, 18:54) Orice culoare, nespalata tot urat se vede! Arata super si albastru egee. Culorile metalizate sunt mai rezistente. |
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
la inceput credeam ca perla nu cumpara nimeni, acum vad ca mai toti au perla, la mine pe strada sunt 3 iar pe urmatoarea strada inca 2
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
marine ( albastru marine) chiar daca este o culoare nemetalizata dar va spun ca se comporta c auna metalizata
din cate stiu oar 3 sunt culori nemetalizate ( alb, rosu si albastru marine) in rest toate metalizate |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Dacia ar trebui să aibă o gamă mai largă de culori, iar ei tocmai reduc paleta. Mâine, poimâine rămâne o singură culoare, te pomenești!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Ducu1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar pe LGN nu mai este disponibila culoarea marine.
|
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
- Numere de tabla Renault Megane II Bicorp
|
|
naturall |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
uite aici: http://www.dacia.ro/logan/Paleta_culori.html nu e actualizat site-ul?
Perla mi se pare cam ciudata...era interesant daca scoteau vreo doua nuante de gri met. ceva in genul Opel ![]() Cred ca cele mai faine pe LGN sunt: verde cameleon, alb, rosu passion/tor. This post has been edited by naturall: 16 Dec 2004, 09:37 |
--------------------
Dacia
Logan
1900 toamna
- B69XXX It's more DACIA than Renault
|
|
Ducu1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai oameni buni eu nu am vazut nici un LGN marine, voi ati vazut?
|
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
- Numere de tabla Renault Megane II Bicorp
|
|
naturall |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1900 toamna
- B69XXX It's more DACIA than Renault
|
|
SilviuB |
![]()
|
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
si eu am vazut albastru marin si mi-a placut, dar am mai vazut inca o nuanta de albastru, un bleu care nu e metalizata si e la fel de frumoasa, e mult mai deschisa decat egeea
|
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
|
|
SilviuB |
![]()
|
QUOTE(adimicu @ 16 Dec 2004, 11:21) si eu am vazut albastru marin si mi-a placut, dar am mai vazut inca o nuanta de albastru, un bleu care nu e metalizata si e la fel de frumoasa, e mult mai deschisa decat egeea Poate e albastru azur ala care l-ai vazut tu. Daca e asa, e metalizata culoarea. Sau poate si-a vopsit omul masina ! This post has been edited by SilviuB: 16 Dec 2004, 10:29 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
anghelu2001 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Salutare oameni buni ! Sunt si eu nou pe aici si daca tot am vazut ca se discuta despre culori haideti sa va zic ce a patit un prieten de-al meu care a dat avans pentru LGN galben modelul cel mai ieftin acela de 5700 euro.Toate bune si frumoase pana aici
![]() |
-------------------- |
|
adimicu |
![]()
|
loganul nu se vinde in culoarea galbena
cel putin eu asa stiu eu am vazut logan galben pe taxi, am vb cu omu si a zis ca si l-a vopsit singur totusi arata bestial galbenul pe logan @silviub ai dreptate era azur dar mie astia de la dealer mi-au spus ca nu e metalizata azurul in plus nici nu arata ca o metalizata |
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
|
|
SilviuB |
![]()
|
QUOTE(adimicu @ 16 Dec 2004, 15:52) loganul nu se vinde in culoarea galbena cel putin eu asa stiu eu am vazut logan galben pe taxi, am vb cu omu si a zis ca si l-a vopsit singur totusi arata bestial galbenul pe logan @silviub ai dreptate era azur dar mie astia de la dealer mi-au spus ca nu e metalizata azurul in plus nici nu arata ca o metalizata In cazul asta, aia de la dealer-ul respectiv sunt prosti, si nu cred ca sunt unici din acest punct de vedere. In paleta de culori Logan nemetalizate sunt : rosu passion, alb artika, albastru marine si galben. Restul sunt metalizate. Are un coleg de servici azur si e metalizat, chiar daca nu se prea observa. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
anghelu2001 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Va spun sigur ca LGN are in paleta de culori nemetalizate si galben
Da care e faza cu barile ?!?! ![]() |
-------------------- |
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Au spus la tv că galbenul e special pt. TAXI!!! Și cum taximetriștii sunt cam "aiuriți" și zgârie bările des, nu le mai vopsesc!!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
mie imi pare oleaca rau ca nu mi-am luat masina alba si sa-i pun numar de inmatriculare PDL...la care sa incerc sa sterg putin colturile D-ului si sa sperii lumea pe strada ca is dela Politie
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
diosrl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 March 05 ![]() |
QUOTE(naturall @ 16 Dec 2004, 09:33) uite aici: http://www.dacia.ro/logan/Paleta_culori.html nu e actualizat site-ul? Perla mi se pare cam ciudata...era interesant daca scoteau vreo doua nuante de gri met. ceva in genul Opel ![]() Cred ca cele mai faine pe LGN sunt: verde cameleon, alb, rosu passion/tor. Mie mi-ar fi placut nespus un gri-antracit sau gri-petrol. Era pe berlina culoarea asta si cred ca s-ar fi potrivit de minune pe LGN. In general cred ca merg culorile inchise, ii mai sterg din aerul "bulky" si parca nu se mai vad bările alea negre asa de pronuntat. Macar gri-urile de pe Nova daca ar fi existat... This post has been edited by diosrl: 21 Mar 2005, 23:21 |
-------------------- Accord 2.0i VTEC 2005. Megane 2 1.5dci 100cp 2006.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:54 |